Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szerencsére nálunk tuti nem lesz
| MCSE+M/S, MCITP, VCP6.5-DCV - ''Life can be hard, but Scooter is harder :)'
-
janeszgol
félisten
-
Pro Koryak
addikt
Kezdődik...
Majd az lesz ezzel is, mint 2 éve az rtx30xx szériával. Azt a pár darab valahonnan "kikukázott" készüléket 800-900e-ért majd meg lehet venni itt az aprón jófej nepperektől.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Kicsit olyan lesz ez is, mint nálunk a liszt és az élesztő hiány volt a COVID elején. Azért nincs, mert az ilyen hírek pánikot és felvásárlást generálnak. Szerintem ami most az angoloknál van, legalább húsz-harminc százalékban ugyan erről szól.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Úgy izgulok.
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
mAtech
aktív tag
Étel legyen a fa alatt, annak haszna is van.
Főleg bejgliHa nem vigyázunk a természetre, ő se fog mi ránk...; De hát ugye aki akar az a betonba is beleköt...
-
PuMbA
titán
Nem baj. Nem életbevágóan szükséges termék
[ Szerkesztve ]
-
kacsyx
aktív tag
Nálunk biztos lesz pár rohadt alma a fa alatt.
-
törölt tag
Én se fogok beszarni attól, hogy három hónap alatt nem 90, hanem 80 milliót szállítanak le. Szétnézve itthon ezer féle kapható egyébként raktárról, Media Markt webáruházban a 13 Pro kisebb tárhelyű verzióit nem láttam csak. Gondolom, azok lehetnek talán a legnépszerűbbek.
-
Necroman_Mk2
őstag
A sznobok és/vagy az Apple fanok nem biztos, hogy így látják. Nem vagyok egyik sem
#10 Balika911 Csakhogy ebbe az időszakba beleesik a karácsonyi szezon is, amikor majdnem mindenben megnő a kereslet. Akár a duplájára is az év többi időszakához képest, minimum.
"Élő gondolkodó lény vagyok, aki az információ tengeréből született!"
-
hunluki
senior tag
Gondolkodtam hogy jövőre cserélem a pici SE-t, de igazából ráér. Nabumm, akkor nem jövőre veszek hanem 2-3 év múlva. Jelenleg legfrissebb OS van rajta, szerintem pár évig még el lesz látva secu updatekkel.
[ Szerkesztve ]
-
k-adi
nagyúr
én azért nem sajnálom őket... biztos vagyok benne hogy el fogják passzolni azt a 80milliot is a 90 helyett...
-
törölt tag
válasz Necroman_Mk2 #11 üzenetére
Nem sokkal vagyunk a megjelenés után, ilyenkor is jóval többen veszik, mint csak úgy évközben. 80 millió pedig sok, nem lesz ebből általános hiány ha azt tartják szerintem, talán a népszerűbb modell/szín/tárhely összeállítások fogynak ki átmenetileg.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 4 Pro 1TB, SW: 11.00, automata GOLDHEN!!! gyönyörű szép állapotban, 6 hó gar, üzletből!
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro Max gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- Anbernic RG35XX Plus retro kézi konzol eladó
- Ú, bontatlan, iPhone 16 Pro gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
- új, bontatlan, iPhone 15 Plus gyárilag kártya-független, apple világgaranciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest