- Bíró: Zuckerberg nem felelős azért, amit a közösségi média a gyerekekkel tesz
- Windows 7
- ASUS routerek
- Önfenntartásra rendezkedik be a kínai chipszektor
- Mozilla Firefox
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- DIGI kábel TV
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI internet
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Peter
aktív tag
14-16% PERSZE!
<<<KEEP IT REAL!>>>
-
=Mentor=
őstag
Szerintem 14-16% vásárol eredetiben
-
anulu
félisten
csak annak a statisztikának hiszek, amit én hamisítottam...
"Jelenleg a cloud nem más mint a sales által elhazudott és eladott utópia, egy ígéret, csalánba csomagolt mézesmadzag, amit az üzemeltetés f@$zával vernek" | Feel the power! Intel Core i7 | iPhone 14Pro 256GB | iPad Pro 2017 64GB
-
hohoo
senior tag
szerintem a fájlcserélők száma huszonkétszáztapodtatkettő gigabájt!
T-home extra csomag monopolterületen 6500 ft/hó, versenyterületen ahol Digi vagy UPC is van pedig 2990 ft/hó. Köszönjük!
-
BonFire
veterán
Nem értem. Most akkor...
"..készíttet felmérést a magyar felhasználók hamisítással kapcsolatos attitűdjéről."
illetve:
"..hány fájlcserélő van..."
L kéne dönteni végre, hogy most a fájlcserélőkről vagy a hamisítókról készítenek felmérést, mert bár a halmaznak van közös metszete, az valóban nem lehet több 15%-nál. Már tudniillik aki maga készíti a hamisítványt és terjeszti is. A legtöbb letöltő passzív, torrentnyelven leecher. Letölti a más anyagát, függetlenül attól, legális-e vagy sem. De ettől még nem válik hamisítóvá automatikusan.
A torrentező közönség száma sokkal nagyobb, de még nagyobb az FTP-zőké. Az igazi kalóz az kevés.
[ Szerkesztve ]
A Prohardveren nem olvasok privátot! Csak topikban vagy a publikus e-mailemen adok tanácsot.
-
Gusztáv
addikt
A gáz ebben, hogy aki készíti a statisztikát, annak nem tûnik fel hogy fals eredményt kapott.
Laci
-
Hiftu
senior tag
Semmi gond. 14-16% fájlcserélő van.
Bőven az EU átlag 1/3-nál vagyunk.Tehát nem kellenek végre a jogvédő szervezetek!
Mehet a kukába az ASVA, BSA és a HENT is!Köszönjük szépen.
Tessék mondani, lehet itt hazudni? - Kaszt: Decker, Faj: Troll, Működési Terület: Prohardver
-
echterion
nagyúr
Na persze, fő az őszinteség. Szerintem a válaszadók legalább fele be se merte bevallani, hogy szokott ilyesmit tenni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- További aktív témák...