Új hozzászólás Aktív témák
-
-
H.Ezredes
őstag
Sziasztok !
Valaki találkozott olyannal,hogy sim kártyáról rámásolom a telefonra a névjegyzékem de mikor hívnak csak szám jelenik még és senkihez nem ír nevet csak a számokat.... legújabb szoftverre frissítettem a telefont próbáltam gyári beállítások visszaállítását is sim kártya ki-be tegnap került hozzám ez az N8 előtte is N8-am volt és nem volt ilyen problémám....
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
H.Ezredes
őstag
Még megpróbáltam kikapcs gombot nyomni 8mp-ig akkor reset és most úgy látszik,h jó 2 számról próbáltam és írta a neveket úgy,h lekopogom ez megoldódott
►Herman Ezredes™◄►BMW Garage™◄► BMW szervizelés és tuning ◄► Minden ami BMW !! ◄
-
akos3
addikt
Nincs vkinek elfekvőben egy zöld alsó burkolat/kupak? pár százért megvenném
-
akos3
addikt
-
Francia91
veterán
Nekem meglesz az utódja, karácsony környékén egy Lumia 1020-as
(#36316) akos3
Xenon vaku, és normális szenzor nálam is alapfeltétel az N8-as (és N82-es) után
[ Szerkesztve ]
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
EndR
tag
Az android-tól ódzkodok (tapasztalat a családból). Bár most, hogy a Here már ott is offline használható...
Az Fm-transzmitteres vágyaimat elengedtem, de a többi maradt: valóban jó kamera (dedikált gombbal), használható offline navigáció, bővíthető memória, lag-mentes működés, jó akku.
Ezt kitoltam egy mostanra szükségessé vált dual-sim elvárással is. Ezzel együtt gyakorlatilag 0 versenyző maradt...
Valóban magas a mérce az N8-al!Talán nyáron a Lenovo Vibe Shot, de én inkább WP-t választanék, ha lehetne...
(#36317) Francia91: Jó is lesz az!!! Sajnos az én elvárásaimnak nem ok. (pedig sokáig szemeztem vele)
3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
akos3
addikt
Nekem a xenon nem kritárium, de a kamera legyen jó. offline navigációt tudja és az említett méret a lényeg! ezek az 5 colos tepsik manapság. nonszensz. Hétvégén hirtelen megállok egy pofás kis telo melett, jo méretben. aztán látom mit is fogok: alcatel idol mini. ott vt mellett az idol mini 2 is de az már kicsit nagyobb vt elenben okosabb. Csak utánaolvastam és nem írtak a legjobbakat pedig uj ára 35 még megis érte vna csak ugy
-
EndR
tag
Hááát, abban a méret kategóriában jó telefont már biztos nem kapsz. N8-szintűt legalábbis biztos.
Jobb kamerával pedig 100 eFt alatt (de még sokszor felette sem) nem találsz.(esetleg a Lumia 1020, bár az is már 2 éves készülék)
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
igen az még valóban szóba jön, meg a 920, bár az még régebbi.
Amugy vicc, hogy a tudás az a méretnövekedéssel együtt jár. nah mind1. most még sztem egy darabig nem aktuális azt meglátjuk nyár körül mi lesz.
Navonról mit lehet utdni, miért olcsobbak?sorry nem raktam offba
szerk ujra : Egyébként vicc h az LG G2 MINI 4,7" aa G3 MINI pedig 5" kihangsúlyoznám a mini szót
[ Szerkesztve ]
-
EndR
tag
Ha tudnék rajta offline navigálni, nem lenne korlátozott néhány funkció (pl. BT) és számítani lehetne 2 simesre valamikor, akkor igen.
Egyikre (főleg az utolsóra) sincs semmi esély, így a válaszom nem.
Az árról ne is beszéljünk... Persze mindez az én vélemyénem/igényem.3210 > R320s > OT 715 > J6 > MY X-6 > 6230 > N95 > N8 > M5 > 9 > S20FE
-
akos3
addikt
de válaszolok
a telefonok szépek, méretben is tökéletesek lennének (kivétel a 6), de vhogy az apple nem az esetem. Nem tudom megmondani. Biztos bennem van h pár éve a kiafazsagyerek mobil volt és ettől ellenszenves nekem, meg hogy maga a rendszer is nyomatja folyton h csak apple csak apple. bár ha sokat gondolkozok rajta akkor egy 4S már megfizethető lesz. (bár méretben lehet az 5 az már jobb lenne, hisz a 4S akkora majdnem mint az N8. bár az is mindig jo volt
szerk. ja igen az offline navigácioról megfeledkeztem Pedig az sem utolsó. csak annyira rákoncentráltam a méretre és a kamerára... Amugy mi van ezekkel h a 4S-nél nem egynél olvasom, h wifi hibás?
[ Szerkesztve ]
-
akos3
addikt
Amugy ezeken milyen térkép van? Apple saját terméke? Viszont az jó hír hogy van offline benne, ezt nem tudtam
ez a wifi hiba viszont elég aggasztó a 4S-nél. most csak gyorsan átfutottam a hardveraprót és jópárnál írják. mi már :S A többi az még jó drága, pedig kivétlen az 5 jobb lenne habár nagyobb de még is Amuyg annál mia különbség az 5, 5C és 5s között? Bár ha iphone akkro ugy is 4S jön csak szóba..de érdekel ha már ennyire belementünk.[ Szerkesztve ]
-
kpal
nagyúr
válasz Francia91 #36317 üzenetére
1020 nice
Én is kb. karácsony vagy jövő év elejére tervezem a váltást ,szintén Lumia . Aztán megint évekre letudva a telefon. N8 marad a családban. Van még egy tervem , felakarom újítani a Nokai 7650 telómat ,abból is van itthon 2db az egyik donor,csak ez -az hiányzik még hozzá.[ Szerkesztve ]
-
Macsek1988
tag
Üdv!
Jelent meg új frissítés a térképekhez! Verzió: 00.02.54.223, dátum: 2015.02.26
-
TommyX_
őstag
válasz Macsek1988 #36332 üzenetére
Kösz az infót, már tölti is.
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
gyulavezir
aktív tag
Akárki is tette fel a térképfrissítést, most megoldotta a telefonvásárlási problémámat!
Nagyon köszönöm!
Bízom benne, hogy ez egy apró, ámde annál lényegesebb lépés és nemsokára újabb frissítések és alkalmazások fognak jönni!
Hajrá Nokia!
-
TommyX_
őstag
válasz gyulavezir #36334 üzenetére
Ha igen akarnák tényleg meg lehetne oldani a térképes dolgot.
Le kéne cserélni a Térképek-et Here-re, aztán mehetne a "folyamatos" térképfrissítés.Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
Freeman007
senior tag
Köszönjük
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
Elims
veterán
Szia!
Köszönjük! :-)
-
gatto_
senior tag
Erre nem sokan számítottunk az biztos.
-
kpal
nagyúr
Köszi!
Én teljesen letettem róla, hogy minimum a térképek frissüljenek . Bár elég sokat bombáztam a Nokia FB oldalát , nem tudom ott látta-e valami illetékes .
Bár nem tudom most ez kinek lehet köszönni ,Nokia vagy MS
[ Szerkesztve ]
-
Francia91
veterán
Király!
Erren nem nagyon számítottam már... Csak 2 évet hagytak ki, no problem"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
T. I.
senior tag
Kösz az infó megosztását!
Respect Nokia! Így nekem is marad még jó darabig a drágaság.
Aztán a WP 10-től függ, lesz-e váltás. -
EndR
tag
Köszönet!!
-
Francia91
veterán
Én arra tippelek, hogy jópár ember, aki maradt a Symbian-nál (C7, N8, PureView 808), felhozta, hogy a Nokia "örök" navigációval adta készüléket. És van is benne valami, nem nagy cucc symbian-ra továbbra is kiadni a friss térképeket. Itt is vannak, 2 évig csinálták
Ez most kapóra jött nekem, idén nyáron megyek ki motorral Erdélybe, mindenképpen a telefonom navigált volna, csak éppen a Sygic Aura-val, amin 2014-es a térkép. Az út nagy részét tudom fejből, de nem árt egy kis biztosíték
"Nincsenek példaképeim. A munkát, az elkötelezettséget és a versengést csodálom." /Ayrton Senna/
-
Freeman007
senior tag
Használ valaki joikuspot-ot? Hogy, mit kell beállítani, hogy lássa a másik készülék a hotspotot?
"A mai ember azon a pénzen, amellyel nem rendelkezik, megvesz egy sor olyan dolgot, amire nincs szüksége, hogy iriggyé tegyen vele olyan embereket, akiket nem szeret."
-
attisx
addikt
válasz Freeman007 #36344 üzenetére
Ha a másik eszköz androidos, akkor leginkább sehogy. a Symbian csak ad hoc wifit tud megosztani, ezt meg a droid nem támogatja.
gyulavezir, A fent említett JoikuSpottal (vagy van/volt még a kevésbé ismert EzSpot is) lehet mobilnetet wifin megosztani.
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Kobak77
aktív tag
válasz Freeman007 #36344 üzenetére
Android nem látja, WP nem látja, IOS a 8-as verzió óta szintén. A kulcsszó ad-hoc vs. infrastructure mód. Symbian csak ad-hoc-ot tud, a legtöbb rendszernek ez viszont nem ok. PC-nek, ill. rootolt androidnak, másik symbianos telónak viszont megfelel. Az IOS-re haragszom mert ha egyszer ment régebben, most miért lett nekik probléma az ad-hoc háló?
Szerk.: Látom AttisX közben megírta. Még annyit, hogy android viszont elvileg tudja modemként használni a telót a bluevpn progi segítségével. Ekkor az androidos eszköz a "kezdeményező", arra kell a bluevpn is. Viszont ez utóbbit én nem próbáltam.
[ Szerkesztve ]
-
Freeman007
senior tag
válasz gyulavezir #36345 üzenetére
Viber működik de csak csevegőként, hívás meg matrica nem. Mostanság a Slick-et használom csevegőre, ebből is a gmail-es részét. Elvileg tud még yahoo, icq, aim, msn, gtalk, jabber, facebook fiókokkal is működni, nem próbáltam.
attisx, Kobak77 köszönöm
Droidos telóval próbáltam, akkor azért nem ment.[ Szerkesztve ]
-
gyulavezir
aktív tag
-
TommyX_
őstag
válasz gyulavezir #36349 üzenetére
Ezt tudjuk, meg, hogy 2013 december 20.-án a szolgáltatás leállt.
[ Szerkesztve ]
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- EA Sports WRC '23
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Asztrofotózás
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- PlayStation 5
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest