Új hozzászólás Aktív témák

  • jacis

    nagyúr

    válasz #98880768 #1971 üzenetére

    Azt hagy kérdezzem meg, hogy a fényképezés tényleg ennyire fontos, hogy képesek vagytok emiatt egy egyébként tökéletesen jól működő készüléket nem választani vagy egy nap után eladni???
    Mire szánjátok a képeket? Kinek kell prezentálni ami miatt vállalhatatlan? Már bocs, de az S7e sem volt egy világbajnok képek termén az meg már más dolog hogy a V30-hoz képest a működése egy darabos vacak volt amit bevallom csak én is most fogtam fel miután két év használatot követően kiköltöztem belőle.
    Annyira túl van lihegve ez a fényképező gép dolog, hogy már komolyan mondom a fotós topikot nem is látogatom, mert ott mindenki szakértő lett (közben meg olyan képek vannak fent hogy a csöves fekszik részegen a parkban és az a fotó tárgya...) és már kb mindenki tudja mi lenne a jó.
    Számomra három dolog fontos egy telefonban:
    1. legyen minél jobb a kijelző/készülékház arány, szenvedtem a nagy mocsok kávás telók látványától
    2. legyen jó akksi szempontjából (ebben most a V30 a legjobb a Mate 10P után)
    3. a felhasználói felület ne dadogjon ne reccegjen és ne gondolkodjon semmin. Ebben a V30 most hibátlan.
    Nem tudom elhinni senkinek sem, hogy a kamera ettől bárkinek is fontosabb lehet főleg úgy, hogy nem is olyan rossz mint aminek mondja bárki is.
    Ha olyan miatt lenne a rinya, hogy gyenge akksiban egy teló és eladja valaki az megértem, mert az egy létfontosságú dolog, de a kamera miatt (egy nap után).... neee :W
    Itt ül mellettem a kollégám aki egy Note 8-at nyúz és napi szinten örjöng, hogy merül a Note mint a nyeletlen fejsze. Ok szép képeket csinál meg nagyon szuper mert Samsung és ezt látja a nép a TV-ben csak épp használni úgy lehet hogy a seggében van a kábel örökké ha meg megyünk hosszabb útra akkor Ő hozza a powerbankot mert másképp megáll az élet. Na ez gond.

    iPhone 15 Pro Max,; Samsung Galaxy Z Fold 5; GoPro 8 black, XBOX Series S, Samsung Galaxy Watch 4

Új hozzászólás Aktív témák