Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Penge_4

  veterán

  válasz Apollyon #12 üzenetére

  Jelenleg is ha beszélek valakivel, akkor csak két fél között zajlik a kommunikáció (ha nem IRL).

  Több IM-ben be tudsz vonni embereket, így sokkal egyszerűbb egy 10+ résztvevős program megszervezése, mintha mindenkinek egyenként kéne szólni/hívogatni mindenkit.

  "Másrészt az sms nem kötött interneteléréshez, telefonja mindenkinek van, ha le van merülve az egyenlege, akkor is megkapja az sms-t."

  De válaszolni már nem tud és csörgetni sem. Akinek meg nem figyelmetlenségből, hanem anyagi okokból merül le és nincs pénze feltölteni, azzal meg csak kicseszel, mert rákényszeríted a fizetős válaszra, miközben bluemobile-nál van 100 megás lassítós mobilnet havi 490-ért, azzal meg azért el lehet lenni, ha az ember csak IM-re meg kevés VoIP-ra használja.

  "Jobb országokban amúgy már a feltöltőkártyás cumókhoz is ingyen jár, mármint ha feltöltöd egy hónapban X összeggel a kártyádat, akkor van mellé hálón belül korlátlan hívás, meg mindenfelé sms egy hónapig stb. stb."

  Itt is jár, csak nem korlátlan. Ha trükkös vagy, akkor feltöltöd havonta 10000-rel, azzal veszed meg az autópálya matricát meg olyasmiket amiket amúgy is megvennél és élvezed a bónuszokat.

Hozzászólok Aktív témák

Hirdetés