Új hozzászólás Aktív témák

  • Shyciii

    veterán

    válasz sub71 #28974 üzenetére

    Nah akkor kezdjük.
    Mivel nem tudni, hogy a szervíz mit csinált, így ítélkezni elég érdekes, főleg hogy állítólag tönkrement a led.
    A másik a proci sebessége. Az hogy állítani tudod a sebességet, az nem azért van, mert a Froyo mindenre képes. Azért van, mert a mérnökök azt AKARTÁK, hogy állítható legyen mi hülye userek által.
    A másik, hogy fogd fel végre. A Froyo mint operációs rendszer nem irányít mindent a Defyben. Többek között a hangszóró konkrét, közvetlen vézérlését sem! Sem a feszültségét, sem a tekercsen átfolyó áramerősséget, sem az impulzust nem képes módosítani (lásd SDK). De ide sorolhatnám a lencsét is.NEM a Froyo dönti el, hogy 720p képes, hanem a kamera vezérlő chip-e. Mondom VEZÉRLŐ chip. Ez lealacsonyítva egy olyan szoftver, ami nem utasításokból áll, hanem kapuként működő tranzisztorokból (leegyszerűsítve), no persze vannak epromok, és eepromok, hogy a hülyébbek is tudják vezérelni. Ez vezérli közvetlenül a kamerát, és a drága Froyo csak pár tasítást ad, hogy mit szeretne, ha csinálna, de maga a fizikai működést ez a vezérlőchip csinálja. Ugyanez van a hangszórónál is. Hnagszóróra vannak jó módszerek, amivel szándékosan tönkre lehet tenni, de ehhez kellene egy jó erősítő, vagy speciális hangfájl(clipping-re pl). Nah mármost jó kis erősítő nincs a Defy-be, speckó hangfájlt sem játszott le GD, mert rögtön a frissítés után murdelt be...
    Épp ezért volt anno igen nagy hülyeség, mikor még az őskorban azt hitték egyik terjedő vírusra a pc-n, hogy tönkreteszi a videkártyákat (max akkor tudá, ha a biost átírná, de ugyebár hardverileg akkor sem ment tönkre a videókártya, csak a belső szoftvert írta át).
    Így érthető?

Új hozzászólás Aktív témák