Új hozzászólás Aktív témák
-
HREH
senior tag
Ezt komolyan nem hiszem el, reggel ránéztem, még volt készleten Telekomnál, most rendelném, erre már az összes elfogyott
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
A Telekomos készülékre is jár a 2 év gyártói gari?
"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz spawn21 #1201 üzenetére
Mázlista
Leghamarabb csak pénteken tudnám megvenni, a boltban mondták, hogy csütörtökön kérdezzek rá megint, a Telekomos csajszi viszont azt mondta chaten, hogy már tuti nem lesz náluk.
Lehet akkor megrendelem a hivatalos oldalról, 220k most ott.
Hogy valamennyire ON is legyek:
Használta már valamelyikőtök a Student Beans programot? 2017-ben vettem az 5T-t, verify, kaptam rá vouchert, -10%, örömbódottá. Most viszont még mindig verified státuszt ír -> kép
Ha próbálnám verifyolni ismét, akkor kiírja ezt, pedig nincs másik oneplus-fiókom...
Ez alatt pedig ezt mutatja -> kép
StudentBeans box ->kép[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
7T Pro berendelve a hivatalos oldalról (607 euró volt), illetve ha még lenne Telekomnál, akkor majd visszaküldöm. OP5T-ről váltok.
Lenne pár kérdés:
- Láttam ilyen UV fényes/folyadékos üvegfóliát, használ ilyet valaki?
- Tokból Spigen Tough Armort néztem, Nexus 5-ömön annak a kistesója volt, OP5T-n meg a Sandstone, de az nem ad túl sok védelmet sajnos. Másfajta tok esetleg hasonló árban (6-7k) ami hasonlóan jó?
- GCam-ot honnan érdemes szedni hozzá? Root egyből lesz
- Láttam, hogy hivatalos TWRP nincs rá, ki milyen recoveryt használ?Remélem nem bánom meg, tesztek alapján nagyon bejön a teli kijelző + 90Hz-es telefonom sem volt még (monitoron is imádom a 144-et)
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz ez_meg_emaz #1288 üzenetére
5% diákkedvezmény volt rá
Én is a telekomosra várok, ha lesz ott, akkor ezt visszaküldöm, van rá 30 nap.
Nekem ismerős dolgozik ott, ő mondta, hogy már berendelték az újabb készletet.[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Ezt az Android 10-es gesztusvezérlést nem lehet valahogy személyre szabni? Baromi zavaró, hogy nyitnám meg bárhol az oldalsó menüt, visszalép egyet...
Root van, ha kellene hozzá.
Amúgy eszméletlen a teló, vajsima ez a 90Hz
Kamera meg teljesen rendben van, főleg GCam-mal."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz drsanya #1364 üzenetére
Nekem még tavaly december elején volt garis akku + usb cserén az 5T, vasárnap este feladtam, hétfőn már jöttek érte, szerda délelőtt már a kezemben volt az új akksival
rendesen kicentiztem, mert csütörökön már lejárt a 2 éves gari"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz Albigator #1377 üzenetére
Az más, az AUX-os modul ahhoz kell, hogy a GCam tudja használni a többi (7T Pro-nél a telephoto és ultrawide) kamerát, a másik meg Mi9T szérián engedélyezi a 48MP-es felbontású képek készítését.
Az XML ahhoz kell, hogy a GCam beállítson jónéhány rejtett dolgot, amit magában az applikációban nem tudsz beállítani, ezek nagyrészt a képek minőségén javítanak.
Más: ezt a két alsó sarokban feloldáskor és utána megjelenő negyedkörívet el lehet tüntetni valahogy?
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Nem írtam, hogy jó verzió, amikor a kommentet írtam, akkor még nem teszteltem. Ez a legfrissebb verzió, az XML-t pedig csak hasraütésszerűen választottam ki, van mellette még néhány másik.
Mondjuk az tényleg furcsa, hogy az ultrawide nem megy, még az AUX-os Magisk modullal sem... megnézem akkor a Telegram csoportot.@Figura89: köszi, megnézem
-
HREH
senior tag
-
HREH
senior tag
válasz Albigator #1409 üzenetére
Én nem akarok hülyeséget mondani, nekem még egy hetes sincs a teló, de szerintem ezzel a használattal ez reális. Nekem 6-7óra SOT-ok jönnek ki, de én nem nyúzom ennyire egész nap.
Amúgy furcsa, mert nekem is bőven elég még az 5T mindenre, de valamiért elkapott a must have érzés... most mellétéve azt megint az van, mint anno Nexus 5 és 5T között: a régebbi annyira gagyinak tűnik mellette...
Épp Redditen írták, hogy mondj már egy telefont, ami majdnem stock rendszer, fémházas, min. SD835, jackcsati, értesítő LED, USB-C, 6GB RAM, jó ROM support, jó design, stbstb... nem tudsz mondani.
Na, befejezem, mert a végén még visszaküldöm[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz Albigator #1411 üzenetére
Visszaküldés meg azért nem játszik, mert elvileg csak 85%-ot adnak vissza, plusz a visszaküldés díját is saját zsebből kell állni.
https://forums.oneplus.com/threads/has-anyone-returned-the-oneplus-7-pro-or-any-other-oneplus-phone.1037519/
mondjuk EU-ban elvileg kötelesek 100%-ot visszaadni, ha 14 napon belül vagy, szóval nem tudombocs, ennyi volt az offolás
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz PartyShan #1508 üzenetére
Ezt a modult próbáltam: [link]
Kérlek linkeld be, hogy a V2.1-es általad linkelt modult honnan lehet leszedni
Meg esetleg hogy pontosan melyik apk-t használod.
Köszi"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Töltés közben nektek is melegszik a telefon?
Elvileg pont ezzel promózzák a Warp Charge-t, hogy a gyári adapter melegszik a telefon helyett... másik OP telefon is csinált ilyet.
Ampere 40,3 °C-ot ír ki, az nem sok egy kicsit?"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Nektek működik ez a Horizon Light funkció?
Nálam nem, se SMS-nél, sem Viber, vagy Messenger üzenetnél nem aktiválódik.
Hogyan lehetne ezt megoldani?"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz zoleeno1 #1646 üzenetére
jOnePlus Tools-al levettem 0.75-re, de már akkor se ment, amikor az elején 1-en volt.
Más: lehet hülye kérdés, de a 7 Pro-s TWRP recovery felmegy 7T Pro-ra? Mert ahogy láttam nincs hivatalos recovery még.
Ki milyet használ stockon kívül?[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz waszabi07 #1741 üzenetére
Nekem ambient display kikapcsolva, duplakopp be.
Én felhasználásommal még az üzemidő is jó, 6 óra körüli SOT-ok vannak (FHD+ és 90Hz).
Ami kicsit zavar, hogy a kikapcsolt kijelzőn rajzolt betűket nem mindig veszi be elsőre, de ez már az 5T-nél is jelen volt."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz madaraszoli #1992 üzenetére
DS4 kontrollert simán tudtam BT-vel csatlakoztatni rá, Limbo tökéletesen megy vele.
-
HREH
senior tag
Ne is mondd...
Nem hiszem, hogy bármelyik telefonom fogom majdnem 4 évig használni, a Nexus 5-öt sikerült, egyszerűen imádtam
Még ma is működik, Unified Remote-al használom PC kezelésére távolról."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Használt oneplusnál hogy van a gari?
1 éve vette a srác, IMEI alapján tudom garizatni? mivel ugye az ő fiókjához lett rendelve, én nem tudok az Apply RMA gombra nyomni..."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Bocs hogy itt (is) kérdezem, de hátha aktívabb ez a topik, mint a telefon sajátja...
Nord-hoz jól bevált root leírás van valamerre?
Ezt néztem, de a Check Safetynet Magisk-on belül error-t dob..."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Kellene egy kis segítség...
Oxygen Updater-rel letöltöttem a legfrissebb ota zip-et, amit local upgrade-el felraktam beállításokból.
Fel is ment, viszont így ugrott a root, mondom semmi gond, twrp-ből simán csak flashelni kell a magisk zip-et, és lesz root.
Itt jön a gond, a twrp 0MB-os partíciókat lát, nem enged semmit sem kiválasztani.Valaki esetleg futott már vele hasonlóba? Mi a megoldás?
-
HREH
senior tag
válasz Morph33 #2420 üzenetére
Engem sem érdekel a frissítés, most éppen 10.0.9-ről mentem 10.0.13-ra, de factory resetelhetem a telefont, hogy megint legyen root, ezt meg érthető okokból nincs kedvem mindig eljátszani
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
válasz Hujikolp #2858 üzenetére
Magisk-et amúgy hogy kell rávarázsolni? Mert TWRP OOS-t nem tud decryptelni, szóval az internal storage 0MB, ahol a magisk.zip van...
5T-t gyerekjáték volt root-olni, mert volt rá hivatalos TWRP, 7T Pro-ra nincs ugyebár.
szerk: ezt Android 10-re értem, de gondolom 11-en is hasonló a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Nekem az 5T-ben 84%-nál cseréltek akksit, beleírtam a jegybe, hogy már elég keveset bír, simán cserélték gari vége előtt 1 héttel.
7TPro jelenleg 1 év 4 hónapos nálam is, akksi 90%-os"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Jött ki A11-re hivatalos TWRP, szóval terveznék upgradelni A10-ről.
Vannak hátrányai esetleg (főleg akkuidőre gondolok), kinek mi a tapasztalata?"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz PartyShan #3045 üzenetére
Egyébként ha ezzel a módszerrel csinálom a rootolást, akkor átverhető a safetynet? Mert 2 bankos app is problémázik emiatt.
Illetve ez 10-es androidon is működik, vagy csak 11?"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Nektek Android 10 vagy 11 fut a telefonon?
Eddig 10 volt, de most visszajött a szervízből, és gondolkodnék a 11-re váltáson, főleg hogy van rá normális root.
Bármilyen hátránya van a 11-nek a 10-hez képest?"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz Albigator #3078 üzenetére
Köszi, felraktam én is, engem eddig az Immersive Mode hiánya zavar nagyon, meg akárhogy rejtem el, a Raiffeisen app nem megy, de az összes többi, ami háklis a root-ra, azok hide után mennek szépen.
-
HREH
senior tag
válasz Winner_hun #3162 üzenetére
Ice Box-al ha elrejted a Magisk-et, akkor megy a Rafis app is.
[ Szerkesztve ]
-
HREH
senior tag
Rootolt 12.1-et használ valaki? Ha igen, ugyanaz a rootolási metódus, mint a 10/11 esetében (magisk managerben boot.img patchelés, majd ezzel bebootolni)?
-
HREH
senior tag
válasz balazs1022 #3446 üzenetére
Én vagyok még, nem tudom mire cseréljek... semmi gondom a telefonnal, de ha egyszer eljön az ideje, akkor bajban leszek
S24U húzós árban, Red Magic 9/Z60 Ultránál kérdéses a support, talán OP12
Vagy átmegyek a sötét oldalra (), nem tudom hozzá tudnék-e szokni 10+ év Android után..."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
Sziasztok!
Cseréltetett valaki gariidőn túl hivatalos oldalról vett 7T Pro-ban akksit?
Ha igen, kb mennyi idő és mekkora költséggel jár?
Ahogy látom a hivatalos service repair oldalt már lelőtték (itt lehetett látni az alkatrészek árait)"Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
-
HREH
senior tag
válasz balazs1022 #3532 üzenetére
Köszönöm én is az infót!
Én váltok, de családban marad a telefon, az új gazdája pedig kért bele egy új akksit majd vázolom neki, aztán eldönti melyik legyen."Fun isn't something one considers when balancing the universe. But this... does put a smile on my face."
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Láncfűrész topik
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lexus, Toyota topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Hardcore café
- Alternatív kriptopénzek, altcoinok bányászata
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest