Új hozzászólás Aktív témák

  • vitezlejszlo

    őstag

    Na mókusok.

    A lakásomban fellelhető összes OP3 üveget lemértem.

    Szeretnétek-e egy fényképes beszámolót, vagy elég csak annyi, hogy a legszélesebb üveg a Nillkin H+ Pro 0.2mm-es üvege, ami 67.95mm széles. Az OLED része a telefonnak kb 68.24mm. Nagyon kb. Igazi kínai tolómérővel mértem le :)

    Tehát a Nillkin mint legszélesebb üvegnek is hiányzik pár tized miliméter a széleken, ez kb annyit jelent a gyakorlatban, hogy icipicit szivárványos a két oldal, ha pont középre van feltéve. Mivel most fogom fizikailag is feltenni, a ragasztás után csinálok róla képet jó jó jó? Ja a nillkinhez van kamerára ragasztható minifólia is, tehát azt is lehet vele védeni.

    Az összes többi üveg ennél kisebb, a gyári OP3 üveg 66.29mm, a legkeskenyebb NONAME pedig 64.72mm.
    A telefonon lévő gyári fólia 66.56 mm.

    Szóval van szórás rendesen.

    Illetve mivel két különböző Pelosi tokom is van, megnéztem a kamera kilógást.

    Az, amelyik allúl-felül lefedi a telefont, annak talánéppenhogy nem lóg ki a kamerája, egy síkban van a tok hátuljával talán ez a legkorrektebb kijelentés. Tehát mondanám, hogy nem árt de nem is hasnyál ez a tok. A másik Pelosi, ami olyan mint a Nillkin, hogy alul-felül nem takar, ott icipicit kb mint egy hanygyapöcsnyi, na pont annyit talán kilóg a kamera, legalábbis néha megakadt a papír, amit húzgáltam rajta a tesztnél.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák