>A sharing economy szolgáltatások hatalmas jövő előtt állnak
Csak nem nálunk A maffia majd gondoskodik erről is...
Words cannot express how much i don't care
>A sharing economy szolgáltatások hatalmas jövő előtt állnak
Csak nem nálunk A maffia majd gondoskodik erről is...
Akkor harcolunk a maffia ellen!
De azért ugye tudod, melyik maffiára gondoltam?
én még a fejedet is láttam magam előtt, hogy milyen képet vághattál közben,mikor ezt leírtad
iPhone8 Plus 64GB Black |Microsoft Lumia 950 XL |Surface Pro3 256GB Type Cover 3|Xbox One X Project Scorpio|Írhatsz nyugodtan, de x64 alatt nem barátkozom :)| I'm not special...I'm just limited edition!
Sejtem.
Egy cégnek, amelyik sikeresen belép a nemzetközi piacra, már teljesen mindegy a "maffia".
[ Szerkesztve ]
plus ça change, plus c'est la même chose
Vagy ha megfizeti a K. illetéket
Haver az jöhet, egyébként meg tiltsák be az illegális tevékenységeket!
Van nálunk egy régi rabló - pandúr játék az adóhatóság és az adócsalók között, ennek áldozata a sharing economy is, mert a NAV (már régóta) adózás alá eső tevékenységnek tekinti ezt. Elvileg még olyan dolgokat is meg lehetne adóztatni, ha segítesz a szomszédnak.
"...Érdemes megemlíteni még az egy évvel ezelőtt indult, hazai kezdeményezésű Yummbert is, mellyel akár a szomszéd nénihez is beugorhatunk ebédelni..."
Kár volt rákattintani is. Fetasajtos kecskekaja van, vörösboros pörkölt vagy legalább krumplifőzelék rántottpárizsival persze nincs.
A tanácsadó az, aki a szeretkezésnek harminc módját ismeri, de barátnője még sosem volt.
>Elvileg még olyan dolgokat is meg lehetne adóztatni, ha segítesz a szomszédnak.
Nem csak elvileg Egy időben nagyon utaztak erre.