Új hozzászólás Aktív témák

  • phernadi

    csendes tag

    válasz Tomi_Sci #8150 üzenetére

    https://secure.vodafone.hu/keszulekek/keszulek_kereso/keszulek_kereso_hu.aspx?deviceId=802

    Áttekintő
    Egy okostelefon, amely nemhogy bírja a kegyetlen kiképzést, hanem szinte kívánja azt! Ez pedig nem más, mint az androidos géneket igen masszív készülékházzal kombináló Motorola Defy.

    Az amerikai gyártó legfrissebb újdonsága azon kevés mobilok egyike, amely IP67 minősítéssel büszkélkedhet, ami azt jelenti, hogy víz-, ütés- és porálló.

    A 854x480 pixeles felbontású kapacitív multi-touch érintőkijelző egyrészt remek képminőséget biztosít, másrészt pedig az előtte elhelyezett Gorilla Glass edzett üveg garanciát jelent arra, hogy a display ne karcolódjon össze idő előtt.
    A gyors adatátvitel természetesen egy ilyen strapamobilból sem maradhat ki, így a Vodafone HSDPA hálózatában akár 7,2 Mbit/s-os tempóval tölthetsz le, illetve 2 Mbit/s-os sebességgel lőhetsz fel adatokat, és akkor a Wi-Fi funkcióról még nem is beszéltünk. Az 1540 mAh kapacitású „bivaly” akksi még akkor is sokáig biztosítja az üzemképességet, ha esetleg órákon át igénybe veszed a GPS-navigációt, vagy rengeteget fotózol az 5 megapixeles AF kamerával.

    Emberek, ez nem elég egy perhez???????????

    Ne legyünk már tehetetlenek!

Új hozzászólás Aktív témák