Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #14841344

    törölt tag

    válasz krokk #12205 üzenetére

    Én 620 mellé vásároltam 735-t, így folyamatosan használom párhuzamosan a két telefont és folyamatosan össze tudom hasonlítani a két telefont.

    Méretétől kicsit féltem anno én is, mert nagyon imádom a 620-omat is. De meglepően hamar meg lehet szokni a méreteit, sőt egy kis idő után már kimondottan kicsinek is tűnik a 620 kijelzője.

    Ráadásul nagyon vékony a telefon.

    A sebsebég természetesen jobb (nem mint ha a 620 sebességével bármi bajom lenne). Mint előttem is írták a kamerája sokkal szebb képeket csinál még gyenge fény viszonyok mellett is. Természetesen mobil telefonhoz mérten. A kamera gomb hiányától picit tartottam, de hamar meglehet szokni vele fotózni.

    Akku idő jobbnak tűnik 620-hoz képest igaz a 620-om aksija már két éves így nem teljesen releváns. Tölteni mind két telefont a 620-as töltőjével töltöm a 735 lassabban tölt fel, de nagyobb aksi meg lehet, hogy a gyári töltőjével gyorsabban feltöltene. Netezek (mobilnet+wifi)róla zenét hallgatok (bluetooth) 4 e-mail fiókot frissít és így nálam átlagosan 2 napot bír ki.

    Amit még észre vettem, hogy DC16-os vész töltőm kicsi neki, nem sokat tölt rá és elég hamar lemeríti, de majd veszek hozzá egy nagyobb vésztöltőt. Vezeték nélküli töltőt még nem vettem hozzá így erről nem tudok beszélni.

    Gyors nézet nincs, de meg lehet szokni, illetve a virtuális gombokat is. Néha tud kis kellemetlenséget okozni, de nagyon elhanyagolható.

    Hibával még nem nagyon találkoztam. Egyszer kellet újra indítanom mert nem akart wifire csatlakozni, de minden megoldott az újra indítás. Illetve néha a vezeték nélküli fülesemen nem megy a zene ilyenkor telón bluetooth ki majd be és meg is oldódik a gond.

    Hirtelen ennyi jut eszembe, de ha van még kérdésed a telefonnal kapcsolatban szívesen segítek.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés