Új hozzászólás Aktív témák
-
szupermacs
veterán
-
Brock Samson
csendes tag
Csak uj megjegyzes szintjen, azzal HP geppel sokszor talalkoztam, egy rakas hulladek, a 8 eves Core2Duo gepem raver, szoval ha fizetenek se kellene. UV400 hasznalhato, de azert 13 000 kornyeken siman megveheto mashol, szoval haromezer forintert kattingatni reggel hetkor...
[Samsung Galaxy Tab S 10.5 (SM-T800), Doogee X5] [i5 2500k, GTX 1050, Intel 530]
-
RaveForce
veterán
-
törölt tag
Nem csüggedni
-
törölt tag
Azt hiszem elállok az iphone 5s-töl....
-
Cs1csó
félisten
válasz raskolnikoff #209 üzenetére
Mert ahogy a fórumtárs nevéből is látható inkább gyúr még a 8-as szifonra.
-
törölt tag
válasz djculture #202 üzenetére
Mondjuk ezt el lehetett játszani olyan 10 éve, de most már ciki, mert az Internet népe mindent lement, rárepül, és nem marad a huncutság leplezetlen
Csak az a baj, hogy akik most hümmögnek jövőre megint tűkön ülve várják a BF-et Oké nem mindegyik. Haver mondta várjak VGA vásárlással, de szerencsére nem tettem
-
őstag
Az 5s -t sikerült nekem kosárba tenni, de végzetes hibát követtem el, bele szerettem volna tenni még 200-es 60 colos samsung TV-t is. Hááát addigra az 5s már elfogyott, de a TV-t sikerült megvenni. Bele tettem 80-ért a fehér 5s-t, de azt később töröltem,rájöttem nem is kell nekem ez.
Sikerült azért egy 7K-t oda verni....(Bosch mosó és egy mosogató gép,60 Samu UHDTV,Epson Full HD 3D projektor,TP-link dual router,meg a "mócsing") , de ezek tényleg jó áron voltak,az árukereső szerint is.
Kapóra jött az akció, mert mát pár dolog amúgy is időszerű lett volna. Azt néztem, hogy a 7K-ból normál áron ha csak úgy akkor veszem meg amikor eszembe jutott volna,akkor olyan 2 K-t spóroltam. (Mondjuk csak a TV-n 120 e-t)Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
nincskanál
tag
Egy dolgot szerettem volna venni, amit a reklámvideóban láttam meg, a 7000 forintos lézernyomtatót. Az öregem tintása folyton beszárad. Szerencsém volt, sikerült. Persze, várjuk meg, míg hazaér, de elvileg megvan. Viszont betettem még egy telefontöltőt is, ami elfogyott, mire a fizetésre kattintottam. Ez van. Bár azért a kosárból kivenni ciki - szerintem.
-
dementor
aktív tag
válasz nincskanál #215 üzenetére
Azért tűnik el a kosaradból mert időközben már valaki kifizette az utolsó darabot. Sajnos a kosár nem egyenlő a befoglalással.
"Mert az éj sötét és tele van iszonyattal."
-
törölt tag
válasz #41133696 #211 üzenetére
soha nem értettem, miért kell valakiről ismeretség hiányában negatív/nyerészkedő viselkedést feltételezni...
Burkoltan bejelentettem, hogy aki egy ilyen telefonra vágyik, az dobjon egy privátot, megadom a címem, és megvárhatja a postást, ő veszi át tőle, ő fizet neki, emailben továbbküldöm neki a számlát/garancialevelet.
Nem várok és nem is kérek semmilyen ellenszolgáltatást/összeget a fenti mutatványért.
Egy kis telefonra vágyok, de az 1GB RAM illetve az, hogy a modell 3 éves, kissé elbizonytalanított.....
Azt hittem valakinek egy jó napot varázsolok....Mindegy: még gondolkodok rajta, max. nem veszem át....
-
törölt tag
-
ceia
őstag
Benéztem több webshopba is, sehol sem volt igazi Black Friday, csak magyar kereskedői átb... Jó, lehet hogy volt 1-2 ilyen dolog, mint az Xbox (és a számomra eddig ismeretlen márkájú tv), de az engem pont nem érdekel. Hiába lenne olcsó, nekem ingyen sem kéne, mert a játékok drágák. Többnyire az olyan drága cikkek árából engedtek egy keveset, amik még így is nagyon drágák maradtak. Ami engem érdekelt volna, az sehol sem volt olcsóbb mint eddig, vagy mint máshol eddig is. Itt 14% árleszállítás van ha van, és nem csak egy áthúzott magasabb ár, Amerikában meg valós 60-70%.
it's more fun to compute
-
margithid
veterán
válasz nincskanál #215 üzenetére
Azt én is kinéztem, mert a tintásba a patron fele ennyi mint ez a lézeres...
Na mindegy, alkalmanként használom a nyomtatót, de amikor kell jó ha van azért. -
nincskanál
tag
válasz dementor #216 üzenetére
Vágom én, de attól még cikinek érzem. A tecsóban se fizettem még ki a kocka sörömet, ott van a kosárban, mégse hinném, hogy bárki csak úgy kivehetné. Itt a saját fiókommal be vagyok jelentkezve, már vásároltam is, és újra ráutaló magatartást tanúsítok. Szóval, ha bedobtam a kosárba, hadd legyen már az enyém. Mondjuk 5 percre. Vagy legalább 3-ra. Aztán ha addig tökölődtem, nem bánom, vigyék. Szerintem így korrektebb lenne. De mindegy, ettől még nem érzem magam a back fiday károsultjának.
-
dementor
aktív tag
válasz nincskanál #221 üzenetére
Igen valahol az 5 perces szabály lenne a célravezető. Ugyanis miért ne kereshetnél tovább az akciós termékek között, és ugye az időbe telik. Így lenne szerintem igazán korrekt.
-
Dr. Romano
veterán
válasz dementor #222 üzenetére
Az egész lényege az hogy ha valamit látsz és kell akkor azt azonnal meg kell rendelni. Nem a "kosárral mászkálni". Lehet a végére összejön 3-4 önálló rendelésed de úgy is egybe fogod megkapni, szóval mindegy.
Ha meg menet közben találtál még olcsóbbat rendelés még bőven vissza tudja az ember mondani.Ez....e...ee...ez egy.... ez egy FOTEL???
-
dementor
aktív tag
válasz Dr. Romano #223 üzenetére
Ez így is van. Gyakorlott web-es vásárló tisztába is van ezzel. A magam részéről is így teszek mindig, de idén kevés voltam a tutira(HP).
-
Zsidaaj
tag
válasz #08205312 #218 üzenetére
Meg ne haragudj.. vásárlás előtt kell gondolkodni, most akkor gondolj bele van pár ezer, bocs pár tizezer ember aki megakarta venni a készüléket saját használatra, vagy akár ajándékba, erre te elveszed előle ( ezzel nincs gond ez van) majd nem, hogy csendben eladod ha nem kell, az még a jobb, de hogy kiírod áá mégse kell régi stb..
Gratula[ Szerkesztve ]
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
törölt tag
-
dementor
aktív tag
Mai nap írt az eMag, hogy rendkívül szerencsés ember vagyok és hozzájuthatok hőn áhított HP laptopomhoz 40 ezer forint helyett 80 ezerért!
-
Zsidaaj
tag
Figyelemre méltó, hogy emagnal hirtelen van xbox one 500gb... Na lett keszlet??? érdekes... Akkor aki kosarabol kivettetek szepen vissza dobhatjatok eredeti aron
[ Szerkesztve ]
186 pozitív és 0 negatív értékelés az oldalon!
-
dementor
aktív tag
válasz juliabrilke #233 üzenetére
Amúgy a hétköznapokban nincs semmi gondom velük. Rengeteg PC alkatrészt vettem már tőlük. Van, hogy simán gondolnak egyet és szó nélkül leáraznak. Mail-t nem küldenek, csak kiszúrni lehet.
-
juliabrilke
veterán
válasz dementor #235 üzenetére
Persze, értem én, csak most kb. a fél ország gyűlöli az Emagot élükön a "károsultakkal".
Én egy éve vásároltam tőlük apróságokat, tegnap outletekben vettem mosogatógépet és pár olcsó dolgot.Sajnos amit vettem volna nem volt leértékelve Black Friday alkalmával a webáruházakban.
-
FoLey-v
addikt
válasz #08205312 #217 üzenetére
Tudod 1GB ram is elég netezésre,telefonálni és egyéb multimédiára. Ha játékra akarod használni a telefont akkor vegyél 2GB+-os androidot vagy Iphone 6,SE-t. Még SE számodra tökéletes is.
• Opel Astra H 1.6 2005 Optima Z16XEP Caravan 105 LE • OnePlus 8 Pro 12/256GB • Google Pixel 6 Pro 12/128GB •
-
PrometheusX
aktív tag
Mondjuk én tudtam hogy körülbelül az összes médiában beharangozott főbb akciós termék (Xbox, laptop, iPhone, stb.) egy percen belül fog elfogyni - Neptun tárgyfelvételre emlékeztetett.
Habár azért döbbentő volt hogy az emberek pénzt adtak azért a HP laptopért, annyiért már egy szép állapotú T410-et vagy E6410-et lehet kapni, és sokkal jobban is jár az ember... az iPhone 5s-t meg már sokszor láttam 70k-ért, nem értettem miért olyan nagyon akciós termék.
Viszont ami borzalmasan vicces szerintem, hogy az Xbox One, az iPhone 5s, az LG tévé amit rendeltünk (LG 43LH630V) tegnap teljesen elfogytak, és mára megint elérhetők, raktáron vannak. Ez azért így... furcsa. Mondjuk a tény, hogy mindenből limitált mennyiséget értékesítettek (200, 100, 50, stb. darab).. nem tudom, nem tűnik korrekt hozzáállásnak. Beetetés szaga van a dolognak.
-
raskolnikoff
őstag
válasz PrometheusX #240 üzenetére
gondolom megvan mennyit szánnak olcsóér. Tegnap meg nyilván nem akartak hirtelen dupla áron eladni egyet se. az persze továbbra is rejtély hogy nem maradt másodpercek alatt egy se. konkrétan nem olvastam egy embert se akinek összejött volna, csak olyat, akinek nem
A gazdasági válság és az emelkedő energiaárak miatt arra kényszerültünk, hogy kikapcsoljuk a fényt az alagút végén. A kellemetlenségért elnézést kérünk.
-
dementor
aktív tag
válasz juliabrilke #236 üzenetére
Majd elmúlik a harag és minden visszaáll a régi kerékvágásba. Csalódottságból nem szabad gyűlölni őket. Lesz még rengeteg jó akció ahol vásárolni is lehet. Fekete pénteken pedig csak óriási szerencsével lehet.
-
törölt tag
válasz raskolnikoff #241 üzenetére
"konkrétan nem olvastam egy embert se akinek összejött volna, csak olyat, akinek nem"
Akkor olvass vissza ebben a fórumban, többen irták hogy sikerrel vásároltak belőlük.
Nekem amúgy a BF-ből az jött le, hogy az emberek mennyire egybitesek (na jó ezt eddig is tudtam ). Képtelenek kiszámolni hogy mennyi az esélye annak hogy hozzájutnak egy kiszemelt termékhez ha abból 200 db van és 130 ezer vevőjelölt van rá, és hogy ha országszerte mindössze 200 darabot értékesítenek belőle, akkor abból hány itcafe fórumuzó tud sikerrel venni. És mivel ilyen alapdolgok sem mennek, egyből csalásért kiáltanak, meg rejtély, meg rögtön "károsultak" lesznek
Ha az itcafe-nak van 10 ezer rendszeres olvasója, akkor abból minimum 9800 beirhatná ide hogy mekkora átverés mert ő sem tudott venni, de ettől még nem lesz átverés. Csak matematika.
Az meg hogy ma már van raktáron az tényleg ennyire meglepő bárkinek is? Nyilvánvaló hogy minden bolt úgy müködik, hogy kitalálja hogy amit akciózik abból X mennyiséget fog akciózni. Nonszensz lenne ha az emag felvásárolna a microsoft teljes európai raktárkészletét... Mint ahogy az is, hogyha egy bolt eladott 200 darabot, akkor másnapra a microsoft ne tudna újabb xboxot szállítani neki mint minden normális napon.
-
runner 125
nagyúr
Értem én, h némi pénzmagot lehúztatok az EMAG-ról a csodás banner miatt és most védeni kell őket, de ezen információk alapjaiban ellentmondásosak.. Mint leíródott többen mind mobil appon, mind weben követtük már bőven 7 előtt az eseményeket.
Ha valami az 1., 2. és 3. percben kel el, az azt jelenti, h addig rendelhető, elérhető státuszban kell látnod a terméket.
De itt erről szó sem volt. Már rögvest a nyitás pillanatában a kiemelt akciós termékeknél kintvolt a nincs raktáron felirat. Azt még hihetőbbnek tartottam volna, h ha másodperceket közölnek, de ez így elég fail..
Fentebb írtad, h 2 cimborád is vett 50k-ért Xbox-ot. Ha megtennéd, h elküldöd a szkennelt, vagy PDF számlát sorszámmal, kitakart névvel azt megköszönném.
"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!
-
Vangelis
félisten
válasz runner 125 #249 üzenetére
Én meg sem próbáltam venni semmi meghirdetett cuccot...
De tény, hogy másodpercek alatt elfogyott... ami várható is volt...
Mire kirtam PH-ra , hogy elindult ... pedig csak ok gombot kellett nyomni, nekem már semmit nem engedett kosárba tenni..
Sajnos biztos nincs rutinom ... azért nem jött össze semmi...
Majd belejövök!
@@@@ https://armegoszto.hu/deals/new
Új hozzászólás Aktív témák
- Annak, aki NAGYban gondolkodik: Jonsbo N3 ház (8+1 lemez), NAS alaplap Intel 8505 processzorral
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest