Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Nagy potenciál van a Spotiban, de mintha a cégnél nem használnák az alkalmazást, csak "hírből" dolgoznának rajta.
- Oda kellene figyelni a feltoltott podcastok minosegere. Legalább egy minősítési rendszer kellene hozzá (szűrővel), de nem ártana a podcastereknek akár "programot" kinálni, ami a musor szinvonalat, minoseget (hang és tartalom) növelné.
- Hangoskönyv kinalat jelenleg gyér. Amazonnal vegyék fel a versenyt.
- Jobb lista és szűrő rendezés. Pl. tömeges "kedvenc" kijelölés-eltávolítás.
- Tidallal mikor kivanjak vegre felvenni a versenyt? Most tekintsunk el attol, hogy a loseless mennyire loseless, a piacon lenne igény rá.
- Feltorekvo zenészeknek tobb lehetoség biztositasa. YT-bal is versenyezni kell.
Meg még lehetne sorolni, mint pl. a zenék változásainak kiszímthatatlansága. Hallagtóként elég kellemetlen, hogy albumok dalainak fele elérhetetlenné válik, vagy egyes előadók több alnuma tunik el egyik napról a masikra. Értem én, hogy licenc, de a szolgaltatas igy hektikus és a user bizalmát veszti. Nem csak Spoti probléma.[ Szerkesztve ]
-
GeryFlash
addikt
Bevetel eddig is szep volt, csak a profit keves. Talan iden. Akik meg zeneszkent azert rinyalnak hogy mennyire keveset az a Spoti azok nezzek meg a bevetel/profit aranyt. Nem pezsgokre kaviarra megy el a bevetel 95%-a hanem pont nekik. Ennel tobbet nem er meg egy hallgatas hiaba hiszik azt hogy igen.
"Van pár ezer órám a GW2ben, szerintem nem rossz, de hamar meg lehet unni." (Kolbi_30)
-
-Skylake-
addikt
Ambíciózus elképzelés egy olyan cégtől, aki még életében nem termelt nyereséget...
Skylake
-
Azért hagytam őket ott a 3,14-csába, mert több mint egy évig ígérték a Hi-Fi minőséget, ami úgy látom, még most sincs meg. Hazug, tetű banda.
Új hozzászólás Aktív témák
it 10 éven belül érnék el, hogy éves szinten 100 milliárd dolláros árbevétel érkezzen a vállalathoz.
- [Re:] Apple iPhone SE (2020) - életképes alternatíva
- [Re:] Az Apple még mindig uralja a prémium szegmenst
- HBO Max & OD topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch
- Windows 10 Mobile (Windows Phone) szakmai topik
- Napelem
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- FIFA 22
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Ryzen 1300X - RX 570 4GB - 12GB RAM - SSD POSTA AZ ÁRBAN
- MacBook Air 2020 RoseGold - i3/8 gb/265 ssd
- Lenovo System x3650 M5 Machine Type 8871 8SFF szerverek - 5 év garanciával - 168.457 Ft+ÁFA-tól
- Latitude 7480, 14" FHD IPS matt, i5-6300U, 8GB DDR4, 256GB SSD, magyar vilbill., gar
- Garis XFX Radeon Speedster SWFT 309 RX 6700 XT 12GB GDDR6 192bit eladó
Állásajánlatok
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest
Cég: Abesse Zrt.
Város: Budapest