Új hozzászólás Aktív témák
-
DaveNo1
veterán
Aki tud picit angolul az mylgarenan mindent megtalál..
You are not prepared.
-
-
zack
nagyúr
Nah...megjött a hidegzuhany. Nem megy XP 32Bit alatt sem a háttértár funkció...pedig ez volt a lényege, ami miatt XP-t telepítettem.
Félelmetes, hogy órákig kell majd másolgatnom a zenéket mert nem megy a háttértár...Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Attiba
tag
Örülök, hogy sikerült, de próbálgasd, mert nekem akkor fagyott ki többször is!!!
Valszeg a Hungary-s V10b_02-es hibás, vagy a fene tudja.
Én még biztosan várok egy darabig, de osztom a véleményedet!
Az eredeti menü sokkal hangulatosabb, sokkal jobban illik az Arena image-be, főleg a TRés szürke, semmitmondó színei után!Iphone 16 Pro, Apple Watch Series 10, Airpods Pro 2, Samsung 55QN95B,
-
jooker82
nagyúr
az amúgy mért érdeke a t mobilnak,h átváltoztassa a szoftvert? nem látják,h senkinek nem tetszik? vagy ők elégedettek az elégedetlen vásárlókkal ha nekik igy jó...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
mrThomi
addikt
Na ha minden probléma megoldódott vki figyelhetne rám is!
Van ugyebár ez a dolby hangzás ami nagyon jo is,de nálam elég érdekes dolgok vannak. Pl:Ha egy átkonvertált videót teszek fel rá és ha bekapcsolom a dolbyt, sokkal halkabb és morcosabb hangot ad viszont ha kikapcsolom előtör a szép egyenletes mély és magas...
Viszont ha egy általam felvett videót nézek, akkor fordítva van a dolog: a dolby-val szól élesebben és hangosabban!!
Zenénél teljesen jól müködik a dolog, szépen lehet hallani a különbséget ha kivan kapcsolva és ha be van kapcsolva.
Lehet hogy azért mert hangot konvertáltam rosszul?
Any video konverter-t, és format factory-t használok, probáljam meg a pc-suitos változatot? -
zack
nagyúr
XP 32bit alatt még úgy sem működik a PC Suite mint a Vista X64 alatt. Teljesen meg van bénulva. Se zenét, se képet, semmit se tudok küldeni, még tartalom üzemmódban sem, amit legalább a Vista engedett.
Sajnálnám ezt a telefont ha ezért kellene megválnom tőle, már pedig nagyon haladok e felé.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
colli
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Érdeklődnék, hogy a telefonon beállítható-e flash animáció háttérképnek ?
Köszi!
-
mrThomi
addikt
Na tehát leirom a problémámat 6x vki pliz nézen utánna a sajátján.
kis3d-skocka--->multimédia
Itt ugyanis ha rámegyek bármilyen videora fura dolgokat hallok. Elindul a video tök király de ha le akarom halkitani mondjuk 20-ról 16-ra, lenyomom odáig majd a hangszoroból egy kis kattanást hallok és halk lesz a zene. Utána hiába hangosítom föl nem fog fölpattani erősebbre a hangerő. Ez után kiléptem majd megint vissza és ugyanezt produkálta. Ha a sajátmappa-->videok-nál nézem ott jol müködik(nem hallok ilyen pattanást), mivel ott a DOLBY-t ki be lehet kapcsolni, de bekapcsolt dolby-val sztem elég szarul szol, de ott már nem produkálja a hangszoros hibát(ami sztem nem is a hangszoro hibája hanem a Multimédia szarsága!)Kérem vki néze meg a saját telóján!!!! Nagyon köszönöm széépen!
-
zack
nagyúr
Most írtam hogy feltettem egy szűz 32bit XP-t is direkt ezért... A hibajelenség u.a. mint Vista X64-en ha a háttértárolót indítanám. XP 32bit alatt még rosszabb a progi kompatibilitása mint Vista X64 alatt. Vista alatt legalább ha lassan is, de működik a fájlátvitel. De ez így akkor se állapot...az már biztos hogy nem 32bit vs. 64bit a gond...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Vovi1
aktív tag
Nem akartam hozzászólni, de nem bírom ki. Már korábban írtuk, többen is, hogy USB csatlakozó toldóval nem működik a port! Csak az eredeti USB kábel csatlakozás a jó - közvetlen szgép és a teló között. Ez mindent kiüt!
-
duvi
nagyúr
válasz mrThomi #1364 üzenetére
Szia!
Kipróbáltam amit kértél a videólejátszással kapcsolatban.
Multimédia kockáról, a galériából és a saját mappa/videók-ból is tökéletesen működött a hangerő állítgatás. 0-20 között többször is kipróbáltam a hangerő változtatást. Dolbyval és anélkül is tökéletesen működik. (csak a tuti kedvéért: akkor él a dolby ha kék az ikonja)
Nálam zenéknél és filmnél is jól működik a Dolby váltás.
Bekapcsolva sokat javul a hangzás fülessel és saját hagnszórójával is.
T-Mobile-os a teló a gyári trés softtal. ( KM900AT_V10j ) -
mrThomi
addikt
Koszi sztem akkor szoftver lesz.
K850el is hasonlo gond volt és ott a szoftfrisités segitett. azért nem gondolom h hangszoro hiba mert akkor mindehol szarakodna!
Várom még a viszajelzést akinek a v10a szoftja van.szerk:nem értem most nála is jó, viszont a hangerő gombom iszonyatosan lassan reagál nyomkodásra a multimédiában...Na most a galériában a videonal ha dolby-ra állitod akkor neked nem lesz halkabb picivel és a magast se adja kicsit furcsán?
[ Szerkesztve ]
-
Vovi1
aktív tag
válasz mrThomi #1368 üzenetére
Ismerős gond, az agyonnyomkodás is okozhatja. A megoldás lehet a klasszikus Windows módszer - lődd le és indítsd újra. Tehát kikapcs, vedd ki egy kis időre az akkut, majd kezd előről. Néhány teljes összeomlást is sikerült megelőznöm így. Visszajönnek az alap értékek, elfelejti az ellentmondó, és túl gyors parancsokat.
A régebbi telóm is lényegesen felgyorsult, ha 2-3 havonta kikapcsoltam. SE k750.
10a szoftom van, így kaptam, de az emei szám alapján azt hiszem tré-s volt, de valaki átírta még áprilisban. Azóta én már 2x.
-
blt.62
őstag
Sziasztok!
Nem tud valaki Szeged környékén eladó LG arenát? Független Nokia 5800-at kellene beszámítani. Gyárilag független érdekelne.MegtorloXp
-
unyadavid
senior tag
Én se tapasztaltam ilyen hibát! De viszont update helyett lehet, hogy elég lenne egy factory reset is idézek Attibától:
"tárcsázó képernyő
a következő kódot kell beírni:
1809#*900#"
értelemszerűen kiválasztani a factory reset-et!
pár perc az egész" - de itt is van adatvesztés szóval előtte le kell menteni a cuccokat (egy próbát azért megérhet )[ Szerkesztve ]
-
duvi
nagyúr
Megnéztem a galériában még1x. Semmi gondság nincs vele. Jól műxik a Dolby váltás.
Kimondottan javul a hangzás dolbyval. Hangerő + dinamika up.
Ha lassan reagál a hangerő gombra filmnézés közben, annak maga a film is lehet az oka.
Ha túl nagy a bitrate (a film kép/hang minősége túl jó/sok) baromira leterhelheti a teló prociját és ez lassulást okozhat. A reakcióidő drasztikusan megnőhet a telefon kezelésénél is.
Próba képpen csinálj egy kis felbontású rövid filmet pl: 320x240-ben 100-as video bitrátával 10 FPS-el. A hangot viszont hagyd meg jó minőségben. Mintavételezés 44100 v. 48000. Hang bitrátának 128 - 192 legyen. Ezzel a beállítással simán kell futnia a filmnek és nem izzasztja meg a procit.Igaz hogy a film képminősége ócska lesz, de a hangnak jól kell szólnia.
Ha ezt lejátszva is rosszúl/lassan reagál a hangerő gombra a teló, akkor a valszeg a soft-al van a gond.
Végső soron talán egy Factory reset segíthet. De előtte mentsél le mindent!!!
Ha ez se segít akkor marad a fw. csere.ui: Látom megelőztek. Senki nem álmos ma?
[ Szerkesztve ]
-
mrThomi
addikt
igazábol jol mükszik mindenhol csak abba a sazros multimédiánál nem:@
már attol is csinálja ha alapból maxon van a hangero és följebb akarom nyomni. Igazábol ha belépek oda és elinditok egy videot és megnyomom a hangerőgomb bármelyikét előlép a már leirt problémám. mintha tul hangos lenne neki és magátol leálitaná.... de nemértem mert ha ahlkitani akarok akkoris csinálja.... -
Pinochet
tag
Sikerült az sw frissítés, így h többen írtátok, hogy meg bele mertem vágni.
http://www.mylgarena.com/index.php?topic=822.0
ez egy nagyon jó leírás, bár nekem néhány dolgot máshogy kellett csinálnom mert nem indult el (pl. nem a .kdz hanem a . cab fájlal indult el, meg nem kellett kicserélni a dll fájlokat), de kis finomítás után már ment
ami tuti h gyorsabb és szebb is, többet még nem próbáltam, de pl bekapcsolásnál nem kell másodpercekig nyomva tartani, hanem rögtön bekapcsol.
biztonság kedvéért lekaptam a t-s sw-t is hátha egyszer kelleni fog. -
mrThomi
addikt
CSŐ. nah rájöttem. Nálam akkor csinálja ezt ha : bemegyek előszöra galériába és lejátszok ott vele egy videot(ez esetbe nálam ciera feat justin-love sex magic)és ha itt a galériában bekapcsolom a dolby-t, majd odamegyek a multimédiához akkro dolby nélkül kezdi el a videot. Majd ha megnyomom a hangero gombot át dobja magát dolbira....vagy vmi ilyesmi.
Mind1 a lényeg az hoyg ugy probáld meg hogy a galériában dolby on majd a multimédia. ha igyse csinálja neked akkor neked automatice dolbyn tolja.Csak nálam a zenénél érezhető a dolby ha rátolom. videonál sztem kifejezettem halkabb lesz...
-
duvi
nagyúr
válasz mrThomi #1377 üzenetére
Kipróbálva. Galériába be. Film elindít. Dolby bekapcs. Kilépés, multimédiába be. Film indít. Valóban itt dolby nélkül indul el, de ha hangerőt állítok (akár lefelé is) egyből bekapcsol a dolby és sokkal jobb lesz a hangzás.
Végeredmény, hogy a dolby a multimédiában filmeknél alapban ki van kapcsolva. Viszont ha hangerőt állítok egyből bekapcsol és jobb lesz a hangzás. Gondolom ez azért van így mert a multimédiában nincs direkt dolby kapcsoló. Csak a film indításánál látszik egy pillanatra a jobb felső sarokban a dolby státusza. (szürke a logója, tehát ki van kapcsolva) -
mfazekas
csendes tag
hát, igazából nem is tudom mit mondjak... megvettem a telót. Trés. használata annyira nem rossz jó a gépelés is rajta, meg gyönyörű kép stb. DE
Tudna-e esetleg valaki valamilyen megoldást ezekre a problémákra (amik miatt fontolgatom az eladását):
MAXIMUM (!!!!) 1 napos akksi (wifi nélkül, kb 2-3óra telefonálás, 15 percenkénti e-mail fogadás, zene nélkül!!!!:s)
egyszerűen képtelen vagyok összehozni 32bites vistával (csak és kizárólag adattárként megy a többi nem műxik. kikírja h várjak míg csatlakozik de semmi)
töltés közben iszonyatosan melegszik. pl autóban ha töltöm nem lehet vele telefonálni mert leégeti a fülem
volt néhány magától kikapcsolás
szóval eddig nekem annyira nem faja a készülék. nem tom h szoftverfriss megoldaná-e a problémát, de amíg nem tudom az active-syncet sem elindítani....
pls ha tud valaki vlaamit írjon -
DaveNo1
veterán
válasz mfazekas #1379 üzenetére
Aksiidő: 3g, bluetooth ne legyen feleslegesen bekapcsolva + ha nem vagy szabadban lehet energiatakarékosra is állítani kijelzőt...nekem 3-4 napot bír aksi ha csak telefonálok + wifi netezek rajta.
Vistáról nem tudok nyilatkozni XP-m és 7esem van mindkettőn müködik PC Suite módban is.
Minimális melegedés nálam is megfigyelhető, de olyan szintü nem ami zavarna már használatkor.
1 hónap alatt 2 fagyás volt nálam meg talán 1 magátol kikapcsolás, egy teljesen új telefonnál szerintem ez nem gond.
[ Szerkesztve ]
You are not prepared.
-
mfazekas
csendes tag
válasz DaveNo1 #1380 üzenetére
nah igen. nincs bekapcs bluetooth, se wifi semmi, pont ezért csodálkozoom én is. most kikapcsoltam az automata levélfogadást megnézem így mi lesz, de vcces lenne ha az ette volna mert az előzö samsunk u800-amnak annyira ez a művelet nem ártott. és energiatakarékosban van...
-
mrThomi
addikt
-
zenész88
tag
Helló Jövő hónapban akarok venni ilyen telót, most LG KU990 Wiewty-m van és ezt akarok lecserélni Arénára. Eddig nagyon bejött a teló.
Vannak hibái? köszi. -
unyadavid
senior tag
-
mrThomi
addikt
énis csk ajánlani tom. a 3g-t hol lehet kikapcsolni?
-
zack
nagyúr
Uraim!
Lehet meg fogok válni az Arena-tól!
4 napja szívok a háttértárral hogy csatlakoztatja majd utána egyből le is választja. XP32bit alatt is és Vista alatt is.
Bementem ma az LG szervízbe, az Oktogonhoz, és bár nem láttam, de ott azt mondták hogy náluk 2 gépen is működött a háttértár. Ergo valami nálam nem stimmel. De mi a qurva isten nem? A K850i is hibátlanul megy háttértár módban, ma meg rádugtuk a csajom S500i-jét. Tökéletesen felismerte és látta a Vista különálló meghajtóként. Rákötöttem egy mp3 lejátszót ami szintén működött, gond nélkül szintén különálló meghajtóként. Csak ezt a hányinger LG-t választja le a rendszer. Olyan ideges vagyok, hogy nem sok választ el attól hogy össze ne törjem.
Nem lenne kompatibilis??? Ok. De nem a gépem hibája. Ott minden USB-s eszköz és telefon jól működik. Valaki mondta hogy akkor PCI USB kártya a megoldás. De hogy oldjam meg ha nincs szabad PCI foglalat a lapomban? Nevetséges hogy egy 10 USB-vel ellátott alaplaphoz külön USB kártyát kellene vennem ha lenne helyem, mert az idióta LG nem tud rendesen telefont gyártani.
Mi lehet még a megoldás? Semmi. Mindenkit lebeszélnék a vásárlásról. Mert ahogy én belefutottam ebbe a hibába bárki más is belefuthat, és mivel egyelőre megoldhatatlan, nem kívánnám ezt a tortúrát senkinek.mod: Bánom az egész vásárlást, és legszívesebben kicseréltetném egy Nokia N95 8GB-re, mert bár rosszabb az anyagminőség, és nem ilyen szép a kijelzője, de klegalább stabilan működik a szoftverrel háttértár módban is. Egyenlőre az idei év legnagyobb baklövése volt számomra az Arena!
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
zack
nagyúr
válasz unyadavid #1390 üzenetére
Rég túl vagyok rajta.
T-s szoftról független szoftra, és volt factory reset is.
Azon túl pedig ha az LG szervízben működött így, jelenlegi állapotában akkor nálam is kellene működnie.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
Pinochet
tag
végigpróbáltad az összes usb portot? ha igen akkor próbáld meg h leszeded az összes lg cuccot és újra felrakod, főleg az usb vezérlőjét. mikor nincs semmi a gépen akkor is próbáld meg összekötni, hátha úgy megy.
alaplapodhoz nincs frissítés? nézz körül hátha van, vagy az usb vezérlőket is nézd meg hátha -
DaveNo1
veterán
PC-men 32bites xp van, laptopomon 32bites Win7 RC1 és mindkettőn tökéletes fut adattár módban is, semmit nem kellett állítgatnom, szóval a hiba nálad lehet.
You are not prepared.
-
Vovi1
aktív tag
Lassan befejezem ezt a fórumot, mert már újat nem lehet írni. Minden problémát kiveséztünk hetekkel ezelőtt, csak vissza kellene kicsit olvasni. Az alaplap problémáját először másfél hónapja jeleztem, bizonyos korszerű lapok a BIOS miatt nem ismerik fel azt az USB port kiosztást, amit igényel a tel. Semmilyen drive nem segít, csak az usb kártya, 1500 Ft. Nekem is 6 port mellé kellett tenni 4-et. Amúgy minden más gépen símán futott. Hosszabbító gondok is voltak, elég nehéz volt rájönni, hogy a toldó a ludas sok problémában. Ezt is írtam kb 10 napja, de én vagyok a hülye, hogy még mindíg magyarázok.
-
zack
nagyúr
Mint írtam már, én 5ft-os USB kártyát se tudok betenni mert nincs hely. Gondolom erről is én tehetek. Akkor másképp kérdezem...a Nokia, Samsung, SE miért müxik? Persze, valószínű más kiosztást kaptak. De könyörgöm, ez miért nem kapott kompatibilis csatlakozási lehetőséget? Megveszel egy telót ami 90k újonnan és vagy tetszeni fog a géped BIOS-ának vagy nem. Ha nem akkor baxhatod, és adhatod el a telót. Hát ez aztán az irtózatos lebőgés. 50-50% hogy jó lesz. Végülis. A hülyének is megéri.
Ezt az infót egyébként hol olvastad ami a modern BIOS-okra vonatkozott? Mert utánaolvasnék...
Alaplapi BIOS frissítés sem oldhatná meg? BIOS-ban nincs semmi ehhez kapcsolódó állítási lehetőség?
Sztem a BIOS-nak ehhez semmi köze. Egész egyszerűen bizonyos alaplapok USB vezérlőjét nem szereti a telefon. Mivel egy USB kártyán más a vezérlő, ezért működhet nálad. Ennyi.Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
duvi
nagyúr
válasz mrThomi #1382 üzenetére
Szia!
-Konvertált filmekkel (is) próbáltam amiket Any Videoval csináltam.
Lehet hogy a gépen levő kódek is számít, de erre nem esküszöm meg.
Nekem az ffdshow kódekcsomag van csak fent a gépemen.
(Beállítások a #1311 hozzászólásombam)-Üzenethangnál nálam is csak egy részletet játszik le ha hosszú számot állítok be neki.
Nem tudtam és se beállítani teljes lejátszásra.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Futás, futópályák
- AliExpress tapasztalatok
- Energiaital topic
- Parfüm topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest