- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
elmepocok
tag
Most megnéztem, júliusi a biztonsági frissítés. Lehet az asszony nyomott egy updatet, bár nem szokott, én szoktam elindítani, mikor észreveszem véletlenül az értesítést a 42 másik között. Android 12 tényleg jött valamikor tavasszal talán, bár rosszabb, mint a gyári 11 volt, de ez minden gyártónál így van, szóval nem mínuszpont.
-
DS39
nagyúr
Köszi, nem gondoltam erre.
Egy hibát(?) felfedeztem, hogy töltőre rakva nem jelzi hogy töltés alatt van. Az értesítési kijelzőn eddig volt egy villám ilyenkor a kék kör alján, illetve a sima zárképernyőn is írta hogy TurboCharge vagy ilyesmi. Most nem, és a kamera körüli led sem villog.
(Fizikailag persze töltődik, mert a százalékok mennek fel.) -
DS39
nagyúr
A töltési hiba úgy tűnik helyrejött, kipróbáltam mit csinál ha laptopra kötöm, és ott egyből jelezte TurboPower (nem emlékeztem jól az elnevezésére korábban) csatlakoztatva, villám jel, led, minden megszokott módon.
Majd ezután ismét adapterrel dugtam hálózati áramra, és most úgyis jó, 2 perc alatt át is váltott 100%-ra, és Feltöltve feliratra a zárképernyő alján.Én a képernyőfrissítés amióta 120Hz képes telóm van (ez a 2. ilyen), fixen azon szoktam használni, nem sokat vesz le pluszban az akkuból megfigyelésem szerint.
Azt esetleg kipróbálhatod, hogy váltogatod a beállításokat, hátha nálad ez "helyre rakja" a szoftvert.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest