Új hozzászólás Aktív témák
-
Kasya
nagyúr
Gondoltam ma egy nagyot, mivel a heten ugyse nagyon kell a telefon egyeb funkcioja, hogy beadom a T-be. Kiszedve a micro-simet, rajottem, hogy nincs micro-simes keszulekem...
Aztan beprobaltam az asztalon allo 6303i-be, es lass csodat, gond nelkul befogadta Eljen a regi patentos megoldas!
-
Kasya
nagyúr
Beadtam T-be. Elmondasuk szerint, kuldik a Nokiahoz javitasra
Kijelzo csere es kamera modul cseret javasoltak a szervizlapon...meglatjuk mennyi ido lesz es mit csinalnak tenylegesen. -
Kasya
nagyúr
Kb. ahogy Stewe mondja...
Ket okbol kertem a cseret:
- a sok hoatas miatt, ami erte, hogy kesobb se legyen gond belole. Sokszor a telefont se tudom megfogni, olyan meleg..
- neha nekem is homalyosodik a jobb szel...par kepet mutattam a sracnak, o is eszrevette, sot... ugyhogy azt is hibakent irta be. -
Kasya
nagyúr
Felkinalt a szervizes egy sim atalakito talcat, de mivel nem ment bele a kartyam, hagytam Magam vagtam ki otthon es erdekes modon a telefon sim tartojaba jo lett, de a T-s tartohoz meg nagy (1mm).
Nem is baj, nem lenne kedvem ujra "setupolni" az androidot.[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz varga.balazs #4775 üzenetére
Miert erdemes a betat hasznalni? Meg nem probaltam, de erdekelne...
-
Kasya
nagyúr
válasz Atlantisz48 #4836 üzenetére
Sose volt az 210...190-rol ment le az ara 9 honap alatt. Szerintem nincs ebben semmi meglepo.
(#4830) stewe780: Jajj, ne is mondd Ugy voltam, hogy nem is fog kelleni, erre naponta talalkozok helyzetekkel, mikor kellene. Tulsagosan is hozzavagyok szokva :/ Azt hiszm ez a fuggoseg?
-
Kasya
nagyúr
válasz Atlantisz48 #4846 üzenetére
...de most ez mervado? Es ha en felteszem aprora 300-ert, akkor az lesz a legdragabb ajanlat?
-
Kasya
nagyúr
Tokom a T-be... Mult het kedd ota van bent a telefon es meg se hire se hamva.
-
Kasya
nagyúr
válasz sszemtelen #4945 üzenetére
A bibes nagyon rendben van Tetszik!
-
Kasya
nagyúr
Orara pontosan 2 het utan megjott a telo. Gyorsan at is vettem a zsir uj kameras, null karcos kijelzoju keszuleket. "Orom es bodogsag".
Majd ra ket perce, miutan a gyonyoru, sima kijelzoben csodalkoztam vettem eszre, hogy a bal oldalon piszkos a kijelzo szele. Itt lett vege a boldogsagnak, mert az nem teljesen piszok volt, hanem a haz deformacioja,,,,Ahol szetnyitottak a hazat, ott lathatoan feszegettek, mert a kijelzotol egy hullam alakban elallt a muanyag es a kormom befert...nameg a kosz, aminek koszonhetoen gyorsan eszre lehetett venni. Azzal a lendulettel kuldtem is vissza es most ujabb 1-2 hetet kell varni, valamint remelhetoleg beismerik a hibat es uj hazat adnak.
Most ideg vagyok, hogy milyen "diakmunkasokat" alkalmaznak...akarki szerelte is, szerencseje hogy nem az en beosztottam. Cserekeszulek persze nincs, mert Siofokon "munkacsucs" van es minden keszuleket kiadtak :/
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Amugy teljesen "mind blown"...A T-s kollega nagyon rendes volt, mondta lehet nem lett jol visszapattintva. Mivel itt helyben is szoktak kisebb javitasokat vegezni, igy kicsit igazitott rajta. Utana jott csak elo, hogy bar tenyleg nem tokeletesen volt visszapattintva, de igy is lett benne egy huvelykujj koromnyi hullam.
Eloszor attol feltem, hogy a haz lesz karcosabb ha visszakapom, vagy a kamera poros. Namost a WP-bol eredendoen a kamerat addig else tudom inditani, mig nem allitom be a telefont. De mindent atneztem es minden faxa volt...kiveve a "szetsedesi menetet".
Most attol felhetek, ha hazat is cserelik, a null karcos kijelzon tuti lesz mar valami, vagy valamit nem jol tesznek vissza
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Ma megjott a telefonom. Ujabb ket het utan visszakuldtek azzal, hogy a hasznalatban nem gatlo tenyezo es baxnak ra. Koszonom Jabil...
-
Kasya
nagyúr
Van valakinek fuggetlen keszuleke? Dobjon egy PU-t pls.
-
Kasya
nagyúr
Jelentem, hogy a mostani kamera ois-a sokkal erteljesebb mint az eredeti. Vagy a motor gyengult korabban es nem vettem eszre, vagy ez kapott jobb szerelest.
-
Kasya
nagyúr
válasz stewe780 #5205 üzenetére
Holnap tesztelem majd a fenykepezest komolyabban, munka alatt. Akkor kiderul. Mondjuk tul nagy gondom eddig se volt belole, csak paras, magaslati helyeken, vagy oldalrol beszurodo fenyviszonyok mellett.
Nekem azt mondtak a T-nel, hogy a felhaborodasom ertheto, de ok nem tehetnek semmit, sot...miota MS lett a tulaj, annyit se, mint eddig. Forduljak a fogy.vedelemhez.
A garanciat nem hosszabitjak meg a papiron minden alkalommal, mivel ket ev gari van, de ha fontosnak erzem, tartsam meg a munkalapot es az ugyanugy ervenyes.
-
Kasya
nagyúr
Probalta mar valaki a T-s keszuleket mas kartyaval? Szolgaltato fuggo a keszulek, vagy se?
-
Kasya
nagyúr
El... csalodott vagyok. Ilyen korulmenyek kozott meg legalabb 2 szerviz lenne eselyes csak a kijelzo miatt. A melegedes miatti egyeb gondokat meg nem akarom mar bekockaztatni. Nem az en igenyeimnek lett szabva a telefon, elfogadom, de hogy a szerviz se tudja hozni az elvart szintet...
A burkolati serulest mondtak bent, hogy eselytelen kesobb elfogadtatni, mert korabbi fizikai serulesre tudnak hivatkozni. Ha megegyszer megbontjak a keszuleket es ujabb hiba lesz rajta, arra is cseszni fognak valoszinuleg. Jobban amortizalodik fizikailag szervizben a telom, mint az en kezemben (nem szoba korulmenyek kozt).
Amugy a telefon szempontjabol nem vagyok csalodott...sot... Csak a Jabil maradjon tavol tolem, amennyire csak lehetseges. Elnezest az ott dolgozoktol, tudom, van a forumon par kollega. Ennek koszonhetoen csak ugy fogok legkozelebb Nokiat venni, hogy bevallalom a sajat javitast.
Persze normal esetben szervizbe se kellett volna vinnem, es most se lennek elegedetlen...a jovoben valoszinuleg ket telefonra fogom osztani a feladatokat.
Gondolkodtam egy Galaxy K-ba, de a T-be kihelyezett modell mar most bevolt egve. Igy az is kiesik
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Jaj, hat milyen gyonyoruseget talaltam. Feketeben nagyon tetszetos. Korrekt ar es qi toltot adnak (megint) ajandekba.
A telefonom amugy elkelt egy masik forumos kolleganak. Hianyzik azert, na
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
válasz Trevize1987 #5255 üzenetére
Nekem a 925 tetszett eddig a legjobban a Lumiaktol, utana az 1020. A 930 igy, feketeben, a kepen nagyon meggyozo mondjuk...
Az a gond, hogy sok gyarto tette magaeva azt az elkepzelest, hogy a design a markara jellemzo legyen. Nem mai talalmany, regen is ez volt, csak most mar nem valtoztatnak annyit a kulson/mereten, hogy a design is sokat modosulhasson. Nagy kijelzo, erintogombok es esetleg oldalso gombok...
Viszont ebbol szuletik az, hogy a Samutol hanyingere van sokaknak, Sony is mar majdnem egy kutya, es a Lumiakat se tudna sok ember megkulonboztetni (ahogy az en ismeroseim se tudtak). Az LG designja viszont innovativnak tekintheto a maga modjan.Talan az MS majd valtoztat valamin. Felek azonban, hogy nem fogjak megeroltetni magukat az elejen. De egy Surface-hez passzolo dizajnt szivesen latnek, nem csak concept artnak.
-
Kasya
nagyúr
Hat, en most a G3-hoz tudom hasonlitani, es ahhoz kepest rosszabb a hangminosege. Lehet jatszani a Dolby-val (amugy szvsz inkabb ront, mint javit), vagy az EQ-val, de nem hozza G3 szintjet (abban meg elvileg ugyanaz a DAC van?).
Azert a fentihez hozzateszem, hogy hallgathato a telefon, mert en napi szinten tudtam hallgatni
...ha van egy jo fulesed, hangcuccod, sokat javit a dolgon!Menj be valahova és probald ki azert, mert nem vagyunk egyformak. Ma mar eleg sok helyen kivan teve
(#5449) sszemtelen: Azert erre nem tennem ra a fejem
[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Lassan elmondhatjuk, hogy örvendetes, hogy kifutó(tt) modellre is jön meg frissítés.
Elég hamar levettek a portfólióról...egy év se volt. -
Kasya
nagyúr
válasz Tomy Yayo #5488 üzenetére
Remelem, hogy nem azert lett leveve a portfoliorol, mert nem latnak mar benne potencialt, hanem csak az MS-Canon uj kereszt szerzodessel terveznek valamit (bar ha jol tudom, van valamirol MS-Nikon kereszt licensz is, de csak Android teren).
Bar igaz, hogy az uj modellek amugy is szep eredmenyeket tudnak felmutatni es jobb eladassal kecsegtetnek... de azert a 808/1020 megiscsak egy kulon "swag" szfera a mobil fotosoknak
-
Kasya
nagyúr
Tudtok megbizhato eladot, ahonnan uj keszuleket lehetne venni?
Csak vissza kellett volna olvasnom kicsit[ Szerkesztve ]
-
Kasya
nagyúr
Terero.com-rol berendeltem egy telefont....remelem nem csaodom bennuk, hamar nincs sehol mashol
-
Kasya
nagyúr
válasz Cingáriusz #7171 üzenetére
Ma nem hivtak. Elvileg holnapra itt egy fekete. Remelem nem holnap jut eszukbe, hogy nincs raktaron :/
-
Kasya
nagyúr
válasz Cingáriusz #7173 üzenetére
...es megjott a hivas, hogy nincs raktaron, de nehany napon belul lesz. Remelem meg a heten meglesz az.
-
Kasya
nagyúr
-
Kasya
nagyúr
Ejj...
Kijelzocsere cakk-pakk panelestul mibe faj?
Hol erdemes csinaltatni Telemaxon kivul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest