Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Olcsó Temu-riválison dolgozik az Amazon
- 10 milliárd humanoid robotot jósol 2040-re Elon Musk
- AliExpress tapasztalatok
- DIGI kábel TV
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- VPN topic
- Windows 11
- Milyen routert?
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
-
IT café
LG G3 összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
HaZse
őstag
Én csak mosolygok az itteni érveken. Ha droidot vennék, akkor max. egy HTC ONE M7 vagy egy G2 lenne az. De mivel a droid rendszerből kiábrándultam, inkább maradok a HS-s Lumia 1020-amnál.
Ez a PPI növelés a számomra egy e-penis méregetés a gyártók részéről, meg azok részéől, akik ez bekajálják.
Mert a droid alá kell n+1 mag és az x+1 giga ram, meg hogy minél újabb legyen, hogy jöjjön ki rá az újabb OS verzió.
Arról meg sajnos mindenki elfeledkezik, hogy ez még mindig egy kommunikációs eszköz, aminek a legfontosabb dolga, hogy tudjunk ve telefonálni.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
Igazad van. Van is itthon egy mezei telefon. Az egy Nokia 6700c-m.
És, igen, amíg nem írják újra az egész driod rendszet, (ami nem valószínű), ha tehetem, kerülöm velük a kapcsolatot.
Pont tegnap volt itt egy Z1C, hogy segítsek a srácnak beállítani. Hát az is szaggatott, de rendesen. Pedig 4.4.4 volt rajta.
Pont úgy élek, ahogy gépelek - gyorsan, sok hibával. // A bejelentkezés nem egyenlő hogy a privátot olvasom is! // Civis Pacem Parabellum
-
HaZse
őstag
Nem azért, de szerintem azok a játékok nem is QHD-ben mennek. Csak fel vannak skálázva. Natív QHD-s játékok nincsenek még. De ha tévedek, akkor arra kellene valami bizonyíték.
Szerintem a játékok FHD-ben vannak megírva.
-
HaZse
őstag
válasz gdavid007 #869 üzenetére
Ezért gondolom, hogy a játélkok akadás mentesen futnak. Kíváncsi lennék, hogy a snapi 801 tudja-e stabilan a 30FPS-t ha a grafia QHD-ben van. Mert ezért az több pixelmozgást kell elvégeznie, mint ha FHD-t kellene kiszámolnia.
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Valaki le tudná írni részletesen, hogy hogyan lehet a felbontást csökkenteni, ezáltal az üzemidő kicsit jobb legyen? Mert nekem a Lumia 830 után eléggé sovány ez. A nap végére teljesen lemerül.
-
HaZse
őstag
Sziasztok.
Megpróbáltam ROOT-olni a telefont és feltenni a TWRP-t.
A ROOT sikerült is az OneClickRoot-al. De sajnos a TWRP-t nem tudom feltenni. Elvileg felteszi, de mikor újraindítom recovery-ben, akkor a képernyő feket és a led felváltva villog piros-zölden.
Ezt csak az akksi kivételével lehet kikapcsolni, majd be tudom kapcsolni és be is boot-ol a rendszer, de a TWRP-t sehogyan se tudom előhozni.
STOCK rom van fent ROOT-al. V20H a ROM.
Mit rontottam el, vagy mi a gond?
-
HaZse
őstag
válasz Zolio3 #24627 üzenetére
Az nekem nem volt jó, amit itt az összefoglalóban van leírva. Azzal nekem a boot során csak az LG logo jött be. LG Flashtool 2014-essel újra kellet raknom a romot.
Majd a LG_One_Click_Root_v1.3-al root-oltam, meg ott be is jött egy karakteres recovery. De az olyan apró betűvel volt, hogy gondoltam, hogy majd akkor a flashify-vel flasheltem a twrp2.8.7-est. Persze a telefonnak megfelelő verziót töltöttem le.
De így se megy.
-
HaZse
őstag
válasz leslien #24630 üzenetére
Igen, ezzel csináltam. a GUI változattal. download mode-ba is bement automatikusan. A ROOT meg is van a telefonon, de a TWRP nem megy.
Fekete a kép és zöld-kék LED villog felváltva.
-
HaZse
őstag
Én akkor tuti, hogy valamit elbaltáztam, mert nekem ez a program (autorec) feltelepül, de hiába nyomogatom én a TWRP-s részt, nem megy.
A stock ()alsó) részére kattintok, akkor az megy és kiírja, hogy flash, de változást nem látok, mikor újraindítom a telefont.
-
-
HaZse
őstag
válasz user2211 #24642 üzenetére
Most újra raktam az egészet. Érdekes módon 2 frissítést is kapott a telefon. (most teszi fel a 2-ikat).
SMS és minden mentésem megvolt, de valamiért nem látja a mentésemet. (SMS backup, ami az MMS-t, hívásnaplót és minden mást el is ment, elvileg a gmail acc-al.)
A telefon D855-ö9s a v20h-s a ROM rajta.
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
Sikeresen feltettem a TWRP-t. És fel is tettem a Cloudy 2.5-öt. Minden fasza, de próbaképp feltelepítettem az Antutut. Érdekes módon nem egy magas pontszámot adott ki nekem. 24047 pontot kaptam, pedig a telefon töltőn is volt és nem is volt meleg.
Mi lehet a gond, mert másoknál ez az érték sokkal több.
-
HaZse
őstag
Valaki meg tudna írni hogy mi a font neve ami gyárilag van a G3-as 5.0s lilli alatt?
-
HaZse
őstag
Az miért van, hogy a STOCK rom-ban a betűméret sokkal olvashatóbb és nagyobb, mint ebben a CLOUDY 2.5-ösben?
Vagy esetleg valaki leírná teljesen, hogy ezt az exposed-et hogyan kell feltenni egy stock rom-ra? Élő linkekkel együtt, de az is jó volna, ha az egészet egybecsomagolva tenné valai fel valahová.
Köpszöönm.
-
HaZse
őstag
válasz Zolio3 #24699 üzenetére
Az volt az első, hogy elolvastam az összefoglalót. Nem véletlen kérek segítséget. Jó hogy nem küldesz már el melegebb éghajlatra.
Tehát MÁSOKTÓL kérném a segítséget xposed telepítésével kapcsolatban.
A leírásban le van írva, hogy egy 3 csatolt fájl-t kellene letöltenem a linkelt oldalról, de ott többminden van. PONTOSAN melyiket kellenel etölteni? A másik 2 file-t letöltöttem már.
-
HaZse
őstag
válasz Zolio3 #24707 üzenetére
De nemcsak 1 db.zip file van ott.
Mivel már elmúltam 40 éves és kevés az időm erre, ezért kértem egy egyszerá és gyors útmutatót. Mivel előtte már egyszer megcsináltam, de akkor valami miatt nem jött be a kezdő képernyő, csak az LG logó látszott, de alatta ment a rendszer, emiatt egy teljes flash kellett, ami már vagy 40 perce megy. (2x frissített is).
-
HaZse
őstag
Az xposed alatt beállítottam a szolgáltató kijelzést, de most meg nem találom. Hol keressem? 3 xposed modul van feltelepítve. (Gravitybox, LG theme, G3 tweaks box)
[ Szerkesztve ]
-
HaZse
őstag
válasz kajtika #24799 üzenetére
Nem fogja megoldani. Én elég sokat szívtam anno a G2-essel. Csináltam rá ROOT-ot és utána már volt download mód.
Szerintem feleslegesen fogsz időt pocsékolni. De te tudod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED TV topic
- Olcsó Temu-riválison dolgozik az Amazon
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- TCL LCD és LED TV-k
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen TV-t vegyek?
- Politika
- Óra topik
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO 128-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új Iphone 15 PRO MAX 256-512GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Google Pixel 8 Pro 128gb - Használt, garanciális, akár beszámítással
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest