Hirdetés

Keresés

Hozzászólok Aktív témák

 • ElEvEn11

  aktív tag

  Bizonyára ízlés dolga, de én meg az OSX koppintás szkeumorf felülettől voltam rosszul és a 10-esé sokkal jobban tetszik. A csempéket simán ki lehet kapcsolni, le lehet váltani, shortcut-ot használni, akár csak bill.kombón. Szóval nem értem, ha csak a külső alapján mondja valaki, de nyilván egyéni. :B

  [ Szerkesztve ]

  Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)

 • ElEvEn11

  aktív tag

  Hát nagyjából végigfutottam a hozzászólásokat. Pro, kontra. Van itt érvelés bőven, de végeredmény, azért nagyon emlékeztet valamire. Emlékeztek arra, amikor a leghevesebben dúlt a Windows kontra OSX hitháború? Sosem gondoltam volna, hogy ugyanezt fogom látni a Windows felhasználói táboron belül. Se nem vicces, se nem hasznos, se nem produktív, de inkább szomorú.
  Teljesen lényegtelen, hogy kinek van igaza. Egy fából faragott széket is csak addig tudsz használni, amíg a szék lába el nem törik, a szék el nem porlad. Onnantól új széket kell használnod és ha az éppen műanyagból van, (ami nem a legjobb megoldás, sőt), de nem tudsz már fából készült széket venni, mert nem gyártják, hát kénytelen vagy az újat használni. Még akkor is, ha a szék gyártója folyamatosan basztat, hogy hányszor ültél rá a székre és minden héten ezt megkérdezi tőled, miközben folyton cserélgeti a lábakat és néha bizony billeg alattad. Nincs már másik szék. Nem gyártják. Elfogyott. Csak a múzeumi darabok vannak. A régiek meg mind kikukázódtak.
  ...ez előbb vagy utóbb így szokott lenni mindennel. Nem véletlenül nem használnak már síkpályás, gőzzel hajtott textilszövő gépeket. Nem azért nincs, mert szétverték az akkor munkájukat veszítő munkások, hanem azért, mert már nagyon régi technológia és van helyett más, új, sok szempontból korszerűbb, de lehet, hogy bizonyos szempontból rosszabb. Az a bizonyos szempont nem elég erős érv ahhoz, hogy újra a régi szövőgépeket gyártsák.
  Plusz extra, hogy azért tudatosan vagy tudat alatt bizony benne van ebben bőséggel a változástól való félelmünk is.
  Senkit nem akarok bántani a hitében, meggyőződésében, használati szokásaiban, technológia bizalmában vagy épp felsőbbrendűségében és mindenki maga dönti el, hogy melyik verziót használja a Windows-ból természetesen. Egyáltalán nem vagyok egy velejéig Windows 10 hívő sem. Csak azért lássuk már azt is be, hogy lehet a széllel szemben pisilni, de nagyon sok embernek kell összeállnia egyszerre, hogy ne a pofádba szálljon vissza a pisi, hanem a szél meggondolja magát. :U

  Szerintem az iLindowsdroid, egyedi GUI-val a világ legjobb op.rendszere. ;o)

Hozzászólok Aktív témák