Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Értjük, volt egy korrekció a felhasználó számban tehát a Netflix csődbe fog menni menekülnek a befektetők.
Az internetes narratíva tévedhetetlen, a valóság azonban néha pontatlan. -
bambano
titán
belassult? hova?
Egy átlagos héten négy hétfő és egy péntek van (C) Diabolis
-
VIC20
őstag
Mit jelent az, hogy ,,belassult"? Esetleg semmit? Merthogy itt az egyedüli értelmes szó a lelassult lenne. A cikkírónak a magyar érettségije megvan?
-
strogov
senior tag
Esetleg elért egy olyan szintet ahonnan már nehéz egy előfizetős szolgáltatásnak nőni. Családonként általában 1 előfizetés van. A 200 millió előfizetés alsó hangon fél milliárd nézőt jelent. Hova a francba lehet innen (drasztikusan) nőni?
-
Necroman_Mk2
őstag
Pláne egy otthonmaradásra kényszerített világjárvány alatt, amikor is drasztikusan megnőtt az előfizetők száma. Csoda, hogy ez után lelassult a növekedés üteme, mert telítődött a piac, azaz aki előfizetett rá, már megtette?
Arról nem beszélve, hogy a drágább csomagokban lehetőség van akár többen, azaz több megjelenítőn is egyszerre használni a szolgáltatást.#1 Nilnarunion Ez inkább növekedési gazdaság híveinek hiszti-misztije, ami már az internet előtt is létezett.
[ Szerkesztve ]
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
hemaka
nagyúr
Nem meglepő, már rég előfizetett rá mindenki, aki akart 1 éve meg a covidos kínlódás.
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
dabadab
titán
Ha létező, mindenki által értett szavak létezését kérdőjelezed meg, akkor elsősorban a te nyelvekről alkotott elképzeléseidben kell a hibát keresni.
Lehet kötözködni, de itt nem azzal lehet gond, hogy a szó nem létezik vagy nem jelent semmit (mert ez nem igaz), hanem az, hogy ez nem az irodalmi magyar nyelv része, hanem a köznyelvi rétegé.
[ Szerkesztve ]
DRM is theft
-
hx4u
csendes tag
Izé. kevesebb saját tartalom több rendes film esetleg nem opció?
Vagy irány Bollywood. 1,3 milliárd potenciális felhasználó.
Csak nehogy ott is lekezdjék a saját tartalmakat. -
olloczky
senior tag
208 millió előfizető. Ha 2 ezer forinttal számolunk előfizetésenként, akkor 416 milliárd forint bevétel havonta! Az kemény
Úgy még sosem volt, hogy valahogy ne lett volna!
-
ElEvEn11
senior tag
A növekedésnek még abszolút lenne realitása. A Netflix az a streaming szolgáltató, ami a legtöbb helyen van jelen a világon és a legjobban fejlesztette a saját szolgáltatási, techológiai és szerverhátterét eddig. Csak Kínában, Szíriában, Észak-Koreában és a Krím félszigeten nincsnek jelen. Tehát mondhatjuk, hogy a világ népességének 70%-át elérik. Az olyan 6,5 milliárd ember lehet. Ezek hasraütés jelleggel mondjuk 2 milliárd háztartásban élnek. Szóval annak a ~200 millió előfizető háztartásnak még lehet hova növekedni, ha megtalálják a módját.
A Disney+ elérhetősége még messze nincs ettől és a szolgáltatás színvonalán is lenne mit javítani. Skandináviában még előfordul, hogy szakadozik. Legalábbis nekem. Ami csak azért ciki, mert a frissen megjelent és jóval kisebb Paramount+ is jobban működik. Ismétlem: nálam.
Lehet fikázni a saját tartalmat, de az az egy esélye van a streaming szolgáltatóknak, hogy magukhoz csalogassák a nézőket. Ez vagy jól sül el, vagy rosszul természetesen. A Netflix nem nagyon válogatott az utóbbi pár évben és szinte mindenre pénzt adott, amiben azért bőven akadt gagyi is, de volt, ami fasza lett és sok néző szerette. Witcher sorozat pl., de lehetne még sorolni és vannak régi nagy nevek is, amiket maguknál tudtak tartani. A filmekben meg egyre kevésbé hiszek. Másfél-két óra nem elég a karakterek rendes kirajzolására, elmélyítésére és egy igazán jó történet elmesélésére, ahogyan azt egy könyv teszi. Ezzel csak a sorozat tudja felvenni a versenyt és ezért készülnek olyan szédületes minőségű sorozatok is, mint a Mando például (Nyugi! Tudom, hogy az Disney+. Ez csak egy példa volt.). Tudják ők is, hogy már csak így érdemes. Persze azért maradnak klasszik sitcom-ok is, de rajtam kívül csilliárd ember nézi azt is. Ahogyan nézem például a Netflix top 10 listáját, néha megdöbbenek, hogy mire cuppanak rá az emberek itt skandináviában, akár hetekig. Olyan is van, amit meg sem piszkálnék a távirányítóval, de ők imádják. Van reality sorozat is, ami hetekig ott van a Top10-ben.
De a lényeg: nagyon sok minőségi tartalom is van és ez hozza ma már a nézettséget, közvetetten az új előfizetőket.Én nagy régi film rajongó is vagyok. Azt nem tudom, hogy olyanokat hol tudnék megnézni. 50-es és 60-as évek olasz, francia filmjei például szinte sehol nem találhatók. Nagy néha a YouTube-on lehet megnézni őket bagóért, de messze nincs fent minden, amit érdemes lenne látni. Valakinek javaslata, hogy mit lenne érdemes előfizetni vagy hol keressek? nCore-t felejtsétek el most légy szíves!
[ Szerkesztve ]
Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Magisk
- Vezetékes FEJhallgatók
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Nintendo Switch
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- Toshiba Tecra R950, 15,6" HD+ Kijelző, i5-3230M CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, WIN 10, Számla, garancia
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- ÚJ !! MacBook Pro Retina 16" M3 Pro 12CPU / 18GPU / 18GB / 512 SSD / Magyar
- Apple iPhone 14 Plus 128gb - Makulátlan, Apple garancia, Akku 100%, akár beszámítással
- HP ZBook Fury 17 G7, 17,3" FHD IPS, I7-10750H CPU, 32GB DDR4, 512GB NVMe SSD, T1000 4GB VGA, WIN 10/
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest