Új hozzászólás Aktív témák
-
GrooveHero
addikt
Beledugta a szájába a pisztolyt, érted??? a szájába
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
werszomjas
addikt
AA, jobban varom ezt a jatekot mint a karacsonyt
üdv
-
laolaj
aktív tag
bakker milyen gép kell e remek grafikához....
nagyon félek h komoly fejlesztést igényel h élvezhetően lehessen játszani vele...
ha valaki tud valamit kérem jelezze h időben elkezdjek rá gyűjteniHa nincs jövőképed akkor jövőképtelen vagy! Ne azt hajtogasd h nincs pénzed.. hanem kérdezd meg h milyen módon lehet!
-
Stiky
senior tag
Uhh, 4. kép nagyon adja.
~ http://pancakespeedy.tumblr.com/ ~
-
modern
aktív tag
kell kell kell kell xD
Mobilon hamarabb elérsz: 30/563-1783
-
m1sk4r
aktív tag
OMG! Nagyon szép, aztán jó is legyen ám!
Aurea mediocritas
-
Túrin
tag
Hmm, nice.
Túrin Turambar
-
Tituka
senior tag
varom mar nagyon....
Skizofrén vagyok, és én is...
-
WonderCSabo
félisten
Marha jó a grafikája, de attól félek nem fog normális részletességen futni a gépemen. Bár azon a robbanáson még csiszolni kéne.
-
keIdor
titán
Jól néz ki, szerintem nem lesz nagy gépigénye...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
félisten
válasz bishoplogan #5 üzenetére
Nekem is, az egyik videó elején gyönyörűen meg volt csinálva a város.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
DEV_NULL
őstag
Jujde váromm..
Nagyon kemény lesz -
Black Dragon
addikt
Azóta várok erre a játékra amióta az első írások megjelentek róla nagyon kemény lesz, szerintem megérdemli majd az év játéka címet
Új hozzászólás Aktív témák
- Noctua NF-A14 INDUSTRIALPPC-2000
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X201 - i7-620M I 6GB I 128SSD I 12,1" I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T440 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T420 - i5-2GEN I 8GB I 320GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L440 - i5-4200M I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Pokémon Crystal játékot keresek 35-40 ezer között!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- MAPED ErgoLogic kézi nagyító eladó! Bontatlan Csomagolás!
- Eladó Gigabyte 1050 Ti 4GB!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest