Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • aprokaroka87

    nagyúr

    Elmondom én mivan itt!
    Nimcs pénz az államkasszában,csak mindig annyi hogy pár hónapra elegendő,ezért kellenek az adók!
    Viszont ha bevezetik és azt nem az iparágba forditsák vissza,akkor az Eu megint eljárást indit majd!
    Tehát amit ad a kormány azt vissza kell venni,mert a rendszer csak így tartható fent...nem terhelik a munkabéreket több adóval..rendben...adott esetben több bért vihetsz haza,de és itt jön a de,a többlett bér nálad marad,viszont ha te használsz olyan szolgáltatásokat amelyekért minden hónapban fizetsz,akkor a többlet béredet vissza kell forgatni a rendszerbe!
    Rezsicsökkentés persze,lehet kevesebbet fizetsz a villanyért pl havonta 700ft-al,de jön a net adó és 700ft-al fizetsz többett....megadták/elvették....ez egy végtelen lánc,aminek semmi értelme!
    Tehát nem élsz jobban mint 4 éve csak ha minden hónapban növekszik a munkabéred folyamatosan,mert 2-3 havonta minden drágul!
    Maga Dr Lázár János elismerte hogy az Únios támogatások nélkül ez az ország sehova nem fejlödne,persze nem Stadionokat kellene épiteni,hanem pl az oktatást!
    a gigabájtonként 150 ft az meg eleve brutális lenne,onnantól kezdve aki igazán használja a netet annak brutálisan emelkednének a havidijjai.
    Értelmetlen az egész,és itt most nem a szolgáltatókat kell sajnálni,mert úgyis átterhelik majd,és jöhetnek itt majd az alkotmánnyal,de Orbánék nem fogják fel hogy az Üzleti világ irányitsa a világot pénzügyileg!
    De tényleg,csak egy kérdés...miért is nincs nekünk 100% magyar feltalálású és tulajdonú telefontársaságunk..jah mert amit az állam müködtet az nem lehet/lesz nyereséges sosem,igy a költségeket nem tudja önmaganák nyereségesel kitermelni!

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés