Új hozzászólás Aktív témák

  • Dzsosy

    senior tag

    válasz Tottalino #1027 üzenetére

    Te miről is beszélsz? Mivel tud többet egy közép kategóriás droid, mint a drágább testvére? Pontosan azzal tud többet a 950 is a te 735-ösödnél. A teljesség igénye nélkül: kijelző, hardver, kamera és igen.. nagyon érezhető sebesség különbség. Még a 8.1-et futtató 925 és 735-höz képest is.
    550-et nem használtam, de a sok bug lehet a gyengébb hardver miatt mászik elő. Majd tervezem, hogy írok egy kis összefoglalót a 950-ről (ha már van vele 1-2 hét tapasztalatom), de néhány nap után azt elmondhatom, hogy közel sem olyan drámai a helyzet, mint sok helyen sejtetik. Insideres w10-es 735 és társai alapján ítélnek. Én nem bántam meg, hogy a 925-öt lecseréltem (pedig azon 8.1 volt). ;)
    1-2 apró bugon kívül semmi és ezek is a 3th party appoknál tetten érhetők, amik biztos még nem win 10-eselődtek. :D

    A samsung használhatóságát meg nem merném megemlíteni anyósomnak, mert valószínű megetetné velem az s5-ösét, ami 1 hónap alatt 4-szer járt szervizben, majd mikor már negyedszer csak kicseréltek pár csavart és azt írták a telefonnak nincs baja, feladta és együtt élt a random kikapcsolásokkal, néhány órás üzemidővel, azzal, hogy 2 telefont kell beállítani ébreszteni és bízni, hogy az egyik felébreszti (szintén samsung) és azzal, hogy a csengőhangot és annak hangerejét a telefon önkényesen beállította és azt soha többé nem hagyta megváltoztatni.. :D Majd kapott egy kisebb samsungot, hátha, de az sem tudott stabilan bekapcsolva maradni. :D :D

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák