Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz runner 125 #249 üzenetére
Értem én, h némi pénzmagot lehúztatok az EMAG-ról a csodás banner miatt és most védeni kell őket,
Ha neked meg is változna a véleményed ebben a helyzetben, azt ne vetítsd rá a másik félre... -
runner 125
nagyúr
válasz Vangelis #250 üzenetére
Ne légy naív.
Ilyen körökben dolgozom én is, csak kíváncsiság miatt figyeltem az akciót, pont úton voltunk.
Nyilván mindenki tisztában van vele, h kiemelt akciós termékeket a jelenlegi beszerezési nettó áruk alatt postolták ki br. kisker árakon.., engem pusztán az érdekelt, h az így keletkezett mínusz margint vajon korrekt mód benyeli-e az Emag, vagy csak pofátlan, megtévesztő akciót csihol.Utóbbi történt.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Vangelis
félisten
válasz runner 125 #252 üzenetére
Nem kell félteni őket
Reklámnak elkönyvelik....Még olcsón meg is ússzák... mintha a retek vagy vajna 2-őn hirdettek volna
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
-
nincskanál
tag
Én figyeltem laptopon a kezdést, meg telefonon is. Telefonon kicsit hamarabb jelzett, hogy elkezdődött. Viszont ott nem tudtam regisztrálni. Ezért a laptopon, 'normál' felületen regeltem és vásároltam. Az a bizonyos nyomtató akkor még volt, hamar le is csaptam rá. Az xbox, iphone, ssd kicsikét sem érdekelt, de azért elég hamar ránéztem, pár perccel a kezdés után már nem volt belőlük.Ez egy ilyen dolog. Ez valami ilyesmiről szól: [link] Aki ezt nem bírja elfogadni, ne is próbálkozzon ilyen alkalmakkor, mert egy szívás lesz a napja.
-
interstate76
addikt
válasz runner 125 #252 üzenetére
Megjött a hűtőszekrény (már szombaton), ill. a serpenyő és a TV is (ma). Azaz a 9 db, előzetesen meghirdetett, szuperakciós termék közül behúztam 3-at. 4-et szerettem volna , de az Xbox One tényleg 1 percen belül elfogyott, ami teljesen reális, tekintettel a kis darabszámra és a rengeteg vásárlóra.
Nem értem, miért kell itt napokig kelteni a feszültséget az összeesküvés-elméletekkel, amikor többen, többször leírtuk, hogy sikeresen vásároltunk. Mindezt mindenféle tülekedés, vagy órákig tartó, folyamatos képernyő-frissítgetés nélkül.
Akkor is ez lenne a véleményem, ha a fent említett 3-ból csak 1 termék jött volna össze.
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz runner 125 #249 üzenetére
Azt hiszel amit szeretnél, nem én fogom bizonygatni az állításomat. Ha problémád van ne másra vetítsd ki.
szerk: Nem tudom milyen bannerről beszélsz, nem is az én dolgom.
(#257) Vangelis
Közöm nincs hozzá, nem is érdekel, de örülnék ha az összeesküvés-elméleteit a kollega megtartaná magának.
[ Szerkesztve ]
Live-Die-Respawn
-
Dr. Romano
veterán
válasz interstate76 #255 üzenetére
A TV-ről majd írhatnál pár sort hogy lássuk milyen is, mert a neten semmi infó nem volt róla.
Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
Snoop-y
veterán
Amazon meg 66K -ert a PS4-et es nem csak ket darab van ismerosoknek (asitos smiley)
New level... Advertising has us chasing cars and clothes, working jobs we hate so we can buy shit we don’t need
-
interstate76
addikt
válasz Dr. Romano #258 üzenetére
Egy családtagnak vettük, nem nálam lesz, de én üzemelem be, szóval futó tapasztalataim biztosan lesznek. Egyelőre a dobozában van, holnap "szállítom le", kicsit majd tévézek rajta és belekukkantok 1-2 filmbe is, de mélyenszántó tesztre nem lesz időm. Ha komolyabban érdekel a típus, dobj egy privátot pár hét múlva és rákérdezek a tapasztalatokra!
téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... eladó PS4 játékok (lemezes és digitális, sok exkluzív és playlinkes)
-
vimes
senior tag
Elméletileg nekem is megérkezett a BF-es rendelésem, még nem értem haza, de sms-t kaptam, hogy ma viszik házhoz. Mióta gyorsult fel így a kiszállítás az eMAG-nál? Eddig mindig várni kellett pár munkanapot még megjött az akt. csomag, most meg 1 munkanap alatt itt van a BF ellenére...
"Ole, ole, ole, ola, der FCK ist wieder da! Ole ole, ole ola, die roten Teufel sind ganz wunderbar." Let's go Bezte!
-
törölt tag
Megjött a nyomtató és a serpenyő is.
Az iphone 5s-t meg lemondtam.2 évvel ezelőtt egy okos telefont vettem 20 ezer Ft kedvezménnyel az emagtól, ugyancsak BF akcióban. Azóta is azt használom.
Nem kérkedés miatt írom: szerencsém volt.
-
interstate76
addikt
válasz interstate76 #260 üzenetére
Első benyomások a TV-ről: szép nagy! A kontraszt olyan, mint ami egy átlagos IPS paneltől elvárható, tehát nincs drasztikus eltérés a drágább készülékekhez képest. Néztem rajta F1-es tesztanyagot és első blikkre szépen teljesített a gyors mozgásoknál is, de kevés időm volt foglalkozni vele. Amiben gyengébb az átlagnál, azok az okos funkciók, de mini pécével fogják használni, így ez nem volt szempont. Ill. még egy dolog: felszereltem a lábait és hát nem nehéz megbillenteni a készüléket. Nem dől fel egy huzattól, de azért én inkább falra szerelve használnám. A hangja szerintem még az átlagosnál is gyengébb, de kapott maga mellé egy kis erősítést, így ez sem jelent gondot.
Szóval akinek a méret a lényeg, annak kiváló választás, akinek a kontraszt, mert sokat nézi sötét környezetben és szereti, ha nem olvadnak egybe a sötét jelenetek, az pedig vegyen VA paneles TV-t (vagy oledeset).
-
janeszgol
félisten
Olvastátok már? link
Mondjuk a 202-es hozzászólás pont cáfolja az Emag nyilatkozatát, bár a cikkben lévő monitor valóban két különböző cégtől van. -
dzsidzsas
aktív tag
Én előre megnéztem, hogy mit vennék és mennyi az ára. Így láttam, hogy valódi e a leárazás. Bár nálam ebben a Tesco visszi a prémet, bf alatt ha jött valami új ami érdekelt azt meg megnéztem árgépen, azt jóvan. Lehet szídni a bf-et, de már Robinson Crusoe-nak is volt.
https://rollerezz.blogspot.com/
-
Zoli0726
aktív tag
Sziasztok!
Én vagyok az egyetlen, aki még vár a bf-en megrendelt termékre?
A honlap szerint a fizetés óta semmi előrelépés nem történt. -
Zoli0726
aktív tag
Akkor "megnyugodtam", hogy ez "normális".
Ennyi idő alatt majdnem kínából is ideérnek a cuccok. -
lev258
veterán
válasz Zoli0726 #269 üzenetére
Már Black Friday idején is írták, hogy hosszabb lesz a kiszállítási idő, legkésőbb jövő héten kell mindennek megérkeznie. Az meg normális náluk, hogy az együtt rendelt termékeket akár külön viszik, így nem kell minden termék "begyűjtését" megvárni.
[ Szerkesztve ]
Ubuntu MATE 20.04, hobbi cayenne termesztő
-
-
dealerman
aktív tag
válasz raskolnikoff #274 üzenetére
"Kiszállítás: Annak érdekében, hogy minél hamarabb megkapja a megrendelt termékeket, egyenként fogjuk elküldeni őket, abban a sorrendben ahogyan elő lesznek készítve és be lesznek csomagolva."
Ismerősöm 4-5 terméket kapott meg külön csomagolva egyszerre ha nekik így könnyebb.............
Most nézem email is jött : "a még kiszállításra nem került termékek előre nem látott okokból kifolyólag december 7-ig kerülnek kiszállításra."
[ Szerkesztve ]
underground techno will never die
-
urban racer
senior tag
válasz dealerman #275 üzenetére
2 éve ha egyszerre rendeltél 10 terméket, de csak 9 érkezett meg a futárszolgálat depójába, akkor addig, míg a 10. nem jön meg, addig nem lehet kézbesíteni. Ezért most külön-külön ment minden.
"Egy mágus sosem késik, Zsákos Frodó. És korán se jön soha. Pontosan akkor érkezik, amikor akar."
-
djculture
félisten
Időközben már vizsgálja a hatóság ezt a fekete péntek akciót a tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat-nak nevezhető felárazások ügyében. Remélem kellően megfogják büntetni őket hogy elvegyék a kedvüket a hasonló megtévesztésektől.
[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
Van valakinek tapasztalata vásárlástól való elállásnál ?
Megrendeltem, hogy vissza küldenék egy forgószéket mert szerintem eléggé fos minőség ahhoz képest, hogy 50ért hírdetik közben meg állandóan le van akciózva
Küldtek SMS-t csütörtökön, hogy 2 nap alatt felveszi a futár velem a kapcsolatot, hogy mikor jöhet érte. Na hát azóta várhatom nem kapok semmilyen értesítést.
Ami a legérdekesebb, hogy a forgószékeket nem lehet teljesen szét szedni mert a lába a gázrugó meg a felső vasalat egymásba olvadnak szinte miután össze rakod.. És elvileg gyári csomagolásában kéne vissza küldenem
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
vaki
aktív tag
Sziasztok!
Van még valaki, akinek van beragadt csomagja?
Nekem ugyanis szép lassan 3 részletben kihozták az 5 db BF-en megrendelt terméket, de egy még mindig hiányzik. Igaz, a lányom Duplóját is csak most szombaton kaptuk meg, de mivel a kimaradó csomag karácsonyi ajándék lesz, ezért kezd kicsit szorítani az idő....A felhasználóbarát felhasználó
-
Egon
nagyúr
Ami a legérdekesebb, hogy a forgószékeket nem lehet teljesen szét szedni mert a lába a gázrugó meg a felső vasalat egymásba olvadnak szinte miután össze rakod..
Szét lehet szedni: [link]
"Bonyolult kérdésre egyszerű választ keresni helyénvaló, de ritkán célravezető megoldás" (Wayne Chapman)
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest