Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • alitak

  senior tag

  válasz sztanozs #7 üzenetére

  Szerintem is sántít a történet. Más portálokon az is benne volt a hírben, hogy a hunguard javította is a hibákat. Néztem is nagyot. Ezt a visszaellenőrzést meg megint nem értem, megnézték, majd 2 héttel később megint megnézték? Szerintem még nem telt el annyi idő az ellenőrzés óta...

  Nec arte, nec marte | használt hardverek jó áron: http://goo.gl/lUwLkw

 • gabor7th

  addikt

  válasz sztanozs #7 üzenetére

  Nem valami megnyugtató, hogy eddig ez volt a helyzet. A leírás alapján pedig olyan mintha az audit nagy része abból állt volna, hogy pl. frissítették az operációs rendszert, meg a javát, adobe flesh playert meg ilyesmiket... Mint átlagfelhasználó otthon a Pc-jét. De ettől még nem szabad azt hinni, hogy a rendszer biztonságos és pl. egy jobb anyagi hátterű hackerbanda, vagy egy ország nem tudná megfektetni az egészet. A cikkből nem derül ki számomra, ha hozzáfértek volna a hackerek milyen károkat tudtak volna okozni. Csak merem remélni, hogy semmi komolyat.

  A számítástechnika új negatív trendjei: ujtechkor.blog.hu

 • bambano

  titán

  LOGOUT blog

  válasz sztanozs #7 üzenetére

  nem értem, miért lenne büdös az, hogy törvényben előírják, hogy auditáltatni kell, majd másik jogszabályt addig csűrnek-csavarnak, míg egy auditor cég felel csak meg az elvárásoknak, és utána szemérmetlen összegekért pár hónap alatt leauditálnak többszáz céget?

  és az miért büdös, hogy egy auditálásból (is) élő cég véletlenül kosárszám találja a hibákat, amiket elvileg ki kellene javítani, majd újra megrendelni az auditot és újra kifizetni?

  és az miért büdös, hogy amikor kiderül, hogy egy cégnek kellene leauditálnia 400 internet szolgáltatót, és már összesen nincs annyi munkanap az évben, amennyi auditot végre kellene hajtani, akkor felmerül az az ötlet, hogy legyen öntanúsítás?

  és az miért büdös neked, hogy a jogszabályban előírt auditot nyilvánvalóan lehetetlen megcsinálni, de azért csinálják?

  neked baj van a szaglásoddal, ha ez büdös :) :) :)

  a magam részéről olyan negatívan tudok csak erről az egészről, de pláne az elindítójáról nyilatkozni, ami mélyen alulmúlja a ph! szintjét. hónapok óta megy emiatt a kőkemény nagyon k.a.-zás a szakmában.

  Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés