Új hozzászólás Aktív témák
-
Figura89
tag
válasz waszabi07 #1262 üzenetére
Nekem a Meizu 16th csinálta ezt, rendkívül bosszantó tud lenni, főleg telefonálás közben, de a random zenelejátszás is borzasztó. Én is a telekomos akció során jutottam a Oneplushoz, úgyhogy csak szűk 1 hete tesztelem, de ilyet nekem nem produkált, nem tudom, mi lehet a baj nálad.
-
Figura89
tag
Nem tudom, milyen erős rezgést szeretnél, de én már kikapcsoltam az ébresztőóránál például, mert reggel mindig a rezgésre riadtam fel az ébresztő hangja helyett, pedig csak közepes erősségűre volt állítva.
-
Figura89
tag
válasz Albigator #1314 üzenetére
Nyugi van, olvastam, hogy miket írtál, én is csak leírtam, hogy én teljesen mást tapasztaltam, mint te, nekem kb. szívrohamot okozott a reggeli ébresztő mellett a telefon rezgése, illetve egyéb esetekben sem tapasztaltam, hogy gyenge lenne, de mindenkinek más az igénye.
-
Figura89
tag
-
Figura89
tag
Igazából nem oneplus specifikus appot fogok ajánlani, de a lekerekített kijelző miatt nagyon szeretem használni. Mivel jobbkezesként nagyon utáltam, hogy bal oldalon van a hangerőgomb, kerestem egy olyan alkalmazást, ami tudja a kerekített képernyő széleit csúszkaként használni, ekkor jött szember a Volumeslider: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.clownface.volumeslider
A pro verzióban nagyon sok beállítás lehetséges, de megtalálható itt-ott ingyen is a pro. -
Figura89
tag
Na ha végre megérkezik az aod, akkor nagyon jól fog kinézni ez az új, feliratos órastílus.
-
Figura89
tag
válasz Victoryus94 #2062 üzenetére
Nagyon köszi ezt az ajánlást, Wichaya nagyon érti a dolgát. Tegnap kijött egy frissítés is tőle, így még jobb lett a dolog.
-
Figura89
tag
-
Figura89
tag
Próbáltam megtalálni, hogy lépésről lépésre le tudjam írni, de én sem találtam most.
Úgy viszont biztos megtalálod, ha a beállítások keresőjébe beírod, hogy wifi. Nekem angolra van állítva a nyelv, így 'Wi-fi preferences' alatt található az 'Auto switch to mobile data'. Ha neked magyarra van állítva, szerintem 'Wi-fi beállítások' néven lehet megtalálni, és azon belül a 3. gomb. Remélem, így meglesz már. -
Figura89
tag
-
Figura89
tag
Nektek melyik build van fent? Sehol nem találom ezt a csengőhang csökkentést.
-
Figura89
tag
Hát ez az, miután Nagya írta, hogy van update, rászántam magam, hogy letöltöm az updatert, frissítettem is a legújabb, 11-es végűre, de ez az új beállítás nincs meg nálam sehol sem.
-
Figura89
tag
Én már nem tudom, kinek higgyek.
[According to a OnePlus spokesperson, the OnePlus 7 series will see Android 11 in December 2020.][ Szerkesztve ]
-
Figura89
tag
Próbáljátok ki a Samsung Internet böngészőt. Én Chrome helyett Brave-t használtam eddig, ami chromium alapú, de van benne reklámblokkoló, és sajnos az is nagyon elkezdett akadozni, szaggatni.
Kipróbáltam a Samsung böngészőjét, és ennél is maradtam. Van benne reklámblokkoló, dark mode és rendkívül testreszabható minden egyes része. Egy hibája van, hogy elvileg csak 60Hz-en működik, bár én beállítottam a forced 90Hz-et, így ezt én nem érzékelem. -
Figura89
tag
Nálam is tökéletesen működik a 11-es android, még úgy is, hogy oxygen updaterrel frissítettem.
Frissítés előtt annyit tettem, hogy mindent lementettem drive-ra (biztos, ami biztos), illetve a gyorsítótárat töröltem recovery-ben (egyéb fórumok szerint ez fontos dolog nagyobb rendszerfrissítés előtt). -
-
Figura89
tag
válasz *Mukeey* #2700 üzenetére
Igen, ez jó kérdés, nem tudom, miért nem tudják megoldani, hogy ne egye annyira az aksit. Még a meizu is meg tudta oldani, pedig ők aztán nagy szemetek, ha szoftverről van szó.
Bár az is vicces volt, hogy a OnePlus előre szólt, hogy azért nincs aod, mert túlságosan meríti az aksit, beletették a béta verzióba, erre a külföldi fórumok tele voltak a felháborodott kommentekkel, hogy gyorsan merül a teló. -
Figura89
tag
Külföldi fórumokon rengeteg, wifivel kapcsolatos probléma miatt panaszkodnak az emberek az Android 11-es frissítést követően, és egy idő után sajnos nekem is többször előfordult, hogy instabillá vált, lecsatlakozott a teló. Ha másnak is előjött ez a hiba, akkor javaslom a következő megoldást, nekem egyelőre úgy néz ki, javított a dolgon:
[ Szerkesztve ]
-
Figura89
tag
válasz Winner_hun #2731 üzenetére
-
Figura89
tag
Igen sajnos közben kiderült, hogy egy nagy bullshit volt az egész, úgyhogy az alábbi megoldást próbáltam ki: https://www.reddit.com/r/oneplus/comments/n6qui8/possible_work_around_for_77t_wifi_dropping_issue/
Ez, a mostani tapasztalataim szerint, segít, azonban ha pl. kimegyek az irodából, majd visszatérek, nem mindig csatlakozik vissza a routerhez automatikusan, viszont csak úgy random nem dob le a hálózatról, ahogy korábban tette.
Nagyon remélem, hogy a OnePlus minél hamarabb megoldja ezt a problémát, mert ez így röhej.[ Szerkesztve ]
-
Figura89
tag
válasz Viktor8. #2911 üzenetére
Én tudom, hogy ez komoly fórum, és eskü nem akarlak hülyének nézni, mert konkrétan velem is megtörtént a dolog, hogy a kijelzővédő fólia egy ponton való besötétedése miatt gondoltam azt, hogy beégett a kijelző. 3-4 hét után leszedtem a védőfóliát, ezután jöttem rá, hogy nem a kijelzővel volt gond. Szedd le, hátha csak nálad is ez gond ha nem, akkor törlöm is a hszt.
-
Figura89
tag
Szerintem nem normális, nekem éppen 51 perces kijelzőidő mellett 86%-on áll az töltöttség úgy, hogy ebben volt kis játék, youtube, közben Bluetooth fülessel podcast, böngészés.
Valószínűleg valamelyik app szívja nagyon az aksit a háttérben, meg kéne találni, melyik az, és a gyorsítótárát üríteni.
Ezenkívül érdemes néha ezt is megcsinálni:
Wipe cache partition
1. Turn off your device.
2. Press and hold the Volume down and Power button at the same time.
3. When the OnePlus logo appears, release the Power button, but continue holding the Volume down button.
4. At the Password screen, enter the Password or PIN number that you use to unlock your device. When done, tap Ok.
5. Tap English.
6. Tap Wipe data and cache.
7. Tap Wipe cache.
8. Tap Yes to continue.
9. Tap Reboot to restart the phone.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest