Új hozzászólás Aktív témák

  • wwenigma

    Jómunkásember

    válasz pai107 #39494 üzenetére

    1., ez nem videókamera, sztem 5 évvel ezelötti telód se tudta - megfelelő szoftverrel szvsz megoldható de mivel csak 1x optikai zoom van benne ezert max pixelesedve.
    2., vannak "profilok", szintén programmal de alapból is widgetek között a cseng+rezeg/rezeg/néma - nem tudom mondjuk mire lenne jo ha halkabban csengene.
    3., ez ilyen, bármely telónál... de sokmindenre celozva mire gondolsz?
    4., felhasználói útmutató elméletileg PDF-ben volt a microSD-n, de sztem felesleges, nincsenek olyan mélységű beállítások és menüpontok hogy kellene. Sztem egy telónál se volt - sosem értettem amikor többszáz oldalas papírpazarlással teszik boldogabbá a felhasznalot 344 féle nyelvű leirast mellékelve.
    5., szintén megoldható asszem 2.1 alatt progival, de passz.

    Jol választottál de még nem érzed át az android lényegét, hogy egy alap rendszert kapsz amit az elerheto progikkal olyanná tehetsz - a HW adta lehetőségek figyelembevételével - amilyet szeretnél. Ha ez igy nem felel meg ennyi pénzért, akkor még mindig ott vannak a dragabb androidos keszulékek 60-70e forinttól (Galaxy S, Nexus S, HTC Desire, etc....) amik erősebb hardverrel és gyártói támogatással rendelkeznek ezáltal alapból megvannak azok a progik amiket most keresnél.

    Full satuknak/pénzes f@szoknak meg ott az ájfón, prémium áron minden a segguk alá van tolva

    Steam: http://bit.ly/1rRuf8p , Origin: wwenigma -- | -- Jiayu F1 / G3C / OT995 cuccok: http://bit.ly/1w44CI2 -- | -- ZTE V5 Red Bull -> http://bit.ly/1mgtfrd -- | -- Xiaomi RN3SE -> http://bit.ly/2r8DlV7 -- | -- Live Stream: twitch.tv/wwenigma

Új hozzászólás Aktív témák