Új hozzászólás Aktív témák

  • Sztyepadzso

    őstag

    válasz Blue Eagle #7421 üzenetére

    A WoA oldalán írta az egyik fejes, talán The_GTA, hogy neki ment onnan a Minecraft. Én nem bírtam elindítani, pedig a kompatibilitási oldalon van valami a Windows on ARM-el kapcsolatban is. Pedig mókás lenne ott afk farmolni a gunpowdert.
    Valaki futtatta a Fallout-ot, nekem ez se ment(bár fent van, Steammel együtt)-valamiért a felbontással van baja, amit elvileg a
    MEGY! :D
    Így van beállítva(biztos lehet variáni, hogy teljes kijelzőn menjen, stb, de nekem ez jó per pillanat, just for fun)


    Erről az oldalról jön a NAS ötlete is, de ott elvileg nem ment a dolog, viszont ő elérte a 60 MB/sec-es(hacsak nem rosszul írta) átvitelt, wifin, LAN-on belül. Nekem nem megy 15 Myte fölé(a belső memóriára-gondolom, oda lenne a leggyorsabb, nem a kinti esztközökre, legyen az HDD, SDD vagy pendrive. Bár lehet, egy SSD-vel más lenne, nem próbáltam, nincs a fiókban.), pedig a PC-ről, M.2-es SSD-ről, Ethernet kábelen megy, úgyhogy passz.

    Dokkoló milyen képet küld vajon ki? Continium dologra gondolok.

    Legjobb tudomásom szerint a Contiuum az a W10M sajátossága és fícsöre. Az ott megy, próbáltam, de én nem használom mert nem kell. Kipróbáltam, felfrissült a dock szoftvere, ennyi.
    Ha azt kérded, hogy a WoA megy-e kijelzőn, akkor igen, de szerintem szar. A kedvedért üsszedugtam egy HDMI Monitorral, meg Unifying Logitch egér+billenytúzet kombóval, de villog, meg szarkodik, nem jó szerintem. De mondom, nekem nem kell, nem igényem. Led akartam neked videózni, de sajnos nem jött össze.

Új hozzászólás Aktív témák