Új hozzászólás Aktív témák
-
Enton
addikt
Valakinek ez is érdekében ált.
Nem hiszem, hogy ez a válság miatt lenne, sok pénz van még ott ahonnan most szedik be a jelenlegi szolgáltatók.
Nem hinném hogy engednék egy negyedik bejövetelét is.
Viszont az olvasot 4 közül kb én csak a Digi-t látnám valósan ellenfélhelyzetűnek."just because they are spelled the same doesn’t mean they are the same" And "just because they are not spelled the same doesn’t mean they are not the same" Mert gyakorlatilag megszámolhatatlan mennyiségű papucsállatka használ gazdatestként internetezésre humanoidokat és ez követhetetlen."
-
Lenry
félisten
nem mintha olyan hatalmas szükség volna egy negyedik szolgáltatóra egy 120%ig telített piacon
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Necc
addikt
A diginél dolgozok, ráadásul pont azon a részen ahol ha megnyertük volna a pályázatot akkor már tavasszal elindítottuk volna a kísérleti mobil adást, már az antennákat is felszereltük, csontra kiépítettük az egész városban a hálózatot, rengeteg fejes megfordult itt, ahogy hallottam csak ez az egész hercehurca többszáz milkájába került a cégnek, ennyire biztos volt a cég a győzelemben. Errefel jönnek ezzel a hülye "gazdasági válság" halandzsával... itt áll kiépítetten a cucc, beüzemelésre készen, szerintem lesz még ennek visszhangja, felleblezés vagy ilyesmi. Bár ez még a jövő zenéje.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Integra
titán
kurva egyszerű a magyarázat, westel vezér felhívja a pannon betyárt, az meg behívja telkonfba a vörös lovagot és megdumálják a dolgot. na jó, ezt így nem, mert hívásrögzítés van, de megoldják, lebizniszelik egymást közt.
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
Integra
titán
-
Pokzoli
tag
Reméltem hogy a DIGI nyeri a tendert és hasonló árpolitikával szolgáltatja mint az internetet.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest