Új hozzászólás Aktív témák

  • Z()L3

    tag

    Nekem is szokott villogni a képernyő. (640 LTE) Nekem Messenger alatt csinálja, de elég sokszor, elég durván. TubeCast alatt is csinálta már jópárszor.

    Ez a CreatorsUpdate nagynehezen megérkezett, aztán ahogy vártam úgy szidom is....:D Akku jobban merül, az általam használt programok jelentős része sokszor meghülyül, tölt vagy fél percet, de nem indul el hanem kilép...TubeCast a Router mellett nem hajlandó betölteni HD-ban a videót, folyton tölt, egyel lejjebb véve már megy...Ezek ha nem egyben jöttek volna, akkor azt mondom talán együtt lehet velük élni, de így paff egyszerre sok egy kicsit...ennek tetejébe jött egy olyan "feature" hogy néha nem akar reagálni a képernyőfeloldó gombra..nyomkodom és egyszercsak észheztér :D Máskor meg megnyomom, és bekapcsol a kijelző, de talán a minimumtól is kisebb fényerővel :D (Érzékelő tiszta, nem takarja semmi.)

    Nem tudom hogy mit szeretne a Microsoft, de ez szerintem nem valami jó irány. Nagyon szerettem ezt a rendszert, tetszik a csempés megoldás, meg úgy maga a stabil rendszer fogott meg. Sajnos ez már elmúlt, az okostelefon funkcióit kezdi elveszíteni, olyan mintha egy 3210-em lenne, mert szinte csak telefonálásra lehet használni. Vagyis a 3210 lehet jobb volna, attól nem várnám el hogy tudja azt amit ennek kéne tudnia. :W

Új hozzászólás Aktív témák