Hirdetés
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
Tényleg hard reset.... A *#7370#-re az E6 és mindkét N8 ugyan úgy reagált, rosszul, azaz kiírta újraindul és világít-világít, 10 perc után is világít, meguntam bekapcsgomb sokáig majd újra bekapcsol és voala nyelv, idő és eltűnt minden. Ennek nem így kéne történnie ugye? A kód nélküli hard az megy nincs gond, csak a kódos fura. Én úgy tudtam ,hogy újraindul és kéri a nyelvet nem pedig megáll mint gólyafos a levegőben. Valamit rosszul tudok?
deka10! Energy Pro 1.25 és nem fut semmi pluszban. Igaz akkufeszt ír ki de abból pár nap alatt le lehet szűrni mennyit bír még a telefon. 4.18V magas - 3.63 vészesen alacsony stb....és rögtön nem mondanak semmit a csíkok!
[ Szerkesztve ]
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
félisten
Egy 500-ast nyomkodtam ma és el kell mondanom, hogy ha abban 1GHz-s CPU van akkor én meg a dalai láma! Akad mint álat a telefon. Az N8 lazán felülmúlja!
-
félisten
válasz Kobak77 #16318 üzenetére
Névjegyzéket máshogy mentem le legalábbis én, üzik meg nem izgatnak. A visszaállítás nekem még soha nem hozott utána stabil jól működő rendszert sem telefonon sem pedig windows alatt, alapokig formázok telefont és HDD-t is, én többet nem szopok. Próbáltam visszaállítást, elbukott elsőre, többet NEM!
-
félisten
válasz tjokai #16320 üzenetére
Told el a biciklit, nincs ezzel baj, user error van ezerrel meg naív hülye emberek azok vannak.
Ez kb olyan mint ismim és csak azt szajkózta tehert a GPS-nek tehert, bazz nem tudja és nem fogta fel, azt mondta tedd rá gépről a tehert. Neki mi jön le? Szar az egész, ő az error nem a telefon. Lehet máshova húzni vegyél samut és nem kell ide írni.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
félisten
Figyusztok! Holnap veszem át a bronzt, mi van ha lila? Toljam az orruk alá? Van egy másik N8 aminek a garlevelén szerepel, hogy lila kijelző miatt cserélték a kijelezőt. Tervezem, hogy viszem a most is lila kijelzős N8-at meg egy más telót ahol nem lila a szürke. Nincs időm velük szórakozni, köv hétig működő N8 kell a kezembe bizonyos okok miatt.
-
-
félisten
válasz Benji77 #16388 üzenetére
Marad abból marad. A 7710-en gondolkodom, hogy megválok tőle mert annyira feltorlódtak a telefonok, hogy csak porosodik.
Mert az a csökkent képességű nokia nem AF-es kamerát tett bele. CSAK ezért nem többért.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
A bronz nem lila. Addig el sem mentem még le nem csekkoltam.
-
félisten
kp78! Orange_Dark_Carbon_S3 Alfanumerikus billzet alatt amikor feljön a telefon billzárból, lilaáradat.
-
félisten
válasz AndrewTdi #16456 üzenetére
Nekem egy ideje pl azt dobja ki a főnix, hogy nem sikerült frissítés után a telefont rendesen elindítani, felsseljem újra, azt hittem tel baj, de nem mert bármit dugok rá ezzel jön. Az más, hogy lehúzom, kikapcs, be és megy. A lelkében valami elromlott.
-
félisten
A gyári tartalmakkal nekem nincs gondom N8-on, csak sokat foglalnak. Az NFS 82 mega. A forráskód trailer jó volt, meg is néztem a filmet. A gyári hátterek sem éppen rosszak. Melyik fájl az ami ezeket rakja fel? Navifirmben
-
félisten
Beta labson van a kamera OC amivel AF van videok alatt + 30fps. Feltettem az egyikre, ugye nem fogja ütni a frissítéseket ha jönnek? Ti tapasztaltatok valami hibát?
-
félisten
válasz karldergroße #16544 üzenetére
A symbian nem rossz rendszer amúgy. Kicsit rá kéne állítani hozzáértőket. Engem elriaszt a droid a rengeteg funkciójával.
-
félisten
válasz TaylorPro #16576 üzenetére
Majd ha végleges lesz, az nekem nem működik, hogy apró kis hibákat kis fájlokkal tapasztok be. Ha már témának hoztad fel. Szeretem ha minden működik. Én nem panaszkodok itt, minden megy nem merülök le meg semmi. Kialakítottam a magam kis csomagját, ennyi. Majd jön a belle, addig elvagyok.
Ha kicsit bántó volt bocsi.[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz peugeotmate #16636 üzenetére
Tudja kinek szól!
Enyém speedshopos, de mire hazaértem vele eltűnt mind az árlistájukról. Egy nagyon rövid ideig, talán órákon át nem csak a bronz volt 89 hanem a többi szín is. Amúgy 99-ért ment.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
nálam is megvan a tokból kivétel után a fáziskésés,megszokható.
-
félisten
válasz peugeotmate #16878 üzenetére
22-essel jön és ha netre kerül 25-re frissít.
-
félisten
Nincs valami megoldás a beta camera szoftra? Esetleg más progi? Mert ugye 30 fps és AF, de az AF túl buzgó és a jó képet is újra hajlamos fókuszálni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest