Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • csicso82

  nagyúr

  válasz Somatom #37 üzenetére

  NEM értéktelen, de Ő a saját adatait nem tudja készpénzre váltani. Már én is belenyugodtam, hogy sok mindent tudnak rólam. Tiltott dolgok nem érdekelnek vagy olyanok amik akár közvetlenül bűncselekményhez kapcsolódnak pl. pedofília, terrorizmus, fegyverek, robbanóanyagok, stb. Bár akit ilyesmi érdekel az tuti TOR vagy egyéb megoldások használatával próbálja biztosítani az anonimitását.

  Ez egy üzlet én használom a szolgáltatásukat ők pedig bizonyos adatokat felhasználnak nem is feltéten az a fontos, hogy konkrétan ÉN mit csinálok vagy mi az érdeklődési köröm, hanem az egyéb adataimmal együtt: életkor, nem, lakóhely stb. tovább bővíthetik a statisztikájukat és ezáltal jobban tudják majd bombázni célzott reklámokkal a különböző célcsoportokat amiket az én adataim segítségével is felállítottak.
  De inkább nézek okostévé vagy konzol hirdetést mint hüvelygombával vagy sminkeléssel kapcsolatos reklámokat.

 • Samus

  addikt

  válasz Somatom #37 üzenetére

  Ők nem hülyék. Számomra értéktelen, Te magad írtad egy hozzászólással feljebb: Fizetni nem csak pénzzel lehet, hanem bármivel, amit értéknek tart az, akinek fizetsz.. Én örülök, mert van szolgáltatás, amiért olyannal fizetek, amit másra nem tudok váltani. Szolgáltató örül, kész.

  Én csak azon csodálkozom, hogy ez kinek probléma? Az államnak nyilván, mert ki van zárva a folyamatból. Ha elolvasod egyébként a felhasználási feltételeket, abban le vagyon írva, hogy mire használják az adataidat, és az is, hogy az abból származó jövedelem a szolgáltatás fenntartására, fejlesztésére megy.

  '' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!

Hozzászólok Aktív témák