Új hozzászólás Aktív témák

  • mtomi95

    senior tag

    válasz formula01 #12017 üzenetére

    Megvagyok döbbenve. :O
    Én eddig abban a tudatban éltem, hogy gyors nézet funkciójú Lumiáknak olyan kijelzője van ami képes a pixelek kikapcsolására. Mert logikusan gondolkozva másképp mi értelme is van.
    Akkor az olyan telefonok amikben nincs gyors nézet azokban miért is nincs? Mert akkor így technikai probléma nem adódik, nem?
    Érdekes ez. Akkor lehet a 8.1 színhűbb vagy csak másabb a fényerő variációja, hogy azzal nem tűnt fel addig. :)
    Hirtelen el is kezdtem keresgélni, hogy tulajdonképpen milyen kijelző is van a telefonomban. Addig jutottam, hogy ClearBlack. Tiszta fekete. Gondoltam na ez is pixel kikapcsolós. :D Igazad van és köszönöm a gyors választ! Valóban nem fogyaszt sokat. Vagyis 8.1-en nem tette ezt.

    Más:
    A .164 Build.
    Eddig nagyon tetszik és gyors is. Én is osztom annak a fórum társ véleményét aki azt mondta, hogy ezt akár ki is lehetne adni, mint végleges verziót.
    Rábeszéltem egy munkatársamat, hogy ő is frissítsen rá. Neki L735-je van, de elmondása szerint gyorsabb és neki is jobban tetszik mint a 8.1. :)
    Ami hibába ütköztem eddig az az, hogy a bing kereső nagyító nem működik. Legalábbis nem úgy mint a 8.1-en. Nekem nyit egy Edge lapot egy kérésessel és annyi. Másik meg az, hogy sehogy sem tudtam az időjárást kitenni lezárt képernyőre.
    Először ez is úgy mint mint ez a gyors nézet funkció. Maradt a régi 8.1-es. Aztán már gyanús volt, hogy az időjárás nem akar változni délután óta. Csak egy kép volt. :( A délutáni 8.1-es időjárást tette ki.
    Ti ezzel hogy álltok?

    Szerk: Nálam csodával határos módon az akkumulátor idő is, nem hogy csökkent hanem mintha még nőt is volna ezzel a Win10-el, 8.1-hez viszonyítva!

    [ Szerkesztve ]

    Az élet túl rövid ahhoz, hogy mindig biztonságosan távolítsd el az USB pendrive-ot...

Új hozzászólás Aktív témák