Hirdetés
- DIGI internet
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VPN topic
- Milyen routert?
- Így hódítaná vissza a fiatalokat a Facebook
- Hálózati / IP kamera
- Milyen program, ami...?
- Facebook és Messenger
- Kaliforniában sem kell okostelefon az iskolákba
Új hozzászólás Aktív témák
-
BiP
nagyúr
Na, várjuk szeretettel. Otthon meglessük.
(mellesleg x64 változatot is dobhatnának lassan ...) -
DraXoN
addikt
hmm... a 64bites linuxokat még mindig nem támogatják natívan. Legalábbis nekem arra panaszkodik, hogy nem támogatott (jó lenne már ennyi év után.. nem most jelentek meg a 64bites változatok):
ERROR: Your architecture, \'x86_64\', is not supported by the Adobe Flash Player installer.
Ez a hibaüzenetem.[ Szerkesztve ]
The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Samsung Galaxy Z Flip 5
-
zfarkas
senior tag
-
HÁZIGAZDA
A hardveres gyorsítás kimerül a h.264-ben?
A RIOS rendkívül felhasználóbarát, csak megválogatja a barátait.
-
ZCoyote
őstag
A szoftverek Winodwsra, Mac-re, Linuxra, illetva az x86-os alapú netbookokra
Romani ite domum.
-
Ren Hoek
veterán
10.1 prerelease.... szánalom... Nemhogy nem gyorsított semmit, hanem kb 30%-al több procit zabál fel, és szaggat mint nagyi a pogácsát. HD3470-em van notiban.
IE-vel megy csak nekem, Chrome nem látja. Nálatok milyen? -
puttputt
őstag
Azért erre a telefonos verzióra "befizetek".
Meg persze várom is... Kérdés, hogy milyen rendszerekre szánják.
Mert hogyha "Iphone"-t értenek "telefon" alatt, akkor annyira nem fog leesni az állam...Gépen csak akkor fogom kipróbálni, ha már "muszáj" lesz.
[ Szerkesztve ]
:LKBK-Inventor / * Mindig más nő mellett ébredek ... a buszon. ///////////////////////
-
Ren Hoek
veterán
Áh még sima SD videot is szaggatja youtube-on... Direkt 800 Mhz-re tettem a 2 magost. Flash player 10-el szépen mentek az SD videók. HD meg se moccan, pedig a 10-essel szaggatva de játszotta.
High Performance-ra kapcsolva legalább SD-t játsza, nagyon kicsi szaggatás megfigyelhető.
HD-t meg 100% procival játsza némi szaggatással... amit eddig röccenésmentesen bírt sokkal jobb procihasználattal.
Hardware acceleration gyakorlatilag 30% lassulást jelenten ? Enyhén égés, minek adják ki, ha még ilyen szar állapotban van?
[ Szerkesztve ]
-
Ren Hoek
veterán
Csak IE látja
Youtube GriD trailer SD / HD:
AMD Athlon x2 noti + Radeon HD3470 + Win7 + IE 8Flash 10.0
SD 800 Mhz : Átlag 30 Fps
HD 800 Mhz : Átlag 7 Fps (100% Proci - nézhetetlen)
HD 1900 Mhz: Átlag 30 Fps (Tökéletes nézhető)Flash 10.1
SD 800 Mhz ugyanaz - enyhén szaggat
HD 800 Mhz Átlag 8-9 Fps (Nézhetetlen)
HD 1900 Mhz Átlag 30 Fps-t ír, (Szaggat, régi playerrel ellentétben)Régi Celeron 2800 Mhz + Radeon 9800 Pro + XP + IE 8
Flash 10
SD 2800 Mhz gond nélkül
HD 2800 Mhz Átlag 6 Fps (Nézhetetlen)ÉS HOPPÁ!
Flash 10.1
SD 2800 Mhz Gond nélkül
HD 2800 Mhz 30 Fps !!!!!!!!!!!!!! Viszont lényegesen kulább a minősége mint notin, mikor CPU-ból játsza, de legalább nem szaggat!Akkor mégiscsak van itt valami
-
félisten
A 10-es verzió óta van lehetőség az izmosabb grafikai effektek (Pixel Bender) gyorsítására is, de nem az egész grafikai megjelenítésre.
A video gyorsítás esetén meg főleg a h264-nek van értelme, hiszen a sima Sorenson Spark és VP6 tömörítési formákkal elbír egy atom proci is. Más formátumokat meg nem támogat a Flash.[ Szerkesztve ]
Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
shabbarulez
őstag
Ebben csak az a vicces hogy a Radeon 9800 pro még nem tudott HD H.264 támogatás adni, így nincs is mivel hw accelerationt csinálni. Egyébként is csak az UVD-t támogatja az Adobe ami csak jóval későbbi generációtól jött. Lehet hogy csak annyi történt hogy a sw-es lejátszás végre optimalizált kódot kapott, pl. kihasználva az SSE utasításkészletben rejlő lehetőségeket is.
-
shabbarulez
őstag
Nincs igazán a piacon túl sok olyan decoder ASIC ami Sorensont vagy On2 Vp6-ot támogatna, a dekóderek döntő többsége a broadcast formátumokat támogatják: MPEG2, VC-1, H.264, AVS. A legújabb, jővőre vagy 2011-re megjelenő dekóder ASIC-oknál(pl. POWERVR VXD390) szerepel a funkciók között a Sorenson vagy On2 codecek támogatása, így az SD tartalmak hw-es gyorsítása is csak ezeknél a dekóder chipeknél jöhet számításba. De mivel ezek megjelenésben még odébb vannak így a támogatásuk is csak inkább távlati tervekben szerepelhet.
-
shabbarulez
őstag
Ebben a Release Notesban [link] egyébként le van írva mit támogat a béta. AMD esetén itt pl. csak UVD2 támogatást írnak. Intel G45 esetén csak egy adott verziójú Win7-es driver mellett ígérnek sikeres működést, de ez a verzió Vistára, Xp-re nem elérhető. Szóval erősen béta még ez a termék, talán majd úgy fél év múlva ha a végleges kijön, az már jobb lesz.
Mobil termékek támogatásánál írnak ilyet, de az a verzió jelenleg még nem elérhető béta formájában:
"Graphics hardware acceleration (mobile only)
A GPU-based vector renderer replaces the software renderer on smartphones and other mobile devices, resulting in faster rendering performance for more expressive user experiences while consuming less power. Supports hardware acceleration of all rendering, including vector graphics, bitmaps, 3D effects, filters, color transforms, alpha, device and embedded text, Saffron type, and cacheAsBitmap. "Az eddig nyílvános demonstrációk alapján a PowerVR SGX, ARM Mali, Nvidia Tegra GPU-k lesznek majd leginkább támogatva, meg még van egy negyedik aminek nem jut eszembe a neve, azt leginkább MIPS-es STB rendszerek mellé szokták pakolni.
Dekóder támogatásnál is egyelőre csak H.264-et írnak, gondolom mobil fronton itt is a leginkább elterjedt ASIC termékek lesznek támogatva, PowerVR VXD, ARM dekódere, Nvidia Tegra, TI IV3, Broadcom, stb.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz shabbarulez #13 üzenetére
Szerintem nincs is értelme ezt a két formátumot erőltetni, hiszen nem túl erőforrás igényesek, ráadásul egyre inkább a h264 terjed a jobb hatásfoka miatt.
Talán az ARM-es cuccoknál lehet értelme.Eladó régi hardverek: https://hardverapro.hu/apro/sok_regi_kutyu/friss.html
-
Ren Hoek
veterán
válasz shabbarulez #12 üzenetére
Igen de akkor azt mivel lehet magyarázni, hogy ugyanez laptopon nem működött... 800 Mhz-en Win 7 alatt HD3470-el HD-ben 7 FPS-t produkált...
A 2800-as celeron masina Radeon 9800-al, pedig SOHA nem volt képes HD-t lejátszani youtube-on.... 6 FPS volt a max.
Összehasonlítottam a notis és a nagygépes képminőséget, nagygépen jelentős tömörítés jelei látszottak. Mindkettő 30 FPS-el ment, csak laptopon ráeresztettem 2.0 Ghz-et.
-
Thulcandra
senior tag
Flashplayert feldobtam én is, igazából semmi változást nem látok...
" Ride away from falling ground, ride away from the big black cloud, ride away until the day come that we all live in a 2 wheel nation "
-
DV
senior tag
A ma kiadott Catalyst 9.11 tamogatja a legujabb Flash Playert! a regebbiek nem.
Meg nem teszteltem de az Anandtech honlapja is irta.Idezet innen:"(Update: The Release Notes now indicate Catalyst 9.11 drivers are required, which would explain our difficulties in testing. No publicly available drivers (including the developer Catalyst 9.11 "beta" support GPU acceleration in Flash 10.1, we're waiting to get a driver directly from AMD now)"
-
hemaka
nagyúr
Annyira jó, hogy a flashek már nem is mennek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung S24 Onyx Black 256 új
- ÁR ALATT Lenovo ThinkPad Pro dokkoló állomás (40AH) Töltővel együtt + Ajándékkal
- LENOVO LOQ 15IRX9 - I7 13650HX - RTX 4050 - SSD 1000GB - 15.6" 144Hz - 16GB DDR5 -Win11-3év garancia
- DELL latitude 5400 "Golyóálló" Laptop 14" -70% i5-8365U 4Mag 16Gb 512GB SSD FHD IPS
- CONCORDE TAB DRACO 8GB 7"
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen