Új hozzászólás Aktív témák
-
A TikTok 11 milliárd dolláros reklámbevételéből úgy 6 milliárd dollárt az USA piaca generál az elemzők szerint...
Nem úgy volt, hogy Trump betiltotta az USA-ban?Lassú a mobilinterneted? 4G/LTE antennák, közvetlenül raktárról ---> http://bit.ly/LTE_Antennak
-
btprg
aktív tag
A fejlett világ fiataljainak lelki és szellemi szintjét mutatja, hogy ez a genny egyre többet tarol...
"Tepid! Tepid is no good for a star, but it'll do for stardust." (nmlorg/naim)
-
Silentfrog
veterán
Sokszor láttam vicces videókat amiken TikTok logóval vannak ellátva ezért letöltöttem az appot csak a humor kategóriát állítottam be, gondoltam ha már a Coub leáll jól jönne helyette valami, hiába a beállítás csak aligruhás csajok rázzák magukat, szinte az összes videóban. Ez a része nem érdekel erre van másik ezer oldal.Mit csináljunk erre van igény...
-
Van az az általános megállapítás, hogy minden új generáció egyel hüly... izé, műveletlenebb mint az előző volt.
What is the cost of lies? It's not that we'll mistake them for the truth. The real danger is that if we hear enough lies, then we no longer recognize the truth at all.
-
Busterftw
addikt
válasz
Silentfrog #4 üzenetére
Amugy szerencsere a Coub megy tovabb, talaltak vevot
Új hozzászólás Aktív témák
it A TikTok reklámbevételei várhatóan felülmúlják a Twitter és a Snapchat összesített, 2022-es eredményeit.
Állásajánlatok
Cég: Időkép Üzleti Szolgáltatások Kft.
Város: Budapest
Cég: Aleron IT Solution Kft.
Város: Budapest