Hirdetés

Hozzászólok Aktív témák

 • Piftuka

  addikt

  "de aki pusztán azért nem vált windows 10-re, mert a gépben valami olyan régi, hogy nincs hozzá windows 10 driver, az meg is érdemli. Ahhoz azért igen korosnak kell lennie a gépnek."

  Igazán kedves jókívánság ez részedről! :)

  Én váltok Win10-re; mivel internetezésre is használom a gépet, nem sok egyéb választásom van. Az új gépemre már azt telepítettem fel.

  Mindazonáltal én annak örülnék, ha a Microsoft olyan Windows operációs rendszert fejlesztene, amely maximálisan, maradéktalanul kompatibilis visszafelé!

  Ugyanis - a félreértések elkerülése végett - az volna a normális.

  Tehát legyen az OS a "saját őseivel" kompatibilis. Akár hardver, akár szoftver vonalon.

  Engem első sorban az utóbbi érdekel, hiszen számos olyan eredeti játéklemezem van, ami már Win7 alatt sem feltétlenül, ám WindowsXP alatt kifogástalanul működik.

  Egyébként ne hidd, hogy annyira "korosnak" kell lennie egy számítógépnek! A Microsoft például képes volt "csodákra" (ami az /in/kompatibilitást illeti) a saját, új hardvereszközei és OS-e vonatkozásában is... XBox PC kontrollerek például...

  Legyetek mindig tudatos fogyasztók! Hasznos olvasnivaló a témában: www.tudatosfogyaszto.hu / www.fogyasztoklapja.hu / www.magyarefk.hu / http://fogyasztovedelem.kormany.hu / http://www.gvh.hu/fogyasztoknak / http://homar.blog.hu /

Hozzászólok Aktív témák