Új hozzászólás Aktív témák
-
stewe780
őstag
válasz janek69 #33200 üzenetére
hmm.... igazad van, egy csomó minden nincs meg fotószerkesztő, quickoffice, adobe reader, stb.., mire ezt mindet összevadászom...
De én nem is értem, HR után Nokia Suittal újratelepítettem a rendszert, régen ezzel minden alkalmazásom visszakerült rendesen, most mi történhetett, én rontottam el valamit, vagy most másnak sem rakja vissza a Suite ezeket?[ Szerkesztve ]
A bug addig bug amíg nem dokumentálják, onnantól feature.
-
Dot
őstag
Van valakinek eredeti (Nokia Stereo Headset WH-701) fülhallgatója N8-hoz?
Aki esetleg nem használná attól megvenném!élj a mának! sz@rd le a holnapot! szidd a tegnapot!!
-
nagyúr
Ájfon - Okostelefon....
Én sem merek belemenni egy ilyen szintű reszettbe, mert lehet mindent öszeszedni megint. De amit lehet legyúrok róla, mert már zavar, ha akad. Az új tulajnak jó lesz - így is marhára örül neki.
Sajnos nincs olyan jó fényképező gép a Blackberrymben. Még nem értik a nép szavát... De reménykedem még.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
őstag
válasz stewe780 #33201 üzenetére
Én ezért nem szoktam javasolni a HR-et... A mostani Nokia Suite csak softresetet csinál, mivel HR töröl minden alkalmazást ezt a SR már nem tudja visszahozni.... Nem tudom miért így oldották meg sztem ez így gáz... Phoenix + a telefonod romja és 10 perc alatt friss origi rendszered van vagy ProEdition Kinek mi
* Új Galaxy S21 FE tokok és üvegfóliák * Új Kyson 128GB pendrive * adatlapomon
-
Elims
veterán
válasz Energie X #33209 üzenetére
Athoss: Nincs Mit. :-)
Energie: "...Phoenix + a telefonod romja és 10 perc alatt friss origi rendszered van..."
Én ezt leírtam már vagy kétszer,de nem nagyon vette senki figyelembe. Pedig csak ez az egyetlen biztos reset módszer van,ami után nem fog picit akadozni.
Úgy hasít ,mint amikor megvetted 0 percesen. Tisztára takarítva. -
Elims
veterán
válasz zorzy4 #33213 üzenetére
Természetes. :-)
Én vmikor a 6630-amnál vettem észre egy-egy hard reset után,hogy néha-néha akadozik,előtte,amíg a gyári/reset-eletlen vokt rajta nem volt gond.
Pedig ugyanazokat telepítettem szinte mindig.Taylor: ha véletlenül vmikor nagyon ráérnél és meg is csinálnád a v10-ed,én nagyon szivesen odaadnám a telefonom. (Bármi történne vele,semmi gond,én adtam oda,így a kár az enyém lenne)
Természetesen több hónapra is tudnám"nélkülözni". Nekem is megérkezett tegnap az utód..
Persze nem azt kérjük,hogy a jövőhéten,még a v9 is friss,majd ha ráérsz.
Vmint a wifi adóteljesítményen ha tudnál csökkenteni,nagyon megköszönném. ;-) -
-
lbence
aktív tag
irodában van laptop, ipadem van, otthonit nagyon be sem kapcsolom. nincs rá szükségem abszolút, ha lesz veszek. iphoneon is gondolkozom, nem drága a 925 annyira sztem
-
nagyúr
Srácok... Lecseréltem az N8-ast egy Blackberry-re...
A zenét és a képeket ezzel buktam....
De most dolgozhatok vele rendesen....Brutális a tudása!
Hát ez van... Szép volt - nagyon jó volt... A szivem kis csücskében örzöm a szép emlékeket.
A közös nyaralást, a fagyizást, a céges fényképezőgépek alázását, a remek sportvideókat és fotókat meg ameztelen fotók.. hoppá!szép virágokat!Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
-
nagyúr
Jobb?? Nem mondanám - teljesen más és másra van kiképezve. Én most a munka mellett tettem le a voksot. Szebb?? Nem egy puncimágnes, de azért jó. Makulátlan és karcmentes a gép amit vettem.
A munka az első, nem a zene és fotó. Fotó/videóra ott a Fujifilm UltraZoom.
Pénz beszél - kutya meg nincs.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
imi290
aktív tag
Üdv mindenki !
Sikerült feltenni a v9-et. Jól működik,gyors.Csak olyan dolog érdekelne,hogy átlátszó időjárás widgetet honnan tudnák szerezni,és hogyan is kell feltelepíteni ? köszi előre is.Amúgy van még a telefonban gps is,ha már arról van szó hogy ilyen-olyan.És arra is tökéletes.
-
attisx
addikt
válasz imi290 #33233 üzenetére
Átlátszó időjárás widget v19.01(1)
Nem tudom van-e ennél újabb...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
Elims
veterán
Hagel: "kutya meg nincs" :-DD
Tommy: Ha jól emlékszem együtt vettünk hárman vagy négyen évekkel ezelőtt 8gb sandisk-et.Amikor bejöttek Magyarországra.Akciósan volt 13.500+posta. :-) Sima n95-be vettem.
Nokiaprogramos Moco+páran. Te is ugye?Vagy rosszul emlékszem? )KPal: Én is hasonlóképpen voltam.. :-)
N97-nél. Sok-sok tárhely! De az is elfogyott. Rengeteg party felment rá... -
-
TommyX_
őstag
válasz janek69 #33242 üzenetére
Most csináltam egy vakus képet, minden automata.
Nálam stabil, elején volt az, hogy nem volt minden ikon meg, de ott én néztem el a dolgot, de most már jó, csak annyi, hogy a Symdvr progi frissítési hiba miatt nem települ fel.
Én úgy tudom, hogy inkább az "éjszakai" képeken javít valamit.
[ Szerkesztve ]
Hand's Up Music isn't dead \O/ | Ford Puma A Driver's Dream
-
nagyúr
válasz janek69 #33241 üzenetére
Semmi extra... A lakás kirámolás után "veszett nyoma az első N-8nak"
Miért berry?
Összekötöm a levelezőimet egy rendszerbe... plusz minden más elérésem bekötök és így már tudok dolgozni.
Időt akarok megtakarítani ezzel.Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
nagyúr
válasz janek69 #33249 üzenetére
Figyelj. Ép két éve fejlesztek egy edzőrendszert és sajna nem csak a kutatásaim és jegyzeteim, hanem már a védendő szabadalmaim anyagai is rajta voltak. Fix, hogy széttörölték a gépet azonnal, de ez rajtam nem segít.
Ez még egyszer nem fordulhat elő. Egy berryvel lényegesen több esélyem van arra, hogy megmaradnak. A telefon már bizonyított amúgy - ha nincs benne kártya és úgy próbálja valaki mókolni - meg sem nyikkan. Nem nyomkodható. USB csatin keresztül is jelszót két. A protekt és követés be van ikszelve. És ráadául olcsóbb volt mint egy 808.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
- Windows 11
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Horgász topik
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest