Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sekli
addikt
Ez egy tipikus esete annak, hogy egy grafikon mennyivel egyszerűbb lett volna az adatokról.
Ha ezek mobilinternet-előfizetések, akkor általában már nem jellemző, hogy adatforgalom után nagyon fizetnének, így végül annak a szolgáltatónak a legjobb, akinek az ügyfelei átlagosan a legkevesebb adatforgalmat generálják.
-
félisten
Én úgy szoktam, hogy a 6 Giga (Youtube, netrádió) elfogyta után mikor belassítottak, beteszem a DC-t, hadd szaladjon. Időm van, laptop nincs kikapcsolva..
(Voda) -
Depression
veterán
jó lenne tudni, hogy milyen csomagok vannak elõfizetve.
Ha nekem eddig valaki azt mondta volna, hogy minden tizedik emberre jut egy mobilinternet csomag, háromszor is körberöhögöm.Orr alatt hordott szájmaszk pont annyit ér, mint a herére húzott koton.
-
zoo8800
veterán
Érdekes, hogy a piaci részesedést csak a T növelte, miközben a forgalmazásban részt vevő, aktív előfizetések számában csak a Pannon erősödött.
rip and tear, until it is done
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Zalaegerszeg és környéke adok-veszek beszélgetek
- Asszociációs játék. :)
- Gaming notebook topik
- Apple asztali gépek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Politika
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Eladó fülhallgatók
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X230 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I 12,5" HD I Mdp I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X220 - i5-2GEN I 4GB I 250GB I 12,5" HD I DP I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár- Lenovo ThinkPad X1 - i5-2GEN I 4GB I 128GB SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i7-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest