Új hozzászólás Aktív témák

  • Atikusz

    senior tag

    válasz DM-Fan #2217 üzenetére

    ez egy nagy hülyeség, márpedig azért mert

    1. a nokia szerviz a vodás jótállási jegyre bejegyzi, h SW frissítés történt (ha nem lenne garanciális javítás, akkor minek írná be?)
    2. bukik a gyártói garancia? miért bukna? ha valamilyen probléma adódna a telefonnal, beviszed a nokia szervizbe és megcsinálják garanciában (persze ha garanciális jellegű problémáról van szó). ha meg a vodához viszed ők meg úgyis továbbküldik a nokiának, mert a vodának nincsen szervize (tehát a voda nem fogja észrevenni és megnézni előtte, hogy milyen sw van a telón), a nokia meg nem fog elállni a garanciális javítástól, mert ők korábban gyári sw-t tettek a telefonra (szvsz kizárt, hogy bármilyen későbbi meghibásodás a gyári firmware lenne az okozója, magyarán, a hiba oka: gyári firmware lett rátéve a garancia ideje alatt, nem javítjuk csókolom) ilyen nincs.

    t-mobile-os ismerősöm szervizes és ő is mondta, hogy a telókat amit ott vesznek páran rögtön átviszik a szomszéd üzletbe a nokiához rögtön gyári sw-t rátenni. és sosem volt még panasz arra, h ilyen jellegű javítás miatt a garanciától elállnának vagy éppen megszűnne.

    Nokiánál úgy szint van ismerősöm, nyilván nem tette volna rá - és szólt is volna - ha ugrana a garancia.

Új hozzászólás Aktív témák