Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • zack

    nagyúr

    válasz szmatyi #7509 üzenetére

    Érdekes amit írtál... :U Én ezek közül még egyik hibát se tapasztaltam. Biztos a tiedhez képest hétvége utáni hétfőn összerakott darab.
    Eleve negatívan álltál a telcsihez, maradjunk annyiban. Túl nagyok az elvárások ezért is sok a fikázás részedről, de persze ez is egy vélemény. ;)
    Eleve a W995 és az Arena között van 20-25k különbség. Én W910i-t használok másodlagos telónak, tudom hogy miért a W995-öt akartad. Egyszerűen jó használni a szimpla gombsoros telcsik között, és stabil a csúszkája is.
    Ezektől függetlenül azt mondom, nem 1 kategória az Arena-val. Az Arena-t meg kell szokni, ami több idő, mint más telefonok esetében, ergo sok türelem kell hozzá. Ez neked nem volt, ezt azért "kihallottam" az írásodból. :U
    Lehet az Arena használata közben tudat alatt rájöttél, jobban szereted a hagyományos telcsiket. Van ilyen..meg kell venni a W995-öt, és használni. Bár ezek után, amiket leírtál kíváncsi leszek milyen telcsi lesz az, amiről jókat fogsz írni. Vagy hogy a transmitter, mp3 lejátszás melyikben lesz jobb. :U Nem tudom mióta van Arena-d, nekem június óta. Összességében a tizedét se tudom felhozni negatívumként annak amit te említettél. :U Viszont azt se hiszem, hogy én lennék túlon-túl elfogult.
    Az összes újonnan kiadott telefon komoly betegségekkel küzd, mind szoftveresen mind hardveresen. A kiélezett és kapkodós verseny nem igazán teszi felhasználóbaráttá a telefonokat. Elég csak megnézni a Part Nero GSM honlapját, kb. heti szinten 5-10 új modell érkezik hozzájuk. Futószalagon gyártják, így ez a minőség rovására megy. Nézz be egy N97 topikba, Omnia HD vagy bármelyik másik újdonság topikjába...sok hasonló smiley-val fogsz találkozni ami az elégedettségi szintre próbál rámutatni: :W, :F, :(
    Mostanában bármiért adsz pénzt, nem azt kapod, amit a pénzedért elvárnál. Ennyi. Így kell felfogni, hogy ilyen világot élünk.
    És ebben a világban az Arena egy vállalható és szerethető telefon, de mint mindenben itt is vannak hibás darabok.

    Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés