Új hozzászólás Aktív témák
-
Elims
veterán
válasz Francia91 #37299 üzenetére
Hasznàld egészséggel!
De kérlek ez maradjon n8 topik.
Összehasonlítàsnak jò volt,te véleményed tudjuk,én is nyomkoràsztam pàr napig 1020-at,nekem annyi elég volt.Kameràja neked jobban bejön,O.K. De mégegyszer,ez egy n8 topik.Szerk.:
Csabyka: "...pontosabban a programok hiánya."
Ez pontosan így van.Szépen lassan leépítették.Hogy huzzàk rà az arra bizonyos részükre az egyik hozzàtartozòjukat. (De finom voltam..)
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #37300 üzenetére
Én is ezért voltam kénytelen váltani. Térképek frissessége (tudom, most márciusban jött ki egy frissítés, de biztos, hogy ez volt az utolsó), Skype és Viber nekem kell, mert a családnak a fele Németországban él, és a laptop nem lehet mindig nálam....
Őszintén megvallva hardveresen én is elégedett voltam a telefonnal, itt ami beb*szott neki, az a Microsoft, hogy szándékosan elkaszálta a rendszert. Ne mondja má', hogy a Skype nem futhatott volna tovább rajta, meg egyebek....
A Lumia 1020 4,5".os kijelzője kb a maximum nálam, ami még elviselhető, de ahogy elnézem a trendeket, már nagyon be sem merészkednek 5" alá a gyártók, ha meg igen, akkor alsókategória.
N8-as márcsak az FM Transmitter miatt is marad, na meg tartalék GPS-nek tökéletes! Nekem full Európa térkép van rajta, nyáron ez navigált Erdélyben is hibátlanul
FM transmitter funkció is teljes mértékben jó, főleg, hogy nekem a belső 16 GB tárhely mellett még egy 32 GB-os kártya is csücsül az N8-asban...
Tehát GPS-nek, Zenelejátszónak (Transzmitteren is), fényképezőnek és videofelvevőnek biztosan jó még mindig(#37301) Elims:
Nem akartam áttéríteni a topikot, csak megemlítettem, hogy akárhogy is szeretjük az N8-ast, ne legyünk annyira elfogultak, hogy asszondjuk, hogy jobb képet csinál az 1020-asnál, mindössze ennyi
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
kpal
nagyúr
Vajon az N8 porciját lehetne valahogy húzni picit ? Persze aksi időt venne el ,de kíváncsi vagyok rá hogy ez csak a Pc kiváltsága.
-
Elims
veterán
válasz Francia91 #37302 üzenetére
"...ennyi."
O.K.
KPal: Vhol olvastam màr erről régebben,talàn két helyen is.Nem mondom 100%-ra,de mintha ùgy emlékeznék,hogy volt hozzà patch vagy csak pròbàlkoztak vele?
Taylor erről biztos tudna írni.
De szerintem ha normàlisan refurbish-sel van felrakva egy Taylor rom -nem sw update-tel- akkor nem fagy/akad a telefon.Amit megnyomsz csinàlja.Bàr lehetnek olyan alkalmazàsok amiknél lehetnek kisebb lag-ok,de talàn az lehet a program pici hibàja is. ? (Facebook,ilyesmi nem tudom,hogy hogyan megy rajta,ezért nem merek fixet írni..) -
csabyka666
veterán
-
Francia91
veterán
Az N82-es 332 MHz-es prociját is fel lehetett húzni anno 400 MHz-re. Az N8-asét is lehet szerintem valamilyen módon, de fogyasztásban sokat fog benyelni, legalábbis ezt olvastam fúrumon még 3-4 évvel ezelőtt.
Az én véleményem, hogy telefon CPU-ját ne húzogassuk, nem egy PC-ről van szó, amin aktív hűtés van....Itt éppen van vami N8 CPU húzás téma vagy alkalmazás, nemtom, mennyire megbízható...
De éppen itt is van egy fórum erre a témáraOlvasataim szerint 1 GHz-ig lehet felhúzni az N8-asban is lévő ARM CPU-t
Ha véletlen sikerülne is, az üzemidő biztosan csorbát fog szenvedni, szerintem nem is kicsit
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Francia91
veterán
válasz Freeman007 #37309 üzenetére
Lumia 1020-assal fotóztam
-
kpal
nagyúr
Ezt láttátok [link] ? Remélem jövő tavasszal jön még update a térképhez ettől függetlenül.
-
-
bkri
tag
válasz Freeman007 #37317 üzenetére
Köszi a választ.
T-s függőn vagy függetlenül árulhatta?ÜDV: BK
-
csabyka666
veterán
Üdv!
Én úgy tudom, hogy gyárilag minden telefon szolgáltató-független, a mobilszolgáltatók teszik függővé.
Ha független teló kell, beszélj egy használtmobilossal, de szerintem ezt a témát zárjuk le, mert kb annyira legális, mint cigit csempészni.Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
bkri
tag
válasz csabyka666 #37319 üzenetére
Értettem...
Köszi.
-
Freeman007
senior tag
Szerintem T-s boltban nyilván függő telefont fogsz kapni. Néhány telefonon láttam a hátlapra rányomva, hogy T-mobile - valószínűleg szolgátatói függő telefon. Függetlenül nagyáruházakból, elektronikai boltokból lehetett beszerezni.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
bkri
tag
válasz Freeman007 #37321 üzenetére
Köszönöm. -
Anulu79
addikt
Sziasztok!
létezik valami olyan módszer amivel meg lehet tudni, hogy a készülék szolgáltató függő vagy független? Nincs csak egy féle szolgáltatós kártya az ismeretségi körben így ez kilőve.
-
Anulu79
addikt
Na és ez a kiolvastatás hogyan zajlik?
-
Elims
veterán
válasz Anulu79 #37325 üzenetére
Most egy pillanatra megfogtàl.. :-)
Van egy kis szàmítògépes program vmi nokia rom vagy vmi ilyesmi a neve,ha jòl emlékszem a nokia pc suite-tal eyütt működik vagy pont,hogy vele nem(?).Az megmutat mindent a telefonròl.100%-ra mondom,hogy DjTommy tudja a program nevét.Nekem is megvan még szàmítògépen -telepítetlenül-,de most nem tudnàm megírni a nevét.
Ha holnapig nem írja meg senki,este megnézem. -
Anulu79
addikt
Rendben azt megköszönném!
-
TommyX_
őstag
válasz Anulu79 #37325 üzenetére
Phonetinfo programban van olyan, hogy sim lock status, vagy
Provider lock status: #pw+1234567890+1
Network lock status #pw+1234567890+2
Provider lock status: #pw+1234567890+3
SimCard lock status: #pw+1234567890+4Bár szerintem ezek a kódok, csak régi Nokia telefonokon működnek.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Elims
veterán
válasz TommyX_ #37328 üzenetére
Nem tudod véletlenül annak a szàmítògépes programnak a nevét amivel csatlakozott a n8 a szàmítògéphez?Pc suite-hoz hasonlò program volt.
Sajnos màr nem emlékszem,hogy mire is hasznàltuk azt,de egyszer-kétszer kellett.
Talàn vmi rom volt a nevében de lehet,hogy rosszul emlékszem.Szerk.:
Beugrott!!A product kòdot lehetett ezzel àtírni.
[ Szerkesztve ]
-
Freeman007
senior tag
válasz TommyX_ #37328 üzenetére
Az elsőt és utolsót most lepróbáltam. A kód beírása után semmi nem történik, ha lezárom egy # -tel akkor kódhibát ír.
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
kpal
nagyúr
Ez szerintetek elég jó az N8-ba és majd később Lumiába ez a memkari ?
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Üdv!
Próbálom feltenni egy N8-asra a Taylor V9 Pro Edition x-et, de ezt írja ki mindig a Phoenix, hogy "NAND bad block"
Mi lehet ez? Azért próbálok más szoftvert feltenni, mert eddig nem nagyon akarja bevenni a SIM kártyát, konkrétan nem is látja azt...[ Szerkesztve ]
-
Elims
veterán
válasz Francia91 #37340 üzenetére
Szia!
Gondolom mindent a leírás szerint csinálsz?Raktál már fel pár telefonra ilyet.
System,stb. mappát törölted?
De ha a telefon nem érzékeli a sim kártyát egy rom csere szerintem nem fogja megjavítani. :-( Egy próbát megérhet,de nem sok esély van rá.Boldog Karácsonyt! :-)
-
Francia91
veterán
-
csabyka666
veterán
válasz Francia91 #37342 üzenetére
A SIM foglalatába nem tettél mikroSIM-et átalakítóval? Ugye nem?! Vigyázni kell vele, mert ha kijön az adapterből egyik oldala, akkor letörheti az olvasó érzékelőit - nekem ezt egy használtmobilos mondta, de lehet benne igazság.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Francia91
veterán
válasz csabyka666 #37343 üzenetére
Unokabátyámé a telefon, öcsémnek adta volna Karácsonyra. Átalakítóval használta, olvastam is ezt a féle problémát...
-
-
csabyka666
veterán
válasz Francia91 #37347 üzenetére
Csak ezt nem kötik az userek orrára, hadd dugdossák bele az adapterrel a telójukba a kártyát... A ráhajtós módszerrel (pl 6230i) nincs semmi gond, de ezek a betolós-reteszelős dolgok, hát, nem szerencsések.
Az igazság az, hogy a gyártókat sem értem, miért kellett 2 lépésben is csökkenteni a SIM méretét, szerintem elférne a régi méret is a telefonokban, aztán a kártyát úgyis lehet frissíteni..[ Szerkesztve ]
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
Elims
veterán
válasz csabyka666 #37348 üzenetére
Erre a méret csökkentésre én is nagyon kíváncsi lennék.Szövegnek azt adnák meg,hogy "biztonsági oko miatt".Mást úgysem hinne el az ember.
Én is raktam már n8-ba átalakítóval kártyát.Én raktam egy pici cellux darabot az egész hátára.pont azért,hogy ne tudjon beakadni az átalakított sim kártya.
Viszont a mostani átalakítók hátulján már van egy vékony hártya,így a sim kártya nem tud arra kibukni. -
csabyka666
veterán
Ja, jó szöveg, a biztonság miatt aztán fontos, hogy 3 méret is legyen. A chip más kérdés, a kártya méretével vannak gondok...
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest