Új hozzászólás Aktív témák
-
spawn21
veterán
-
spawn21
veterán
-
mrThomi
addikt
válasz $lim*$hady #2425 üzenetére
az egy farmer koptato a maga 19 cenitjével....vicc hogy miért kellett a kamra optikáját ennyire megduzzasztani. ELhiszitek ha nem én c905 vetem volna ha az telejesen egy sikban van a hátuljával....
-
spawn21
veterán
-
Bor
csendes tag
válasz $lim*$hady #18285 üzenetére
rövidre is jó...
"... Te mondd, hogy rablótámadás a Te hangod mélyebb... "
-
feliks
senior tag
válasz $lim*$hady #18285 üzenetére
Hosszabb távra semmiképpen sem jó vétel. (ezért sokan fognak rám nemszépeket mondani, de tényleg)
Okai:
A telefon általánosságban gyors, de a böngészés folyamán kegyetlenül lassú, és a nagyobb méretű oldalaknál (index.hu) benyögi hogy memória megtelt, majd kiszáll a böngészőből..A Szoftverek mindegyike instabil. Változó, van amelyik verzió csak 3havonta fagy ki, van amelyik naponta kétszer, de szerintem ez azért akkor sem szép dolog.
Néha a kijelző érzéketlenné válik. Leggyakoribb esetben akkor, ha hívnak, szóval nagyon vicces amikor a telefon csörög, te meg nem tudod felvenni.. :S
A wifi néhanapján nem hajlandó kapcsolódni, és néha megesik, hogy elveszti a jelet, és nem is kapcsolódik vissza, amíg újra nem inditja az ember a telefont.
Előnyei: Szép kijelző, Jó kamera, szép hangzás.
Összességében nem rossz telefon, én szeretem annak ellenére hogy ennyi baj van vele, de ha most választhatnék, biztos hogy nem ilyet vennék.
[Be Happy]
-
Fooler89
őstag
válasz $lim*$hady #19621 üzenetére
Nézd meg az első hszt! Ott megtalálod a LG arena FAQ is. Nagyon jó kis írás.
-
Erdelyit
tag
válasz $lim*$hady #20571 üzenetére
Üdv!
Egyszer én is megijedtem hogy tönkre ment az érintő panel, mert teljesen fordítva működött. Egy alapos tisztítás megoldotta a problémát.
Valakinek kellett a kezelési útmutató: [link]
Én egy általam módosított VADM-et használok, minimális hibák vannak vele. A legnagyobb baja az Arenának a memóriakezelése. Ha túl sok adat van a memóriában akkor be tud hülyülni.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest