Új hozzászólás Aktív témák

  • kano

    nagyúr

    válasz Elemerke23 #30047 üzenetére

    Ja, a mostani....
    Ebből látszik, hogy az a program egy kalap sz@rt se ér....
    Hogy lehetséges, hogy a régebbi verziók 50k körül adnak egy hardverre és az új verzió meg 73k. Hidd el, hogy semmit sem számítanak ezek a pontszámok (pláne, hogy a Samsung ugye azt csinálj, hogy a teszt alatt megy csak normál órajelen a telefon, egyébként meg visszaveszi a telefonjainál az órajelet). Használhatóságra szerintem jobb a O+O, kivéve a toll. Az nagyon hasznos ott és a kijelző itt ugye nem amoled (minden hátrányával és minden előnyével). Sosem volt játékgépem és nem is nagyon játszom sem telefonon sem gépen (régen stratégiai játékokat szerettem, de most 2 gyerek mellett már nincs időm rá). Neked kell eldöntened, hogy neked megéri-e. Tény, hogy most a One-ok olyan 60-75k körül mennek használtan.
    Nézz be az apróra és keress pár példányt, nézd meg, hogy mennyiért adják. Azért jó volna, ha garosat vennél még (Oneplus fiókkal és minden tartozékkal).

    „Háborúban elszántság, vereségben dac, győzelemben nagylelkűség, békében jóindulat.” Winston Churchill "Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!" "The greatest enemy of knowledge is not ignorance, it is the illusion of knowledge." Stephen Hawking

Új hozzászólás Aktív témák