Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabex1
csendes tag
Köszi Sagesz93 a gyors reagálás , de ma a telót vissza vittem az üzletbe, vissza is kaptuk a pénzt,de Én akkor is tudni szeretném az okát a fent leírt dolgoknak. A szoftver verzió H-ra végződő volt ( V10H ) ez biztos.
-
Gabex1
csendes tag
Spykedd
A filmeket a kártyára másoltam minden alkalommal, de akkor sem volt látható a filmek neve,címe, esetleg akkor ha a kedvencek közé tettem, és a kedvencek listájáról pörgettem be, de akkor is csak pár betű. ( Sorozat címek ugye azonosak kivéve a végén lévő epizódszám ) Számomra ez tiszta téboly volt. -
geosz
tag
válasz Gabex1 #17251 üzenetére
"de ma a telót vissza vittem az üzletbe, vissza is kaptuk a pénzt"
Pont ezt akartam tanácsolni, de látom elkéstem. Akik eleve így indítanak -ez, szar ,az szar rajta, ez se megy, az se megy-, azoknak abszolút nem való ez a telefon.
A legközelebbi telefonodat szerintem jobban fontold meg.LG KM900 Arena KM900AT_V10v
-
Gabex1
csendes tag
Kedves Geosz!
Az Én javaslatomra vásároltunk egy LG Aréna telefont a barátnőmnek, amellyel a fenti gondok adódtak. Tehát alapból ilyen szoftver verziós telefont adnak az üzletek, ami tulajdonképpen nem tökéletes, és nekem mint felhasználónak tudnom kell, és értenem is kellene hogy azonnal szoftver csere a megoldás?
Az átlag felhasználó ( Én is ilyen vagyok ) nem egy kiképzett pc-s tudor.Sajnálom. Szóval a H-s verzió nem jó, vagy csak lehet, hogy nem jó?
-
Gabex1
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat, tanácsokat! Megfogok sasolni egy másik készüléket valakinél, ha lesz rá lehetőségem, mert nem hagy nyugodni a dolog. Pedig Én is hogy szerettem volna egy ilyen telefont!
Ekkora bakikat, egy 20 ezer Ft.-os telón sem tudok elnézni, nemhogy egy "különösen ajánlott" vételként tesztelt telefonon. -
KennyONE
aktív tag
Sziasztok!
Milyen felbontásba kéne a videót átkonvertálni mert próbáltam a format factoryban a "mindent-->mobileszköz" menüpontban a direkt arenára szóló változatot,de így se tölti ki a teljes kijelzőt,és ez egy kicsit zavar.
És a tükrös fólia vicces lesz,mert nekem az előző telómnak(LG Shine) volt alapból ilyen képernyője,hát a napfényben való olvashatóság kb.-2 volt.[ Szerkesztve ]
-
Mieza
tag
válasz KennyONE #17260 üzenetére
Egy film sosem fogja alapból kitölteni a kijelzőt, mert nem egyforma a képarányuk.
Ha mégis azt szeretnéd, hogy kitöltse, akkor le kell "vágni" jobbról és balról a megfelelő méretű sávot.
Ezt a Format Factory is meg tudja csinálni, csak meg kell adni, mennyi képpontot távolítson el. -
Vovi1
aktív tag
Nem kell teljes képernyőt kitölteni, mert annak az aránya adott, és nem biztos, hogy a filmnek is ugyanaz. A legritkább esetben talákozik. Ha erőlteted, csak torzított képet kapsz. Legjobb az eredeti méretarány megtartása, kisebb méretben, mint a képernyő maximuma. Legjátszás közben is van lehetőség nagyítani, ekkkor kell beállítani a láthatóságot. Valamint sokkal kisebb lesz a film mérete is! (egérmozi, úgysem látni különbséget) A legfontosabb paraméter a bitráta 850-1000 között tökéletes, valamint a framme, 23-29 között.
Minden konvertáló prg-nek vannak beépített moduljai,ki kell választani egyet ami beválik, és mindent azzal konvertálni. Pl. elfogad több iphone beállítást is.
Gabex PÜ ment.[ Szerkesztve ]
-
PierNight
aktív tag
mióta lehet copy-paste-elni arénán? nekem még csak most tűnt fel
-
Apakara
csendes tag
640x360,arányt tartva lehet nagyobbat ill.kisebbet is.Lejátszáskor nagyítasz és teljesen kitölti a képernyőt.640x360 igen jó képet ad.Lehet bőven lefelé is menni a felbontásban a még élvezhető kategória határáig.Felfelé is lehet menni,ott már nagyon szép képet kapsz.Már csak azt kell eldönteni,hogy hely kell inkább vagy minél jobb minőség.
-
Apakara
csendes tag
válasz Rabidsnail #17271 üzenetére
Hi! Próbáld ki,amit írtam.
-
spykedd
tag
válasz Rabidsnail #17271 üzenetére
Mindent MP4 -> felül kimenet beállítása ->
Videókodoló: h264
videó méret: 720*480 dvd ntsc
bitarány: 1200-1600 között
fps: 30
képméretarány: 10:6 (kézzel kell beírni)A többihez nem nyúltam, és így 800-1200 megásak lettek a filmek, teljesképernyő, no RÖCC
[ Szerkesztve ]
-
Apakara
csendes tag
-
KennyONE
aktív tag
Én is azért szeretem még mindig ezt a telefont,mert kb.soha nem unom el,mert mindig találok egy új funkciót vagy animációt. (a copy-paste funkciót pl. a kabátzsebemben fedeztem fel amikor nem volt le billentyű zárazva és csak éreztem hogy rezeg és amikor megnéztem már ebben az opcióban voltam)
[ Szerkesztve ]
-
kiski
aktív tag
válasz Rabidsnail #17284 üzenetére
Nem olyan zavaró a felső csíkok megléte... Nagyon szépen játssza le a videókat a teló, szóval viszonylag élvezhető!
kiski
-
KennyONE
aktív tag
válasz spykedd #17282 üzenetére
Én is próbálkoztam állítani de csak felbontást és nekem akkor az körül megjelenik egy keret ami zöld és néha piros(tiszta magyar ) És ma töltöttem rá egy teljes filmet ebben a felbontásban amit spykedd ajánlott,tényleg minimálisan torzít de alig észre vehető.
[ Szerkesztve ]
-
spykedd
tag
Na most rajtam a kérdezés sora
Melyik szoftban van HTC-s óra (+esetleg animált keylock) ? -
Rabidsnail
senior tag
Picit még alakítottam a htc clock-on.
[link]Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
Barczus
csendes tag
sziasztok segítsen valaki február 5-év vettem az LG KM 900 Arenát azóta 2 hetet volt szervízben , mert a hívófél azonosítohoz nem enged fényképet tenni : azt irja ki nincs névjegy ( 180 db van ). A szervíz szoftverfrissitést csinált ,de nem változott semmi pedig én mindent a használati utmutató szerint csináltam. Nagyon várom a válaszotokat
-
-
spykedd
tag
válasz Rabidsnail #17296 üzenetére
Még annyit kérdeznék, hogy mit kell a verziónévhez írni? VADMRE_00-t ami a kdz neve?
-
kiski
aktív tag
-
kiski
aktív tag
válasz Rabidsnail #17299 üzenetére
ÁÁ, fenéket. Én voltam az első, aki megcsinálta és publikálta, ti már sokkal mélyebbre ástatok mint én! Én nem nyúltam az órához, nem is tudom, hogy hogyan kéne... Nincs kedvem újra beleásni magam, semmi hangulatom hozzá, hogy megint ilyen pepecs munkának nekiálljak. Lehet hogy fogok egy nekem tetsző moddolt fw-t és simán átírom benne az ikonokat, és feldobom magamnak... Nincs se időm, se kedvem nekiállni órát írni...
kiski
Új hozzászólás Aktív témák
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Építő/felújító topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Robotporszívók
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest