Új hozzászólás Aktív témák
-
Geri Bátyó
addikt
Otthon meg addig tologatod a vetítőt jobbra-balra, előre-hátra, míg pont jó nem lesz?
"Ki a büdös istennyila vagy te bohócképű!?" SzŐr Geri, birodalmi poéta és főszakács (:L topic)
-
Rover623
félisten
válasz Geri Bátyó #1 üzenetére
Meg forgatod, és emelgeted a lábacskáit...igen!
[link]
10. oldaltól!
Sztem belefért volna valami egyszerű kamera, ami szépen lefotózza a vásznat, és a kép alapján kikorrigálja a torzításokat!primus inter pares
-
válasz Geri Bátyó #3 üzenetére
Á, az akkor van mikor Tompika fiacskája 2 éves és mindent meg akar fogni és arrébb tenni. Bár akkor is gondok adódnak mikor Tompika túl sokat ivott és a kéz-láb koordinációkkal akadnak gondok s véletlenül belerúg a kivetítőt tartó asztalba mialatt megpróbálja bekapcsolni a TV-t...
-
nexplo
őstag
Ezzel sem fognak világot váltani... Igazából nem is értem mi az értelme pontosan..
Mitől fogják majd ezt venni "normál" Tv helyett...Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
veterán
Ezzel a koncepcióval pár éve az Lg is próbálkozott Hecto Laser néven az akkor eléggé drága volt és sikert nem értek el vele. Szerintem ez a próbálkozás is zsák utca persze ha az árazása megfelelő lesz akkor miért ne vegyük meg.
duree54
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest