Hirdetés
- DIGI kábel TV
- Robbanásig feszül a TikTok-helyzet
- Felszabadítja a munkaidőt a Microsoft, az AI gyártja a tartalmakat
- 10 évre adná a szabotázstól tartó Sony kezébe a Call of Dutyt a Microsoft
- Linux kezdőknek
- Nem az olcsó elektromos autót hozza el az olcsó lítium, hanem a nagyobb profitot
- Synology NAS
- Kulcsemberét veszítette el az Intel a generatív AI miatt
- Cisco vizsgák (CCNA, CCNP, CCIE)
- SQL kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
az csak nekem tolja fel a vérnyomásom, hogy nem lehet elvárni az állami informatika oktatástól, hogy olyan ütemben fejlődjön, mint azt az élet minden területe elvárná??
pedig nemrég voltam egy előadáson, ahol a kedves előadó elmondta, hogy mióta létezik az informatikai biztonsági törvény, amit magasságos kormányunk kitalált, azóta magyarország informatikai szabályozás tekintetében !VILÁGELSŐ!, az egyesült államokat is megelőzve!
az a baj, hogy ezt el is hiszik...
ha ilyen arcuk van, akkor illene ehhez méltó módon bánni a állami informatika oktátásával is.
[ Szerkesztve ]
हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे हरे राम हरे राम राम राम हरे हरे Góranga!
-
daninet
veterán
Valojaban a tanaron mulik eleg sok. A kotelezo vackokat gyorsan le lehet zavarni, excelt meg word-ot gyakorlatilag az alt iskola alsosok tudjak hasznalni, a fennmarado idot pedig a tanarnak kellene kitoltenie erdemleges temakkal. Itt inkabb az oktatasi rendszert kellene felulbiralni, ahol engednek 40-50eve a "szakmaban" dolgozo embereket tanitani olyan munkamorallal amit a szennbanyaszok tanusitanak a tajgan...
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
közben letolódott a vérnyomás
igen, ezt aláírom, hogy nem fog annyiért elmenni infót tanítani, aki ért hozzá. egyik tanárom mondta mindig, hogy aki tudja, csinálja, aki ne tudja, tanítja! kb ennyit lehet elmondani az állami informatika oktatásról.
a lényeg, hogy majd a cégek megoldják maguknak az ilyen kezdeményezésekkel, mint ez is. saját maguknak kell betanítani, amire szükségük van. az a szerencse, hogy legalább ezt támogatja az iskola, már ha saját maga nem is tud sok mindent tenni a gyerekek fejlődése érdekében.
हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे हरे राम हरे राम राम राम हरे हरे Góranga!
-
bon
őstag
"A kotelezo vackokat gyorsan le lehet zavarni, excelt meg word-ot gyakorlatilag az alt iskola alsosok tudjak hasznalni"" ez jó vicc én középiskolában dolgozom és mást látok. Sokszor a legalapvető dolgokat se tudják a diákok. pl. ma jelentkez be a gépre, a gyerek már a ctrl+alt+del gomb megnyomása kifogott, de láttam már PowerPoint-ban készült szövegszerkesztési házi feladatot is stb.
A számítógépnek lelke van! - ASUS Prime Z370-A, Intel CoreI7 8700, 2x8GB DDR4 3333MHZ Kingston, Gigabyte GTX 1060 6GB, Sound Blaster Z, Surface 3 64gb, Cooler Master Cosmos C700P
Új hozzászólás Aktív témák
it A Digitális Témahét olyan jól sikerült, hogy még hetekkel a hivatalos zárás után is zajlanak a programok. Már nagyon hiányzott egy ilyen kezdeményezés.
- Apple Watch SE (2022) GPS + Cellular 40 mm Starlight - 2023 november 05-ig Apple garancia
- L13 Yoga Gen2 13.3" FHD IPS érintő i7-1165G7 Iris Xe G7 16GB 512GB ujjlolv WIFI 6 aktív toll gar
- Xbox 360 Guitar Hero dob.
- Új MSI Katana GF66 FHD IPS 144Hz i7-12700H 16GB DDR5 1TB SSD Nvidia RTX 3070Ti 8GB Win11 Garancia
- Macbook AIR (2020) i3, 8GB/256GB SSD, magyar, gyönyörű! Akksi ciklus:170! FULLDOBOZ!
Állásajánlatok
Cég: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség
Város: Budapest
Cég: pepris.de
Város: Budapest