Új hozzászólás Aktív témák
-
ubbconfig
aktív tag
egzotikus törés?
torrent oldalakon már a win7-hez csomagolják a BIOS hack-et is, szvsz a többség azt használja...
Tényleg macska-egér harc ez, de jelenleg az MS az egér. -
misx
senior tag
Azért azt ne felejtsük el, hogy a warez kétségkívül hozzájárult ahhoz, hogy a számítógépek többségén Windows operációs rendszer van.
-
Morden24
nagyúr
Windows rendszerfájljait módosítják, patchelik
Egy dolog az, hogy valaki warezol, de az már egyenesen hülyeség, hogy ilyeneket használ, és potenciálisan kicseszik saját magával.
Ha valaki tud serial-t lopni, azt még megértem. Az ilyen cuccok használóit nem. BIOS hack és satöbbi esetén meg pláne. No de aki hülye, haljon meg.
Sectumsempra - For Enemies
-
moonman
titán
de rohadtul ráérnek egyesek. inkább, mint egyszer kiadni 20-30ezret azt öt évig nyugton ülni a seggükön.
-
Brutális eb
addikt
Moreden megérti a serial lopást?
Ezt is megéltük.....
Egyébként meg egy op rendszer legyen max tiz ropi otthoni felhasználásra máris kevesebb lenne a warez.
Saját példám amikor megjelentek az 1500 forintos zenei cd-ék egyből megugrott az eredeti lemezeim száma.Ja és hülye se vagyok élek is mindenem működik.......
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
Lenry
félisten
válasz Brutális eb #5 üzenetére
ha 1 forintért árulnák, sokan akkor is lelopnák, úgyhogy ez nem indok.
egyébként meg 25k most a W7 HomePremium, ami azért talán nem a megfizethetetlen kategória, tekintve, hogy egy új játék 10-12k, ez meg komplexebb pöttyet, mint egy krájzisz[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Brutális eb
addikt
De sokkal kevesebben.
Pl a családomban 4-en is megvennék ennyiért és gondolom nem csak én vagyok igy vele.
3 gép van a családban az már 75 szrintem bőven megfizethetelen kategória.Tudom használjak linuxot csak sajnos pár dolog miatt kényttelen vagyok microsot windowst használni.
[ Szerkesztve ]
Panni net lemondva már távol tőlem. Voda vicc! Nordtelekom korlátozza a p2p forgalmat,!Ice dsl trükközik a sávszélességgel.T-kábelnet?Próba hónap után jön a szekventálás vigyázz velük.Digi most még rendben.
-
atti_2010
nagyúr
Ha holnaptól nem lehetne feltörni sokan választanának más op rendszert ami felhívná a játékgyártók figyelmét és készítenének hozza több játékot. Ha több játék lenne hozzá egyre többen átérnének és ezt az MS is tudja, hiszen valljuk be a játékok viszik a Windowst mert gyerekként azzal ismerkedünk meg elsőnek és azt is használjuk továbbra is, kivétel az az 5-7%.
1.Asrock FM2A88X+ Killer,A10-5800K,Kingston 2x4Gb 2400Mhz,Int X25-V SSD,SF Pro S.F.-450P14XE. 2.MSI-A75A-G55,A8-3870, Kingston 2x2GB2000, MSI R9-270, Zen 400.
-
MODERÁTOR
Ez a fajta WGA kiiktatós törés sem annyira új keletű, már a hivatalos megjelenés előtt megjelent. Az SLP 2.1 emulálásán alapuló crack pedig már hosszú-hosszú hónapok óta beszerezhető könnyedén. Ez ellen nem hiszem, hogy lépni szeretnének, vagy, hogy egyáltalán érdemben tudnának. Nem így kellett volna megoldani a tömeges aktiválást, ennyi.
Az pedig jó nekik is, hogy azok, akiknek nincsen rá pénzük, azok is Windows-t használnak, a konkurencia kárára természetesen.<-ƘƘ->
-
Lenry
félisten
Ha holnaptól nem lehetne feltörni sokan választanának más op rendszert
ja,. Vérpistike visszatenné az XP-t. ennyi
Kendek: Az pedig jó nekik is, hogy azok, akiknek nincsen rá pénzük, azok is Windows-t használnak, a konkurencia kárára természetesen.
és pontosan miért is jó nekik? a MS nem kap egy fillért se a tört Windowsokért, akkor miért is jó nekik ez? meg ki a konkurencia? az Apple? mert akinek nincs 25k-ja W7-re, annak nem lesz 250k-ja mekre se.
vagy a Linux? Vérpistike nem fogja megtanulni a Linuxot, mert az nehéz meg bonyolult meg más. meg nincs rá játék. ja, átállnak a játékgyártók. és cca 3/4 év, és kinn is lesz az első Linux-only játék. csak addig a vérpistike meghal akut elvonásban.
meg egyébként sem fognak a warezelők miatt milliókat ölni Linuxos játék fejlesztésébe, mert akik nem veszik meg a Windowst, valószínűleg nem fogja megvenni a játékokat se, vagyis a játékgyártók nagy ívben sz*rják le az igényeiket.[ Szerkesztve ]
Gvella Glan! | There are two types of people: Those who can extrapolate from incomplete data
-
Morden24
nagyúr
válasz Brutális eb #5 üzenetére
Egyébként meg egy op rendszer legyen max tiz ropi otthoni felhasználásra máris kevesebb lenne a warez.
Persze-persze. Akkor jönne az, hogy miért nem 5000. Meg miért nem 1000. Egyébként meg teljesen mindegy, mert az ingyér' leszedem-kategóriával elég nehezen lehet versenyezni, ugyebár.
Amúgy meg mi az, hogy "egy op rendszer"? Csak azért, mert "egy" oprendszer (illetve vagy négyszáz, vagy fene tudja mennyi) van ingyen is.Ja és hülye se vagyok élek is mindenem működik.......
Nem baj, majd amikor egyszer piszkált rendszert szedsz le, akkor jössz a fórumba sírni. Aki anno járt a Vista-fórumba, tudja miről beszélek.
Most, hogy kiadták hivatalosan is a W7-et, és terjedni fog, mint az influenza, jól meg fognak szaporodni az ilyenek az új Win topikjában is.3 gép van a családban az már 75 szrintem bőven megfizethetelen kategória.
Vegyél family pack-et. De egyébként senki nem mondta, hogy kell fejleszteni, illetve egyből kell vásárolni, vagy mindegyik gépre rögtön meg kell venni. Úgy beszéltek erről, mint ha kötelező lenne, és vagy fizetsz, vagy lopsz.
szerk.: A serial-t azért értem meg, mert ott a lopáshoz társul valami ész is, és nem módosítgat rendszerfile-okat, nem szed össze trójait, nem bassza szét a rendszerét.
[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
válasz Tuco Ramirez #14 üzenetére
Itthon igen, külföldrön olcsóbb. Persze rendelni is lehet.
Arról nem is beszélve, hogy a többség nem cserélgeti az alaplapját túl gyakran. Meg pláne, a tapasztalatok azt mutatják, hogy pont cseszik rá a termékaktivációs vonal, hogy miért kell telón aktiválnod...
A Vista meg még mindig él, meg az XP is, ugyebár. Nem addig "él" egy Win, ameddig ki nem adják a következőt, nemdebár?
[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Minden megkerülhető...
Nekem nem kell win7, mert sajnos nincsen normális driver a vga-hoz. -
MODERÁTOR
A piaci részesedésért megy a verseny. Nyilván, ha az "ingyenes" operációs rendszerek elterjedtebbek lennének, sokkal nagyobb támogatottságot élveznének külsős szoftver gyártóktól. A függőséggel van a baj, az ember már kisgyermek korában is a Windows-al találkozik először, rászoktatják egyből. Ha nem lehetne warezolni, akkor persze többen megvennék, de közel sem mindenki. Tisztán látszik, hogy nem akarnak az otthoni kis warez ellen tenni, csak a számukra közvetlen kárt okozó, pénzért folyó nagyüzemi terjesztés ellen. Akik onnan vásárolnak, azoknak legalább van a megvételre hajlandóságuk, potenciális vásárlók.
<-ƘƘ->
-
Moreecqa
tag
Még az a szerencse, hogy vannak elveim (szoftverért nem fizetek), így akkor sem venném, ha 1 ft lenne... Amúgy meg miért akarnék pénzért rosszabb helyzetbe kerülni mint most vagyok? Nekem a tört sem kell belőle, nemhogy a fizetős....
Hajrá Ubika!
Múlt héten vettem meg a céges OPTIPLEX GX 520-as gépemet 5k ft-ért. És úgy hasít rajta... Öröm nézni... Miért tennék rá tört vindovszt? kell a fenének...
Emberek! Ne használjatok feltört windowst, mert az ILLEGÁLIS!
-
raFFen
csendes tag
Mien fura ez csak ~8000Ft ($29) és aktiválni vagy micsinálni se kell.
-
veterán
-
kételkedem
addikt
Mien fura ez csak ~8000Ft ($29) és aktiválni vagy micsinálni se kell.
Milyen fura, ez ingyenes és aktiválni sem kell
Ha valaki a Windows oprendszert szereti, vagy szokta meg, használja azt, ha nem akar fizetni oprendszerért, használjon valamilyen ingyenes linux disztrót, ha almás dolgokért rajong, vegyen azt és használjon Mac OS-t.
A különböző oprendszereket ár alapján lehetetlen és nem is érdemes összehasonlítani.
Ha igazad van, megengedheted magadnak, hogy megőrizd a nyugalmadat! °°XLIII°° "Isten, áldd meg a magyart" Kölcsey 1823
-
félisten
Megelőző csapás:
Tudjuk drága a Windows, mindenki használjon linuxot.
Igen, tényleg jobb a linux.
Tudjuk az M$ is gonosz.Visszatérve a témára:
Olvastam vmit, hogy 4x30 napig legálisan használható a W7. Ezzel mi is van?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
kelzsoca
félisten
Még az eddigi wineket megértem hogy összelopja az ember, mert mondjuk egy Vistáért én sem adnák pénzt
Viszont egy Win 7 home premium 25k, igaz hogy OEM, de ez a lapcsere után nem megy dolog, már többször, több helyen is leírták hogy aktiválja a friss lapot is, vagy ha nem akkor telefon, és általában senkivel nem szórakoznak, és a friss lapra is beaktiválják a win-t. -
válasz Neil Watts #21 üzenetére
Az csak szánalmasnak minősíthető, ha valaki vesz egy számítógépet, aztán lewarezolja az oprendszert.
Tegyük fel, hogy játékra kell. Ha az oprendszerért nem fizet, mert nem tud, akkor a játékokért sem tud fizetni. Amire meg ugye nincs pénzem, azt nem próbálom illegálisan elvenni, legalábbis ez lenne a normális, becsületes hozzáállás. De a gép árából tud venni egy konzolt olcsóbb + jó néhány játékot, akkor játsszon azzal.
Vagy tegyük fel, hogy irodai munkára kell a gép, akkor meg tegyen fel linuxot, arra az is jó (openoffice és társai).
-
Moreecqa
tag
Nem értitek a piacgazdaság lényegét... Egy áru nem annyiba kerül, amennyiért előállítják + egy tisztességes haszon... Hanem amennyiért a sok hülye megveszi... És amikor már minden hülye megvette akkor engednek az árból, hogy a kevésbbé hülyék is vegyék... Tehát aki megveszi, az fenntartja a lehető legmagasabb árat.
A multik nagyon jól tudják optimalizálni az árakat a maximális nyereség fenntartásához...
De nézzük csak mi van akkor amikor már rászoktál az ablakokra (mert az iskolában csak ezt tanítják. Megveszed, mert lusta vagy a szokásaiddal szakítani...
cégek belefutnak a windows zsákutcába és utána sok pénzbe kerülne kihátrálni belőle, amit az IT vezetők nem szívesen terjesztenek elő, mert beismernék a tévedésüket. Inkább fizetnek tovább (nem az ő pénzük) és védik a windowst körömszakadtáig.....Tehát ezek mind bele vannak kényszerítve az újabb és újabb windows-ba. Mára elég sokan...
Tehát, miért lenne olcsóbb, ha úgyis megveszed drágán is.....
A többi porhintés..... Az otthoni júzerek nem érdeklik a mikrofost....A cégek fizessenek... ez a lényeg... kevesebben vannak mint a home júzerek, könnyebb őket kordában tartani a BSA-val, meg bilincses reklámmal...
Még a végén azt is megéljük, hogy bilinccsel fognak fenyegetni ha nem vinfost használsz....
-
TazLeacher
nagyúr
válasz Brutális eb #7 üzenetére
Érdekes, nekem van egy eredeti Vistám, és tervezem egy eredeti Win7 megvásárálását. A 7-est még sose raktam fel gépre, azt se tudom milyen, de egész jól el vagyok, semmilyen hátrányban nem érzem magam a miatt, hogy még mindig Vistát használok.
Kötelező nekem egyből megjelenés pillanatában rohanni és megvenni a legújabb oprendszert?
A (tág)családomban 4 laptop van, 2-n gyári XP, 2-n gyári Vista. Én váltani fogok a 7-esre, mert érdekel. De nem tartom valószínűnek, hogy a hugom, aki lényegében csak netre használja a notit, ott fog ugrállni, hogy kell neki a Win7...teljesen jól el lesznek ők még akár évekig a 7-es nélkül.
Rossz gondolat, hogy valamiért úgy érzed, hogy neked egyből váltani kell.
MÁS: Nekem OEM Vistám van, és mióta megvan, asszem' a 4. alaplapom. Sose volt vele semmi gondom. Egyből települ, akitiuvál, frissít, minden. Lehet én vagyok szerencsés, de szóljon más is, aki így van, mint én.
[ Szerkesztve ]
-
Moreecqa
tag
-
-
daninet
veterán
Irodába jött a szoftveres erő ellenőrizni, egyáltalán nem érdekelte őket hogy a windows milyen, csak a millás CAD programról legyen számla (merthogy a cég "azzal keresi" a pénzt) és kész. Az megvolt mind a 4 gépen, mentek haza meghatódott mosollyal.
[ Szerkesztve ]
Miért vegyem meg, ha 3x annyiért, 3x annyi idő alatt megépíthetem? ´¯`·.¸¸.·´¯`·.¸><(((º>
-
Moreecqa
tag
Pont azt mondod amit én csak más szavakkal: "Egy áru mindenkinek annyiba kerül, amennyiért neki megéri megvenni. Ha nem éri meg, nem veszi meg. Pont."
Akik bele vannak lelkileg vagy másképp kényszerítve a vásárlásba azoknak megéri.... úgy gondolják..
Ha pedig magadra vetted a hülye jelzőt, magadtól kérj elnézést, mert én nem fogok kérni...
-
MODERÁTOR
lewisfm: Attól, hogy egy évig meghosszabbítható, attól még nem lesz legális.
[ Szerkesztve ]
<-ƘƘ->
-
attila9988
őstag
Azért annyira nem kell ám összetörnie magát egy valamicske informatikai tudással rendelkező felhasználónak egy jogtisztának látszó win7 -ért...
OEM Bios emulációs crack -ek esetében jóformán klikk - klakk és kész is... Ezt a kiskaput pedig a microsoft nem fogja bezárni. Egyrészt mert érdeke, másrészt mert a nagy gyártóknak is okozhatna problémát, ha megszigorítanák ezeket az aktivációs módszereket annyira, hogy ne lehessen használni a töréseket...... 20 - 30 000 ft -ba mellesleg a vacak oem verzió kerül. Gyakorlatilag olyan mint ha azért fizetnél, hogy felteszik a gépedre a win -t, aztán csókolom... Még support sem jár, csak ha a win -t géppel vetted, amihez elvileg a gyártó adna támogatást....
Tehát az oem win a nesze semmi fogd meg jól esete...... Ha win, akkor legyen dobozos.„Csak az apró titkokat kell védeni. A nagy felfedezéseket a nyilvánosság hitetlensége védi.” (Marshall McLuhan)
-
zso73
veterán
válasz TazLeacher #31 üzenetére
Nekem sem volt bajom a Vistával . A Creative nem írt hozzá normális drájvert egy darabig, de azon kívül semmi.
A Win 7 minden cuccomat ismeri, csak a Microsoft egeret, és a billentyűt nem akarja...Ezt kinövi majd.....
Törés mindig lesz, és az emberek 60%-a használni is fogja. Katasztrófa, hogy horror árat kérnek egy OS-ért! '0 e Ft-ért sokkal többen megvennék. Persze, akkor ki fizetné a marketinget, és a sok hülyeséget ki? A sok vízfejjel együtt..............
Az MS jó úton van, hogy elássa magát. Állítólag 2012-re a Linux leveri.Egyébként jogtiszta MS szoftokkal nem szokott gond lenni. Amióta megvettem én is a Windózókat, azóta nincs problémám.
[ Szerkesztve ]
"A mosoly olyan, mint egy ablakban felgyúló fény, amellyel a lélek jelzi, hogy a szív otthon van."
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Lenovo T470 Thinkpad 14 FHD IPS i5-7300U 8GB 256GB SSD Intel HD 620 W11 Pro 4G LTE Garancia
- Új Lenovo 15 Ideapad 3 FHD IPS Ryzen5 5625U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 WiFi6 Win11 Garancia
- Új Lenovo 14 Yoga 7 WQXGA 2in1 Touch i5-1235U 10mag 16GB 512GB Intel Iris XE Aktív Toll W11 Garancia
- Új HP 17 FHD IPS LED Ryzen7 5700U 4.3Ghz 8mag 16szál 16GB 1TB SSD Radeon Vega8 Win11 Garancia
- Új HP 15 FHD IPS Ryzen7 7730U 4.5Ghz 8mag 16szál 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega8 WiFi6 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen