Új hozzászólás Aktív témák
-
U-dash
csendes tag
Azon kívül hajlamosak elfelejteni, hogy az MP3, de még az iTunes által kínált AAC formátum is veszteséges, vagyis gyengébb minőségű, mint egy CD lemez. Éppen ezért én nem is fogok ilyen tartalmakért fizetni, amíg nem lehet őket FLAC/APE/SHN stb formátumban megvásárolni.
\,,/ curse you all \,,/
-
Polllen
nagyúr
Ennyi.
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
Youri
veterán
Hát, én néhány engem érdeklő albumot megnézve az Amazonon, közel sem erre az eredményre jutottam
RTX ON
-
Nyosigomboc
csendes tag
Foleg ugy nem versenykepes, hogy ugyanez az album a bonusz cd-vel egyutt letoltheto ingyen torrentoldalakrol (pl. pirate bay-en fent van), termeszetesen DRM mentesen. Es itthon ugye a letoltes forrastol fuggetlenul legalis, a feltoltest pedig a technologia sajatossaganak veszi a biroi gyakorlat, szoval semmi kulonbseg ilyen szempontbol.
De ha az itthoni Apple fanokrol meg egy bort lehuznak, az nekem nem faj. -
Youri
veterán
válasz Nyosigomboc #5 üzenetére
Ez így, ebben a formában kimeríti a warez fogalmát, ha más nem, de a fórum szabályzata szerint
RTX ON
-
Namelesske
addikt
válasz Nyosigomboc #5 üzenetére
Jó és ha ellopod a zenét, akkor azzal jót teszel az előadójának? Bár ha popszart hallgatsz akkor nyugodtan, nem lenne baj ha eltűnnének, a megszokott két hétnél is hamarabb a hype számok. Mer azok nem érdemelnek még ennyi bevételt sem.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Zeratul
addikt
Amazon esetében a szállítási költséget is számolni kell és ide ejrópába nem 1-2 cent.HVG szokás szerint hozta a FUD formáját.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo LOQ Gamer 15 FHD IPS 144Hz G-Sync i7-13620H 16GB 512GB Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- Ritkaság! ASUS X75VD laptop (17,4/i5-G3/8GB/512SSD/Nvidia) - 1 év garancia
- Konzolok és tartozékaik felvásárlása azonnali készpénz fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen