Új hozzászólás Aktív témák
-
Liquid Snake
aktív tag
válasz Gubek-Einste #3700 üzenetére
Fehér szobák
Én pedig az ötödik!
[ Szerkesztve ]
A Hideo Kojima Game
-
AndrewBR
senior tag
-
Vakegérke
félisten
Téves, holnap folytatom...
[ Szerkesztve ]
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
titán
-
pikszel
addikt
Ember tervez...
[ Szerkesztve ]
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
titán
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz Gubek-Einste #3708 üzenetére
az isten b..... meg
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
AndrewBR
senior tag
-
AndrewBR
senior tag
-
Vakegérke
félisten
válasz Ganz-[HUN] #3713 üzenetére
Oldies
Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
titán
-
Vakegérke
félisten
válasz Gubek-Einste #3718 üzenetére
Néhány ujj levágása...
-
titán
-
Vakegérke
félisten
válasz Gubek-Einste #3727 üzenetére
Magasról lehet nagyot esni.
AndrewBR: Lyully, ez még viccnek is rossz. Senkit nem tartok itt bunkónak. Amikor régen snapszeroztam, bunkót kapott a vesztes. Ha nem szerzett pontot, akkor szőrös bunkót.
-
atosan
veterán
-
Vakegérke
félisten
Az ejtőernyő nem nyílt ki. A zuhanó ernyős meglátott a levegőben egy másik embert.
- Mondja, hogy a fenébe lehet ezt az ernyőt kinyitni?
- Nem tudom, én a lőszerraktárból repülök...Szép szolidan, szép szolidan, elvégre nem vagyunk otromba állatok... (KFT) Birodalmi Szóvivő és Békenagykövet (:L topic)
-
titán
-
pikszel
addikt
válasz Gubek-Einste #3733 üzenetére
Nevetés
„Az egyedüli létező dolgok az atomok és az üres tér; minden egyéb puszta képzelet”
-
titán
-
Vakegérke
félisten
válasz Gubek-Einste #3737 üzenetére
Mi van ecsém, begyulladtál?
-
titán
-
Vakegérke
félisten
válasz Gubek-Einste #3742 üzenetére
Visszamegyek a mamához!
-
titán
-
atosan
veterán
-
titán
-
Vakegérke
félisten
válasz Gubek-Einste #3747 üzenetére
Ahogy fogy a pia, úgy jönnek elő a sérelmek...
-
titán
-
atosan
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest