- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
Új hozzászólás Aktív témák
-
kymco
veterán
Már fel is tettem , tesztelem.
www.refujvaros.hu
-
kymco
veterán
Nekem gyorsabbnak tűnik, mint az elődje.
www.refujvaros.hu
-
Nem teljesen ide tartozik,de azért mégis valamennyire,ha valaki a waterfoxot 14-es szériára frissítené ne tegye,az Adobe Flash gyakorlatilag nem működik(frissítés után sem),minden második reklám összeomlik és kifagy a böngésző vagy 30 másodpercre,ha hosszabb oldalt nézek a görgetésnél "bedadog",megakad,szóval gondolja meg mindenki,a laptopomon az új firefoxot használom,eddig hibátlan
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
kispx
addikt
A Firefox már az Ubuntu repojából lejött, de hol a Thunderbird?
-
WonderCSabo
félisten
-
vince
őstag
"A Thunderbird látványosabban újult meg, ugyanis a felhasználói felület kinézetét az „Australis” GUI-val harmonizálták a böngésző megjelenésével"
A böngésző jelenleg még nem az Australis GUI-t használja, talán majd a következő, 16-os verzió, nem? Legalábbis a fülek most a levelezőprogramban teljesen a Google Chrome-ra hajaznak, míg a böngészőben a megszokott kép fogad, tehát most ezzel a verzióval éppen nem harmonizálás történt
[ Szerkesztve ]
"Ha eredményesen akarunk valakit megcáfolni, bebizonyítva, hogy téved, előbb vizsgáljuk meg, melyik oldaláról szemléli a dolgot, mert arról az oldalról tekintve rendszerint igaza is van." - Blaise Pascal
-
A cikk elkerülte a figyelmemet korábban...Elég bosszantó,mert azóta jött ki új flash is a napokban és semmi sem történt(azt hittem ők a ludasok,de már nem valószínű),sok kiegészítő sem kompatibilis vele,így az adblock sem ami csökkenthetné némileg legalább a reklámok miatti fagyásokat,ráadásul mikor egy programot közvetlenül frissítenék akkor felugrik,hogy a 14-es verzióval nem kompatibilis és jobb esetben bedobja az explorert,vagy csak egy hibaüzenetet jelenik meg.
"It was me on that road. But you couldn't see me.Too many lights out, but nowhere near here.It was me on that road. Still you couldn't see me.And then flash lights and explosions"
-
Johnny Cage
addikt
válasz WonderCSabo #7 üzenetére
"Mi volt benne lassú? Weboldalak betöltése / indulási sebesség / GUI reakcióideje ?"
nálam az 1. és a 3. és még mindig "lassú" (döcögős, darabos; tabok bezárása néha fél másodperces fáziskésésekkel történik, a GUI kirajzolása olykor megakad, scrollozás állandóan akadozik stb.). de a legidegesítőbb belassulásokat több lap egyidejű betöltésével produkálja, ami a Chrome-al pl. sokkal gyorsabb és simább; értsd: simán böngészhető marad az aktuális lap, míg firefox alatt az egész böngésző meghal, addig, amíg az összes lapot be nem töltötte..
-
félisten
Vazz, sikerült elcseszniük a border-image funkciót.
Sztem hamarosan jön egy hotfix.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
WonderCSabo
félisten
Igen, még nem teljesen, de a fülek így néznek ki Australisban, és a gombok is. A Chrome-hoz hasonló, de az az igazság, hogy kismillió program használta már ezt a fül dizájnt Chrome előtt is, után is. Az Australis végleges megjelenésének tervezete itt látható.
Bici: Tudsz rá példát mutatni?
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz WonderCSabo #14 üzenetére
Ez egy tesztoldal: http://border-image.com/
Ez pedig egy ami használja: http://join.me
Mindkettőt érdemes megnézni Chrome-ban is.
[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Mikeee89
senior tag
Nem tudom miért, de nekem fagyott a 15-ös FF, meg lassan indult újra, a 14-es nem csinálta ezt. Meg lassú is volt időnként.
Meg mikor bezártam, vagy 15 másodpercig még a feladatkezelőben maradt.
Ment is vissza a 14-es.[ Szerkesztve ]
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest