Új hozzászólás Aktív témák
-
inthro
aktív tag
válasz Quasi_modo #2434 üzenetére
Élőben láttam igy ezért voltam kiváncsi a véleményekre, hogy más is észre vette-e ezt a dolgot, de akkor okés
◕‿◕
-
-
inthro
aktív tag
Tud-e nekem valaki válaszolni arra, hogy zseblámpa progi működteti-e a fókusz fényt? Ha igen köszönöm
◕‿◕
-
inthro
aktív tag
Lenne egy kérdésem, hogy nem volt még a kezemben L1020, de mennyivel lehet jobban kitolni a záridőt mint a L920-ban? Plusz a kamerája, ahogy látom a képeket csak nagyításban veri meg a L920-at, hisz a L1020-nál megmarad az élesség, de mennyivel jobb képeket készít, ha nem nagyítgatunk bele?
Jajj és még egy
Böngészésnél mintha gyorsabb lenne a L1020, ezt videók alapján tudom elmondani, valóban így van?
Köszönöm a válaszokat◕‿◕
-
inthro
aktív tag
válasz Z-o-t-y #2878 üzenetére
Köszönöm A családban karácsonykor Lumia áradat indult el, és csak én vagyok egyenlőre lemaradva, így 920vs1020 küzd egymás ellen, de az ár sem mind1 hiszen ha annyival nem tud többet a 1020 kamera fronton akkor inkább választom a már próbált 920-ast. Persze ki mire használná, nos nem a belenagyítgatást veszem ide, mert az egy opció számomra, de nem fontos.
Oppenheimer: 920-on is ezen az intervallumon állítható a záridő.
Köszönöm Neked is[ Szerkesztve ]
◕‿◕
-
inthro
aktív tag
Uraim ma végre nyomkodhattam egy 1020-at is, nos nem voltam elájulva
Brátom kezében ott volt egy 920 és nézegettük a kettőt, hát bevallom én többet vártam volna, auto módon néztük a kettőt, majd beállitottuk, de annyi volt a különbség a 1020 javára, hogy a 38mp-es fotóknál a belenagyitás bizonyos mértékig nem zajos, pedig már black van rajta
Próbáltam már L925-öt L920-at, de ez a fél óra nem győzött meg, hogy megéri a dupla árat.
Ha lentebb megy az ára természetesen elgondolkodtató lesz a dolog.
Férre értés ne essék, nem szeretném lehúzni, csak egy gyors vélemény volt.◕‿◕
-
inthro
aktív tag
Olvastam itt is róla, és máshol is, hogy gépen tényleg előjön az előnye a 38mp-es képeknek, viszont ha valaki kezébe adnám a L1020-at, mert kiváncsi a képekre ott nem látná a különbséget, és valószinü, hogy nem is hinne nekem, mert a telefonon nem lehet megnézni a valósághü végeredményt
Nagyon sokat olvastam mind a kettő fórumban, és sokat nézegettem a képeiteket
Én fényképezővel fotózok, de tényleg szépeket tudtok kihozni mobilból is, most én is megpróbálkoznék vele, de nem mindegy, hogy mennyi pénzt adok ki ezért a dologért (90eftvs160eft) és mit kapok cserébe.
Ez egy hullám völgy, mikor az egyik és mikor a másik jobb◕‿◕
-
inthro
aktív tag
válasz balu333 #2972 üzenetére
Van még rá egy pici időm, hogy eldöntsem, de ez olyan mint a hullámvasút , bár lehet azért, mert a 920-at már többet nyomkodtam, viszont ha a 1020-at nyomkodtam volna többet akkor már nem is gondolkoznék tovább
Az ára pedig biztos megy még lentebb is, erre várok én is de új készülék még, igy érthető a magasabb belépő ár.◕‿◕
-
inthro
aktív tag
válasz Z-o-t-y #2974 üzenetére
Felhős szabadtéri fotókat készítettünk - nem a legjobb fényekkel - így az esti képekre nem tudok mit mondani. De kíváncsi lennék rá nagyon élőben, ha így haladunk idő előtt megtudom
Bob Tail - Fura volt látni a két kijelző közti különbséget is, hiszen az Amoled mintha tisztább lett volna, de ott nem nagyítottunk a képekbe, hiszen annak örültem, hogy már ennyi időt is rám
Wa2x_ - Én ott nem vettem észre különbséget
Köszönöm Nektek, hogy írtatok, fontos a sok info így azért könnyebb dönteni
[ Szerkesztve ]
◕‿◕
-
inthro
aktív tag
Szolnokon a MM-ban kipróbáltam és nyomkodtam egy 1020-at, hmm elég érdekes volt a kamerája, kb mintha egy zacskón keresztül fotóztam volna, majd odajött a srác, hogy segíthet-e, mondom igen ez szerintem nem jó így, majd elővette az Ő 1020-át és az már barátibb volt jóval, de a kijelzőn is volt pár különbség.
Hogy lehet ennyire lelakni egy bemutató telefont???◕‿◕
-
inthro
aktív tag
válasz BobTail #3285 üzenetére
Gondolom nyomkodja boldog-boldogtalan, de egy tuti, hogy a kamera mindkettőn valamiért lassan kapcsolt be, és lassabban is reagált. Ezt észre vettem már a multkor is, hogy a 920-hoz képest lassabban reagál. De ha elfogadható lesz az ára akkor én is cserélek majd egy 1020-ra
◕‿◕
-
inthro
aktív tag
Bár nem nekem címezted, de Én LG G2-höz és G3-hoz hasonlítva elmondhatom, hogy még ma is megállja a helyét, hol a Nokia, hol pedig az LG a jobb. Szerintem nagyon megállja a helyét manapság a 1020, videó terén kárpótol az OIS minősége, ami tényleg jobb mint az összes többié, talán a 920 OIS rendszere jobb, de ott meg a minőség gyengébb picit. Remélem nem gond, hogy ezt leírtam.
◕‿◕
-
inthro
aktív tag
válasz csokito100 #7041 üzenetére
Itthon nem forgalmaztak, ha jól tudom 64gb-osat, de árban némi többletköltséggel jár az extra tárhely. E-bay-en ez 50-70€ plusz.
◕‿◕
-
inthro
aktív tag
Ne aggódj a hangszórók miatt, teljesen megfelelnek az elvárásaidnak, hallani fogod mint a telefonálót, mind pedig a telefon csengést is.
Ami a boltot illeti, ha új a telefon és új dobozban is kapod akkor már részben megnyugodhatsz, de a gari kérdésre szerintem a boltnál kapsz információt. Felhívod őket és megmondanak mindent.◕‿◕
-
inthro
aktív tag
válasz Cingáriusz #7105 üzenetére
Én DSLR-el szoktam fotózni ilyen helyeken, mert azért az mindjárt szebb képeket készít, jó telefon a L1020, de ha a fényképeződ 100eFt vagy fölötti értéket képvisel akkor csalódni fogsz a telefonban. Ha alatta van akkor talán kiválthatja.
◕‿◕
-
inthro
aktív tag
válasz Zsoltika11 #7112 üzenetére
Igen ez igaz, de nem tudom milyen géppel fotózik, csak csalódás ne érje, vagy éppen lehet a L1020 adja meg neki amit szeretne.
◕‿◕
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest